Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

İçerik yazarlığı SEO hizmetleri için mecburi mi?

Günümüzde, SEO hizmetleri için içeriğin önemini inkâr etmek zor. Kalite ve ilgi çekici içerik, her SEO stratejisinde önemli bir bileşen oluşturmaktadır. Temel olarak, insanları web sitenize yönlendiren şey onları orada tutar. Alakalı ve heyecan verici içerik ziyaretçileri liderlik için iletişim bilgilerini sağlamaya teşvik eder.

Ancak, her web kullanıcısı aynı şekilde içerik tüketmez. 2017'de, yüksek sıraya girmek ve daha fazla müşteri çekmek için, web sitenizi çeşitli kaliteli içerikle doldurmanız gerekir.

content for seo services

Ne tür içerik türlerini oluşturabileceğinizi ve SEO strateji için her birini en üst düzeye çıkarmaya çalışmak için uğraşıyorsunuz? Bu soruların yanıtlarını almak için okumaya devam edin.

SEO hizmetleri için dört tür içerik her iş sahibi düşünmelisiniz

 Bloglar 

Blog, kullanıcıları web sitenize çekmek için mükemmel bir araçtır eğlendirilmek veya eğitilmek. Genellikle, bloglar, okuyucuları belirli bir konuda, ilgi çekici, anahtar kelimeye odaklı ve işletmenize faydalı bir biçimde bilgilendirir. Bir blog yazmanın başlıca amacı, konuyla ilgili yeteneğinizi, deneyiminizi ve yetkinizi iletmektir. TechClient tarafından yapılan araştırmaya göre, ABD'li tüketicilerin% 80'den fazlası bir blog'dan gelen bilgilere güveniyor ve ABD'li tüketicilerin% 60'ından fazlası bir blog yazısı temelinde bir satın alma işlemi gerçekleştirdi.

 Infographics 

Infographics, SEO hizmetleri için mükemmel bir içerik çözümüdür. Çalışmalara göre, insanların hatırladığı bilgilerin% 90'ı görsel etkiye dayanıyor. Son on yılda, infografi giderek artan bir eğilim haline geldi ve her yıl popülariteleri büyümeye devam ediyor. Aşağıdaki içerik aracının pek çok faydası vardır: Infographics, resimlerin, renklerin ve doğal olarak göz çeken içeriği birleştirdiğinden görsel açıdan çekici ve çekici..Onlar hakkında en iyi şey, potansiyel olarak karmaşık bir konuyu, izleyicinin keyif alacağı bir şeye dönüştürmenin bir yolunu sunmaktır. Bunlar, sitenize gelen ziyaretçilerle eşsiz bir bağlantı oluşturabilen eğlenceli ve heyecan verici bir araçtır.

 Vaka çalışmaları 

Vaka incelemeleri, markanızın derinliğini ve genişliğini sergilemenize yardımcı olan mükemmel bir içerik aracıdır. Ayrıca, potansiyel müşterilerden veri toplamak için mükemmeldirler. Vaka incelemeleri, ürün veya hizmetinizin etrafındaki mesajı kontrol etme şansınızdır. İdeal vaka incelemeleri özeldir. Belirli bir problemi çözerler ve doğru istatistikler ve güçlü referanslarla kanıt sağlarlar.

content and seo

  • Video

Daha önce de belirtildiği gibi görsel pazarlama, etkileşimleri artırmak ve SEO'yu artırmak için yazılı içeriğe göre daha güçlü bir araçtır. Video, her pazarlamacının listesinde olması gereken içeriğin parçasıdır. Video, iletişim kurmanın en etkili yollarından biri olarak düşünülür. 2019 yılına kadar, videonun% 80'e kadar çıkması bekleniyor, bu aslında sürpriz değil. Videolar, sağ yapılırlarsa, web sitelerinde ve SEO'da olağanüstü bir etkiye sahip olabilir. Uygulamada görüldüğü gibi, açıklayıcı videoları sitelerinde içeren işletmeler, etkileşim oranlarını ve dönüşüm oranlarını daha yüksek görür.

Başka bazı web sitesi içeriğini biliyor musunuz? Onları bizimle paylaşın. Senden duymak seviyorum!

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport