Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Etki alanınıza nasıl kaliteli geri dönüşler ekleyebilirsiniz?

Arama motoru optimizasyonunun alt satırından başlayalım. Web sitenizin SEO'u ile ilgileniyorsanız, sitenize geri bağlantı ekleme konusunda da dikkat etmeniz gerekir. Sitenize uygun anahtar kelimeleri seçmek, değerli içerik oluşturmak ve mükemmel bir tasarım oluşturmak için yeterli değildir. Web sitenizi, milyonlarca diğer niş alanıyla arama sonuçlarında görünür kılmaya çalışmalısınız. Kullanıcılar arasında marka bilinirliğini artırmanın en iyi yolu, etrafında kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmaktır. Bu yazıda, bir web sitesine yapılan geri dönüş değerini ve SEO için güçlü dış bağlantılar oluşturmak için gereken bazı temel konuları tartışacağız.

add backlinks

Geri bağlantıları SEO'nuza nasıl katkıda bulunur?

Google, sitenizin yetkisini onlarla değerlendirdiğinden, sitenizin sıralamasında arka bağlantıların önemli bir etkisi vardır. Arama motorları için başkalarının markanız hakkında ne düşündüğünü bilmek önemlidir. Bu bilgiler, işletmelerinizi doğru bir şekilde değerlendirmelerine ve ona göre sıralama yapmalarına yardımcı olur.

Son zamanlarda, webmasterlar SERP'de çevrimiçi işletme görünürlüğünü artırabileceğinden web sitelerine daha fazla geri dönmek için çabalıyorlardı. Ancak, bu adil değildi ve Google, sıralama algoritmasını değiştirmeye karar verdi. Bu nedenle, günümüzde yalnızca onlara işaret eden kaliteli bağlantılara sahip olan web siteleri, Google arama sonuçlarında en üst sırada yer alma şansına sahip. Sitenizi işaret eden yüksek kaliteli, ilgili web siteleri Google'ın sıralamadaki merdivenlerini yukarıya doğru kaydırma şansınızı artıracaktır. Kural olarak, eski alanlar, insanlar için bir miktar kaliteye sahip olsalar zamanla çok geri bağlantıya sahip olurlar. Ancak, sitenize kaliteli geri yükleme ekleme sürecini hızlandırmak istiyorsanız, bağlantıları ve geri bağlantıları oluşturmak için ağ kurmaya başlayın.

Geri bağlantı kalitesi nasıl belirlenir?

Maalesef, tüm geri bağlantılar eşit şekilde oluşturulmamıştır..Bazıları, sıralamalarını bozabilir ve arama motoru cezalarına neden olurken bazıları size herhangi bir değer vermez. Bu nedenle, spam bağlantıları ve ilgili kaliteli bağlantılar arasındaki farkı bilmek önemlidir.

Harici bağlantıların kalitesini değerlendirmek için göz önüne almanız gereken bazı ölçütler vardır:

  • Güvenilirlik

Google, güven. Bu tür sitelerdeki geri bağlantılar diğer üçüncü taraf web sitelerinden daha değerli olacaktır. Örneğin, Forbes, Huffington Post, BBC ve diğerleri gibi web kaynakları, hedefli trafik, müşteriler ve gelir biçiminde çok değer kazanacaktır. Bu web sitelerinden geri almak biraz karmaşık bir iş olabilir, ancak sıralamanıza ve trafik verilerinize önemli değer katacaktır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli faktör, bir bağlantı oluşturduğunuz bir web kaynağının alaka düzeyi.

add backlinks to website

  • Ilgi

Dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli faktör, bir bağlantı kurduğunuz bir web kaynağının alaka düzeyi. Google, size bağlantı veren bir kaynaktan bir konuyu kontrol eder. İşletme endüstrinizle alakalı değilse, Google bunu eşit olarak satın almadığından çeker. Üstelik, ilgili web kaynaklarına bağlantılar yerleştirmek, potansiyel müşterilerinizi de çekebileceğiniz gibi size daha fazla değer katacaktır.

  • PageRank

PageRank is the algorithm used by Google to rank your website on the search engine result pages. You can check website PageRank using Semalt Website Analyzer or other professional tools that can provide you with right website metrics. Pay attention to the fact that all sites start with zero. That is why take into consideration different indicators. 

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport