Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Tek yönlü geri bağlantılarım ile SEO'yu iyileştirmek mümkün mü?

Web sitenizin alan adı yetki ve sayfa sıralamasını iyileştirmek için en sık olarak iki farklı geri dönüş türü vardır - her iki tarafa karşılıklı fayda sağlayan orijinal olanları (ver ve al) ve tek yönlü geri dönüşler. Başka herhangi bir şeyden önce size olumlu cevap vereceğim - evet öyle, tek yönlü geri dönüşler SEO'nuzu artırabilir. Şimdi de konuyla derin bir atış yapalım.

Öncelikle, iki farklı bağlantı türü arasında net bir fark yaratmamız gerekiyor. Ardından, web sitenizin çevrimiçi görünürlüğü ve tek yönlü geri dönüşleri hakkında kısa bir açıklama yapacağım. Ve bunu, bir yoldan geri dönüş almak için hangi yoldan bir araya geleceğinizi hızlı ve kolay bir şekilde anlamanıza yardımcı olacak bazı faydalı ipuçlarıyla bitirelim.

one way backlinks

 Casual Backlinks 

Tanım gereği, vermek ve geri almak, birkaç bağımsız web sitesini karşılıklı referans ve daha yüksek web trafiği. Evet, daha fazla trafik pompalamak için bu tür bağlantılar harika. Bununla birlikte, rahat iki taraflı geri bağlantıların genellikle, yüksek etki alanı yetkisi veya herhangi bir ölçülebilir sıralama iyileştirmesi elde etmek için yeterli ağırlığı yoktur. Oluşturmak, düzenlemek ve hatta manipüle etmek oldukça kolay olduğunu göz önüne alırsak, arama motorları, web sitesi için büyük bir çevrimiçi varlığı oluşturmak için güçlü bir SEO aracı olarak en yaygın geri bağlantıları pek tanımayacaktır. Daha ölçülebilir bir sıralama ilerleme görmek ister misiniz? İşte tek yönlü geri dönüş söz konusu olduğunda.

 Tek Yönlü Geri Dönüşümler 

Görünüşe göre bu tür bağlantılar, karşılığında geri bağlantı başvurusu yapmaksızın yalnızca tek bir web sitesine işaret etmek üzere tasarlanmıştır. Google'ın kendisi kadar Yahoo ve Bing gibi önde gelen arama motorlarına göre, bu geri bağlantıların, web sitesinin etki alanı yetkisini etkilemek için daha güçlü bir potansiyeli var ve dolayısıyla çevrimiçi arama maruziyetini artırmak için olası en iyi ihtimal var.

Bununla birlikte, Internet tarafından her web sayfası için adil ve daha kontrol edilebilir bir oyun yapmak için Google tarafından uygulanan pek çok sıkı yönerge ve kural vardır. Bu nedenle, tek yönlü geri dönüşler oluşturmak hassas dikkatinize ve en sıkı ayrıntı bile her şeyin geçerli olduğuna dair sıkı kontrollere ihtiyaç duyacaktır. Aksi takdirde, tüm çabalarınızı boşa harcamış olursunuz - sadece yanlışlıkla, yanlışlıkla veya amaçlı olarak kuralları ihlal ettiği için yasaklanmış olursunuz.

Link Building Strategy

 Bina Olanakları 

Tabii ki, tek yönlü geri kurmak için üç farklı yol var - bir web geliştirme şirketi veya tam bağlantılı SEO ajansı, belirli bağlantı kurma yazılım araçlarını kullanmanın yanı sıra elle de yapabilirsiniz (elbette iki ayaklı bir adam olmadığınızı düşünün). Görevi dışa aktarmak, neyin yapılması gerektiğini ve genel işletme hedeflerinizi doğru bir şekilde nasıl düzenleyeceğinizi anlamanız anlamına gelir.

Bu nedenle, somunlar ve cıvatalar hakkında gerekli bilgileri almak için farklı ücretsiz bağlantı oluşturma araçlarını keşfe başlamanızı şiddetle öneririm. Elle yapılan işleme gelince, kesinlikle zaman alıcı bir iş ancak yine de işi tamamlamak için bir dolar harcamanıza gerek kalmadan, her şeyi daha kontrol edilebilir hale getireceğinden yine de para cezası veriyor. Bununla birlikte, sadece para kazanmak istemeyen, ancak kendi deneyimlerine gelecekte daha güçlü bir varlık olarak yatırım yapmak isteyen profesyonel web yöneticilerinin aslan payı için akılcı bir seçim haline geliyor.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport