Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Başarılı bir backlink stratejisi nedir?

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) sürecinde, organik bağlantı profili, Google tarafından SERP'lerde her Web sitesinin merdiven pozisyonunu belirlemek için kullanılan birincil sıralama faktörleri arasındadır. Bu nedenle, uygun bir geri dönüş stratejisi çalıştırmak, çevrimiçi çevrimiçi promosyonda elde edilen gerçek ilerleme ile diğer sıralama faktörlerinden daha fazla ilişkilidir. Şu anda dünyanın arama devi tarafından resmen bildirilen 200'ün üzerinde sıralama faktörü bulunduğunu göz önüne alındığında, kalite geri bağlantılarının en önemli önemi hakkında yapılan açıklama oldukça cesur değil mi? Elbette, çok hızlı ve kolay bir geri bağlantı stratejisi elde etmek, size düşük kaliteli bağlantılar vermekten daha olası olacaktır. Ve büyük arama motorları (Google'ın kendisi, Yahoo veya Bing gibi) web sitenizi çekecek veya SERP listesinde blog'u seçecek demektir. Ancak başarılı bir bağlantı kurma stratejisi ne yapar? Kazanılan medyanın gücünden yararlanarak her backlink stratejisinin gerçekten başarılı bir şeye dönüştürüleceğini düşünüyorum.

backlink strategy

Doğru Hedefleme

Bağlantı kurma bakış açısıyla, tüm web siteleri veya bloglar için güçlü bir sıralama sinyali vermek için eşit olmadığını söylemeye gerek yok arama motorları. Bu nedenle herkesin çoğu, sayfa yetkilileri, alan adı yetkilileri ve PageRank'da güçlü bir puana sahip kaynaklarla daha fazla bağlantı kurmak istiyor. Peki, backlink stratejinizin, gelen linkler için uygun kaynaklara bahis oynamak için makul olduğunu nasıl garanti edersiniz? Her zaman geçerli ve güncel olarak doğru hedeflemeyi sağlayarak. Diğer medya veritabanları arasında Cision'ı, yalnızca sektörünüzle veya pazarınızla ilgili saygın siteleri hedef almanızı öneriyorum. Böylece, şirket, web siteleri, izleyicilerin büyüklüğü, güncel ödüller, referanslar vb. Hakkında farklı kriterlere göre gelen tüm olası adayları filtreleyebilirsiniz.

Güven Oluşturun

Endüstrinizdeki veya pazar alanınızdaki doğru etkileşimcilerin etrafında backlink stratejinizi oluşturmanın güçlü bir güven oluşturmanıza yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Web sitenizin güvenilir ve yetkili bir üçüncü parti kaynağından bahsettiğinde veya bağlantı kurulduğunda, potansiyel müşterilerinizin gerçek alıcılara büyümeleri olasılığını daha düz İngilizce olarak koyacaktır. Dahası - bu "kazanılmış" medya, ödenen tüm medyadan çok daha güçlüdür. Kabul ederseniz, güvenilen medya, hâlâ gelişmemiş satın alma kararlarıyla hedef kitle üzerinde en güçlü etkiye sahip olan temel öğeler arasındadır. 

Kazanılan Medyayı Al

Kazanılan medya üzerinde çalışmak düşündüğünüz kadar yıldırıcı değildir. Aslında en azından başarılı bir backlink stratejisi oluşturmak için, medya kapsamı için geleneksel zaman harcayan çabaların olmaması gerekir. Burada ihtiyacınız olan tek şey, gazetecilerin sıkça söylediği kazanılan medya fırsatlarına erişme ve bunlara cevap verme olanağı. Bu şekilde, HARO gibi çevrimiçi araçları ("Bir Raportör Yardım Et") ve ayrıca ProfNet'i kullanmanızı öneriyorum - ikisini de kısa süre önce piyasaya sürülen blogum ve birkaç e-ticaret tabanlı proje için tamamen uygun buldum. Sadece bu sitelere kaydolun ve endüstrinizdeki veya pazar alanınızdaki gerçek otorite olun - görüşülen veya en popüler öykülerinde yer alan uzmanları arayan üst düzey etkilenenlerden günlük istekler alın ve bunun için fazladan yüksek PageRank geri bağlantıları alın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport