Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

2018'de geri bağlantıları nasıl inşa edeceğiz?

Dijital pazar, yeni algoritmaların tüm oyun kurallarını değiştirebileceği sürekli değişebilir bir alan. Potansiyel bir web sitesi sahibi olarak, önümüzdeki 2018 yılına nasıl geri dönüş yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Bu makalede tartışacağımız numaralar, başka bir kalite geri almak umutları içinde potansiyel web sitesi sahiplerine ulaşmak zorunda kalmadan daha yüksek sıralamalar elde etmenize yardımcı olabilir.

backlinks 2018

Nofollow geri bağlantıları

Geri bağlantıları basit yollarla inşa edildiği yaş sona ermiş gibi gözüküyor. Günümüzde, kaliteli bir içerik sağlamanız gereken bir bağlantı elde etmek için, bağlantılarınızı koyabileceğiniz bir web kaynağı bulun ve web sitesi sahibi ile iş ilişkileri kurun. Huffington Post, Forbes ve diğerleri gibi otoriter web siteleri, tüm bağlantılarınızın takip sinyalleri olmayacak şekilde bir hile stratejisi kullanıyor. Bu, bağlantılarınızın nofollow olarak kodlandığı için bağlantılarınızın herhangi bir değeri geçmeyeceği anlamına gelir. Bununla birlikte, gerçekte, nofollow geri bağlantıların bir TO perspektifinden bir değeri vardır. Hiçbir bağlantı suyu sitenize gelmediğinden halen sayfa sıralamasını yükseltmez.

Dofollow geri

Dofollow ve sitenizin arama motoru optimizasyonu için önemli bir değere sahip olan geri bağlantıları oluşturmak için bazı temel yöntemler var.

  • Google Dokümanlar yoluyla geri bağlantı kurma

Google Docs'un geri dönüş almak için değerli ve kolay bir yöntem olabileceği düşünülmektedir. Emin olmanız gereken tek şey, mülkünüzü halkla paylaşmaktır. Google, arama sonuçlarında ürünlerine belirli bir öncelik verir. Bu nedenle, web sayfalarınıza geri bağlantı içeren bir Google Dokümanı oluşturarak veya içerik, çok yüksek bir otoriter web sitesinden (Google) bağlantı suyu elde etmenize yardımcı olacaktır. Metninizde en az 300 kelime olması gerekir..İçeriğiniz için sıralamaya çalıştığınız alakalı yüksek hacimli arama terimlerinizi ekleyin. Dokümanınız oluşturulduktan sonra URL'sini Google'a ve Bing'e göndermeniz gerekir.

  •  Google siteleri üzerinden geri bağlantı kurma 

Size değer verebilecek bir Google ürünü daha Google Sites'tır. Size, Google Dokümanlar gibi Google markası altında bir web sitesi oluşturma olanağı verir. Google Sites, Google Dokümanlar'ın aksine, geri bağlantılarınızı kişiselleştirme fırsatı verir. Yapılan son araştırmalara göre, Google Sites, çok rekabetçi olmayan yerlerde bulunan web sitelerinin TOP-20 arama sonuçlarında yer almasına izin verdiğini gösteriyor. Belirli bir arama terimine dayalı olarak Google TOP sonuçlarında bir sürü listeye sahip olabileceğiniz anlamına gelir. İkinci Google SERP sayfasındaki sıralama hala potansiyel müşterilerinizi çekebilir ve sitenize değerli bir trafik getirir. 

  • LinkedIn üzerinden geri bağlantı kurmak

Sitenize linkaj suyu çekmenin yeni bir yoludur, ve biz muhtemelen bunu size ilk önce biziz. Bu yöntem, yüksek hacimli anahtar kelime öbeklerini hedefleyerek marka bilinirliğini geliştirmenize olanak tanır. LinkedIn'e giriş yapmaz, size bir şirket hesabı oluşturma olanağı sunar. İşletme hesabınızı oluştururken, yüksek hacimli anahtar kelimelerinizi hedefleyecek şekilde ayarlamanız gerekir. LinkedIn sayfaları Google'da iyi sıralandığı için, ilk beş SERP pozisyonuna yerleştirilmek için harika bir şansa sahipsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport