Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Nasıl kaliteli geri almak ve Google'ın arama üst web sitemizi görmek için?

Kaliteli bir arka bağlantı profili oluşturmak Google'ın SERP'lerinin üstünde web sitenizi sürmek için doğru yoldur demeden gelmektedir. Niye ya? Organik geri bağlantıların, arama sonuçları listesinde bir merdiven pozisyonu verirken Google tarafından en güçlü faktörlerden biri olduğu biliniyor (daha net olmak gerekirse üçüncü en önemli sinyal). Dahası, kaliteli geri almayı zaten bilenler, yüksek bir PR ile organik geri dönüşleri kazanmak için bazı zaman ve çaba harcamaktan veya elle bunları oluşturmaktan çekinmemelidir. Eminim öyle olur her zaman ödeyecekti.

how to buy quality backlinks

Dahası, en güçlü eğitimsel veya resmi geri dönüşler (yani, nokta EDU ve GOV çevrimiçi kaynaklardan en yüksek güven ve yetkiye sahip olanlardan) daha da güçlüdür. Muhtemelen herhangi bir işletme web siteleri veya bloglar için çevrimiçi görünürlüklerini önemli ölçüde artırabilirler - marka isimlerine arama üzerinde sağlam bir poz vererek ve aynı zamanda çok daha geniş halkın farkına varmalarını sağlarlar. Ve burada sadece bir soğuk olay geliyor; diğer bir deyişle, eğitim veya resmi web sitelerinden kaliteli geri almayı merak eden çocuklar için. Kabul edelim - ücretli bağlantıları almak orada mümkün değildir. Yani, bazen sadece geri kazanılabildiğinden, geri kalmış linkleri nasıl satın alacağınızı bilmenize gerek yok demektir. Nasıl? Çoğunlukla, değerli bir içerik parçası yazmaya, sonuçta arzu edilen ve değerli geri dönüşü elde etmek için zorlu çalışmalarına ihtiyaç duyacaklardır.

Noktaya geri dönerek, bunu bulmaya çalışalım - kalite geri bağlantılarını nasıl güvenli bir şekilde satın alacağız. Mesele, evrensel bir yönerge veya garantili sonuç veren ipucu bulunmamasıdır. Yani, ücretli geri dönüşleri güvenli ve mantıklı bir şekilde yapmak için net ve kesin bir eylem planına sahip olamayacağınızı (yani,.yani, ilerleme için gerçekten etkili olabilecek bağlantılar, aynı zamanda Google ile kırmızı bayrak kaldırmadan). Aslında, ücretli bağlantılara başvurmak Gray-Hat'ın gölgeli bir planından başka bir şey değildir. Hatta Black-Hat SEO'dur. Ve elbette, satın alınan geri bağlantıların çoğunun herkes için görünüşte doğal görünmesi bekleniyor - hem canlı aramacı hem de tarama yapan botlar.

buy quality backlinks

Hâlâ hızlı bir sıralama cezası kazanmak istemediğiniz sürece, arama motorlarıyla kandırmaktan kaçınmamanıza hala inanıyoruz. Her neyse, yine de herhangi bir ücret karşılığında geri ödemeli bazı bağlantıları deneyecek kadar cesur hissediyorsanız, en azından bir seferde yakalanmamalı veya kandırılmamalıdır:

  • Hiçbir çevrimiçi kaynaklara veya bu sarsakların açıkça satılık geri bağlantıları aldıklarını belirtti.
  • Potansiyel adaylarınızın nişinizle veya iş yerinizle alakalı etki alanları ve web sayfası içeriği içerdiğinden emin olun.
  • Daha geniş bir kitleye maksimum trafik ve güven sağlamak için alan adı yetkisi, sayfa yetkisi ve PageRank puanlarını bir kez daha kontrol edin.
  • İdeal olarak, nişteki diğer blog yazarlarıyla anlaşma yapmalısın. Onlara değerli bir içerik sunmaya hazır olduğunuz düşünüldüğünde, biraz zaman alacaktır. Aksi takdirde makul bir ücret talep edeceklerdir. Her şey iş meselesi, değil mi?
  • Backlink tekerlekleri (borsalar), PBN'ler (aksi halde özel blog ağları) yanı sıra düşük kaliteli düşük sıralamalı kümeler toplu olarak sunan ucuz hizmetler veya yüksek PR kaynaklarındaki yerleşimlerini terbiyesizce bastıran can sıkıcı e-postalar - Her ne pahasına olursa olsun bu "sağlayıcıları" kaçının. Zira daha önce bir sıralama cezası (hatta kalıcı arama yasağı) talep edildi. Er ya da geç, Google hem kendileri için hem de vicdansız "sağlayıcılar" kendileri ve talihsiz "müşterileri" için de geliyor.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport