Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Emlak acenteleri neden daha yüksek kalitede geri dönüş almak zorunda kalmaktadır?

Arama motoru optimizasyonunda, web sitenizdeki sayfalara daha fazla geri döndüğünüzde, içeriğinizin işletme niş arama terimlerinizle alakalı olarak daha iyi sırada yer alacağını iddia eden istikrarlı bir kural var. Bununla birlikte, bağlantı kurma stratejileri, işletmeden işletmeye farklıdır ve belirli bir akıllı yaklaşımına sahip olmanızı sağlamak için başarılı olmanızı sağlar. Örneğin, bir geri bağlantılı kampanya gayrimenkul profesyonelleri için büyük ölçüde farklıdır.

get high-quality backlinks

Webmaster kural olarak, yakın zamanda kurulan alanın arama motoru sıralamalarını yükseltmeye başladığında aşağıdaki temel stratejileri uyguluyor:

  • yeni web sitesi makaleleri ve sosyal medya kanallarındaki güncellemeler;
  • yeni etki alanına geri bağlantılar üretmek;
  • blogunuza taze içerik yayınlamak için tutarlı bir adım tutun.

Yukarıda bahsedilen yaklaşımların hepsi, onları siteniz için sürekli olarak tekrar ederseniz olumlu bir sonuç verecektir. Ancak, marka yetkinizi arama motorlarında daha hızlı bulursanız, daha etkili bağlantı kurma tekniklerini oluşturmak ve uygulamak zorunda kalmalısınız.

Emlak piyasası niş dijital pazardaki en rekabetçi sayıldığından, muhtemelen çok sayıda rekabetle başlayacaksınız. Pazar niş rakiplerini zekice geçirmek için akıllı düşünmeyi ve farklı zorlu ve yaratıcı yollarla geri oluşturmayı sağlamanız gerekir. Önemli olan, hem arama motorları hem de kullanıcılar için doğal olarak yerleştirilmiş olmalı. Optimizasyon ve bağlantı kurma kampanyanızda belirli bir amaca sahip olmanız gerekir. Aksi halde, kötü sonuçlar elde edersiniz. SERP'nin üst sıralarında yer almak birincil iş amacı olarak kullanılamaz..Bu, büyük olasılıkla size herhangi bir olumlu sonuç vermeyecek çok genel bir bildirimdir. Bu büyük fikri, kaliteli bağlantılar oluşturmak ya da ilgi çekici bir içerik oluşturmak gibi en gerçekçi ve kük planlara bölmek gerekir.

Çevrimiçi iş amacınız geri almak içindir, o zaman aşağıdaki soruyu gündeme getirmeniz gerekiyor:

  • Bu geri bağlantı, emlak şirketimi nasıl etkileyebilir?
  • Geri bağlantı, içeriğin içinde organik görünüyor mu, yoksa reklam bağlantıları için bu bağlantıyı satın aldığım gibi görünüyor mu?
  • SERP'ye hangi sıralarda sıralama yapmaya çalışıyorum?
  • Web sitemde geri bağlantı trafiği nerede?

Bu soruya doğru sorularınız olursa, devam edin ve gayrimenkul alanınıza geri kaliteli geri oluşturmak için uygun bir bağlantı kurma kampanyası seçin.

quality backlinks

Aşağıdaki yöntemler sitenize yüksek kaliteli geri dönüşler oluşturmanıza yardımcı olacaktır:

  • Yerel bloglarda blog yayınları hazırlama

Kalite ve hedefli geri almak için en eski ve pratik yollardan biri, farklı nişle ilgili bloglar için konuk postaları hazırlamaktır. Bu sadece gayrimenkul blogları aramanız gerektiği anlamına gelmez ve ayrıca yerel topluluk blogları, şehir haber platformları vb. Için kaliteli bilgi de yazabilirsiniz. Saygın web kaynaklarından sitenize geri kaliteli geri üretmeye başladığınızda, siteniz Google'dan daha fazla yetki alır ve SERP'de daha üst sıraya yerleşir.

  • Geçerli blog içeriğini diğer web sitelerinden paylaş

Bir sürü yüksek kaliteli geri almak için bir başka yol, içeriğinizi çeşitli kaliteli içerik yayınlama web sitelerinde yeniden kullanmaktır. İçeriğinizi biçimini değiştirerek yeniden kullanabilirsiniz. Başka bir deyişle, oluşturduğunuz her blog yazısının ardından, bir slayt güverte, sunum, YouTube video veya Facebook canlı oturumu izlemeniz gerekir. Tüm bu farklı içerik parçalarını tüm sosyal medya kanallarınıza gönderebilir ve bu yolla daha fazla kullanıcı akın edebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport