Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Ana sayfa geri almak mantıklı mı?

Bu makale, ana sayfanızda SEO yapma şeklinizi gözden geçirmenizi sağlayacaktır. SEO uzmanlarının web kaynağı optimizasyonu sürecinde karşılaştıkları en yaygın sorunlardan biri, ana sayfalarındaki ana arama terimlerinin tamamına göre sıralama yapmaktır. İnsanlar zaman, para ve ana sayfa geri kazanma çabalarını harcıyor ve onları hedef alıyorlar.

Ancak, gerçekte ana sayfa bağlantı haritası, bir arama terimine herhangi bir atıf yapan çok az sayıda çapa metni olduğundan hayal edebileceğiniz gibi farklı görünüyor. Arama teriminize göre sıralama yapabilmeniz için anahtar kelimeleri zengin çapalar elde edemezsiniz. Gerçekte nasıl çalıştığını tartışalım. 

buy homepage backlinks

Google, yüksek yetkili alan adlarını çok beğenir

Google'ın, neden oldukça yetkili alanlara daha fazla güven ve değer verdiğini sorunuz varsa, bu sorunun cevabı tamamen geçerlidir. basit. Kullanıcılar arasında popüler olan büyük ve uzun varolan alanlar doğal olarak sayfalarına geri dönüş sağlar. Kullanıcılar ve diğer web siteleri, tamamen organik bir şekilde kendi arzusuyla favori markalara bağlanırlar. Bu nedenle Google, güvenle büyük bir markadaki bir bağlantı profiline bakabilir ve bunun çoğunlukla geri bağlantılarının doğal olarak edinildiğinden emin olabilir. Büyük markaların Backlink profilleri, markamızın değerli ve meşru olabileceğini Google'a göstermek için izlememiz gereken şablonlar olarak bize hizmet etmelidir. SERP'de TOP konumlarına sahip web sitelerinin ana geri bağlantı profilini kopyalamak mantıklıdır. Neden ana sayfa? Bir ana sayfa, bir sitedeki en önemli sayfa ve hem kullanıcılar hem de arama motorları için arama kartınız olarak kullanılır. Müşterilerinizin veya diğer web sitelerinin size büyük olasılıkla bağlantı verdiği ve Google'ın sizinle nerede güvenebileceği yerdir.

Ana sayfamım için geri almak zorunda mıyım?

Web sitenizin ana sayfası, arama motorları için doğru sinyalleri vermek için iyi bir şekilde optimize edilmelidir. Web sitesi ana sayfası için sayfa içi arama motoru optimizasyonu, daha fazla trafik ve kalite geri almak için yardımcı olur. Hedeflemek istediğiniz arama terimlerini hedefleyin. Ancak, bağlantı kurma söz konusu olduğunda, sınırlamayı uygulamalısınız. Tabii ki, en önemli arama terimlerinizi hedeflemek için sitenizdeki en güçlü sayfayı kullanmak için bir günaha vardır. Ancak unutmamalısınız, burada aksan vermeniz gereken en önemli husus Google ile güven oluşturmaktır. Google size bir güven verene kadar, web kaynağınız asla yüksek sıraya dizilmeyecektir. Ve daha sonra, çevrimiçi marka etrafında oluşturduğunuz güven arttıkça, siteniz ne kadar çok yetkiye sahip olur.

buy backlinks

Arama sonuçlarının TOP'a yakın sıralamaya göre bazı web siteleri var. Bu büyük markaların bağlantı profiline bakmak için sayfaya hiçbir yetkili site bağlantısı olmadığını unutmayın. Bu siteler, bu sayfaya tek bir kaliteli bağlantı olmadan son derece rekabetçi arama terimleri için sıralaması olabilir. Google ile yaptıkları marka yetkisi ve güveniyle yaptıkları yol. Ana sayfadaki bağlantı kurma yerine marka oluşturma üzerine odaklanmamız gerektiğini gösteren açık bir kanıt. Arama motorlarının gözünde büyük bir marka haline gelmenize ve sitenizin sıralamasını yükseltmenize yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport