Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Sitenize geri dönüş yapmak için mükemmel fırsatlar nelerdir?

Arama motoru algoritmaları zamanla değiştikçe, hem açık hem de kapalı sayfa optimizasyonunda değişikliklere neden olur. Arama motoru optimizasyonu, gelecekte dijital bir pazarlama alanındaki rekabet gücünün artması nedeniyle daha karmaşık hale gelecektir. Arama algoritmalarındaki değişikliklerle birlikte, arama kullanıcısının davranışları da değişime eğilim gösterecek; özellikle de bağlantı oluşturma konusunda dijital platformu daha rekabetçi hale getiriyor. Tüm web yöneticileri, herhangi bir web kaynağına geri dönüşün gerçek değerini anlıyor ve onları elde etmeye çabalarını koyuyor. Sitenize yüksek kaliteli, ilgili harici bağlantılar elde etmekle birlikte, işletmenizin görünürlüğünü iyileştirmek için şarttır; iş bittiğinden daha kolay söyleniyor. Bu makalede, yüksek PR sitelerinden kaliteli geri dönüşlerin nasıl alınacağı ve arama sonucu sayfasındaki rütbenizin iyileştirilmesi için bazı temel yenilik teknikleri üzerinde duracağız.

how to get backlinks to your site

Sitenize geri dönmek için nasıl üye olun?

  • Marka sözlerini kontrol edin

Markanız nişinizde veya yakınınızda yüksek bir popülerliğe sahip olduğunda kullanabileceğiniz en değerli ve en kolay bağlantı oluşturma tekniklerinden biridir yeniden markalaşma gerçekleştirdi. Bu basit bağlantı kurma hüneri, bir çok kaliteyi elde etmenize ve sitenize daha önemli, ilgili harici bağlantıların neler vermesine yardımcı olur. İhtiyacınız olan her şey, markanızın bağlantısız sözlerini tanımlamak ve bu açıklamalar yazarlarına sitenize bir bağlantı oluşturmasını istemektir. Semalt Website Analyzer, Google Search, Google Alerts vb. Gibi profesyonel araçları kullanarak markanızın sözlerinden arama sürecini basitleştirebilirsiniz. Markanızın adından bahsedildiğinde onu tanımlamak için e-posta veya tarayıcı bildirimi ayarlamanız gerekir.

Marka görünürlüğünü nasıl artırabileceğiniz ve Google SERP'de rütbenizi yükseltmenin bir diğer yararlı yolu, referansları vererek iş ortağınıza referanslar verin. sitenize bağlanmalarının karşılığında diğer sitelere. Bu bağlantı kurma tekniği, tanınmış şirketlere çok sayıda harici bağlantı yerleştirmenize ve marka adınızı ana sayfalarınıza veya referans sayfalarına koymanıza yardımcı olacaktır. Pazar nişinizde belirlenen web sitelerine referanslar sağlamak, büyük olasılıkla sitenize geri dönene neden olacaktır.

  • Link bağlantıları hakkında bilgi alın

Link toplama işlemleri, blog yayıncılarının ve yayınlarını düzenli olarak yayınlayan yayıncılar tarafından geliştirilen en değerli içeriklerdir. Link toplayıcı içerik oluşturucuları, listelerine ekleyecek harika ve yararlı içeriği sürekli olarak ararlar. Sürekli internetteki değerli içeriği aramaya ihtiyaç duyduğunuzdan pazar nişinizde bağlantı toplayıcıları oluşturmak oldukça sorunludur. Dahası, bağlantı toplama turu ziyaretçileri geri gelmeyebilirler. Bununla birlikte, ilgi çekici ve alakalı içerik sunabiliyorsanız, geri dönme şansları artıyor. Bağlantı küratörleri ile iletişim kurmak, diğer sosyal yardım kampanyaları ile aynı şekilde çalışır. Yapmanız gereken ilk şey, bağlantı sağlayıcılarının iletişim bilgilerini bulmak ve teklifle birlikte özelleştirilmiş bir e-posta göndermektir. 

how to get backlinks

  • YouTube'a bağlantılar kurun

YouTube, sitenize trafik oluşturmak için mükemmel bir medya platformudur. Bu bağlantı kurma yönteminden yalnızca bazı nişler yararlanabilir. Bu nişler arasında teknoloji, oyun, eğitim, bilim ve eğlence yer alıyor. Bu platformda bağlantı kurmanın en büyük yararı, video blog yazarlarının normal bir blog yazarının sayfalarına trafik istediği kadar almak istiyor olmasıdır. YouTube'dan trafik almak için video blog yazarlarıyla karşılıklı yararlı ilişkiler kurabilirsiniz. Örneğin, videolarını blog yayınınıza bağlayabilir ve karşılığında, videolarını blog yazılarına katıştırırsınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport