Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Sitenize yönlendiren geri bağlantıları nasıl keşfedeceksiniz?

Backlinks arama motoru optimizasyonunun kalbidir. Site sıralamasında en önemli etkiye sahiptirler. Ancak, çevrimiçi iş tanıtımı için kaliteli geri keşfetmek için çok zaman, çabalar ve bazen para gerekiyor. SEO uzmanları için en büyük zorluklardan biri, daha önce kurmuş oldukları geri bağlantıları kontrol altında tutmaktır. Bir geri bağlantı nereden gittiğinizi, bir geri bağlantı nereye gitti ve neden sitenizin sıralamasında herhangi bir etkisi yoktur kontrol etmek oldukça zordur.

Backlink izleme, son derece web sitesi arama motoru optimizasyonu için önemli olan bağlantı kurma işleminde en karmaşık görevlerden biridir. Bu yazıda size neden backlink izlemenin önemli olduğunu ve geri bağlantınızın geçerli konumundan her zaman nasıl haberdar olduğunuzu göstereceğim.

discover backlinksFarklı geri bağlantı ayarları

Bir zaman önce büyük bir medya yayınından harika bir bağlantı keşfettiğinizde bir durumu hayal etmemize izin verin, ancak şu anda, SEO'nuza bağlantınızın yapıldığı bir site olarak herhangi bir değere sahip değilsiniz ve yüksek kaliteli bağlantılar yürütülüyor. gitmişti. Bence bu durum en büyük miktarda web geliştiricisine aşina. Bu tatsız davalardan kaçınmak için, yıllar önce yerleştirilmiş olsalar bile, her zaman geri bağlantınızı izlemelisiniz. Tabii ki, tüm harici bağlantıları manuel olarak izlemek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle Semalt Auto SEO veya SE Sıralaması gibi bu amaçla otomatik araçlar kullanmanızın nedeni budur. Örneğin, Semalt, bazı ayarların geri bağlantıda gerçekleştiği her zaman size bildirimde bulunacaktır. Bu aracı kullanarak sahip olduğunuz bağlantıların sitenizi olumlu veya olumsuz etkileyip etkilemediğini kolayca kontrol edebilirsiniz. Alexa derecelendirmesi, bazı dış bağlantılar, Google botlar tarafından endekslenen kaynaklar, çapa optimizasyon kalitesi, Google paylaşımları, alan adı yetkisi gibi metriklere dayalı detaylı analizler sağlanacaktır. Aşağıdaki ölçümlere, yüksek oranlı filtreler seçenekleri sunulacaktır.

  • Backlink yönetimi

Backlinks web siteniz için büyük bir fayda sağlayabilir SEO veya tersi marka itibarını yıkmak. Sıralamaların düşmesini önlemek için, arama motoru optimizasyonu kampanyanıza tehdit oluşturan ve zaman içindeki tüm zararlı geri bağlantıları ortadan kaldıran geri bağlantıları keşfetmeniz gerekir. Semalt Auto SEO'yu kullanarak kalitesiz geri dönüşler hakkında raporlar alacaksınız. Sitedeki bağların yerleştirilmemesi gereken kumar, yetişkin veya diğer hileli şüpheli alanlardan gelen geri bağlantılara özellikle dikkat etmenizi öneririm. Google Engelleştirme Aracı'nı kullanarak bu bağlantıları mümkün olan en kısa sürede silmeniz gerekir.

check backlink profile

  • Çapa metinlerinizi izleyin

Yalnızca geri bağlantılarınızın geldiği kaynaklardan değil, bağlantılarınızı izleyen metinleri de izlemelisiniz. Doğal olmayan bir bağlantı profili Google cezalarına neden olabilir. Sitenizi, tam anahtar kelime bağlantılarına göre aşırı ağırlıklandırılmasını önlemek için bağlantı bağlarınızı yönetmeniz ve izlemeniz gerekir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport