Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

SEO içeriğiniz bir geri bağlantı jeneratörü olabilir mi?

Herhangi bir çevrimiçi pazarlama kampanyasının kritik bileşeni, saygın web kaynaklarından alakalı ve kaliteli SEO geri bağlantıları alıyor. Yeni oluşturulan web siteleri için yüksek PR sitelerinden bağlantılar almak ya da önde gelen blog yazarları ile bağlantılar kurmak biraz karmaşık olabilir. Ancak umutsuzluğa neden olmaz. Bazı görmüş pazarlamacılar bile iyi geri alma konusunda sorunlar yaşarlar. Bu sebeple, kaliteli linkler alma sürecini basitleştirmek için profesyonel backlink jeneratörleri oluşturuldu.

Bir SEO strateji içeriğiniz iyi çevrimiçi performans göstermezse neredeyse yararsızdır. SEO stratejisi başarınızın% 80'inden fazlası, yayınladığınız içeriğe bağlıdır; bu nedenle, içerik kalitenize ve alaka düzeyinize özel dikkat göstermeniz önemli.

Bu nedenle, içeriğiniz bir arka bağlantı jeneratörü olarak hizmet ediyorsa, bu makale sizin için yararlı olacaktır. Bağlantı kurma kampanyanıza katkıda bulunacak bazı içerik optimizasyon teknikleri üzerinde tartışalım.

SEO geri bağlantı üreteci teknikleri

  • Okuyucularınıza yeni bir şey kazandırarak serin bir içerik oluşturun

içeriğinize karşı olan kullanıcının kayıtsızlığı, metinlerinizin eşsizliği değil, sapkınlık ile açıklanabilir. Bir pazar araştırması yürüttüğünüzde muhtemelen çok sayıda hisse ve makale üreten rakip makalelerinizi okudunuz demektir. Bununla birlikte, her zaman aynı fikirde değildir, yalnızca başka web sitelerinin büyük olasılıkla aynı şeyi yaptığı ve belirli bir temanın zaten sınırlarına ulaştığından, bir arka bağlantı jeneratörü haline gelmek için aynı konuyla yazarsınız. Bu nedenle rakiplerinizin yaptığı gibi aynı konularda yazmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bunun yerine, okuyucularınız için önemli bir keşif olabilen tamamen yeni ve yenilikçi fikirler üretin. Dahası, doğal olmayan görünmesi ve markanıza yönelik ilgi duymamaması nedeniyle içeriğinizde kendini tanıtmanın önüne geçmeniz gerekir.

Günümüzde, Google sıralamaları sayısından ziyade geri kaliteden ödün vermiyor. Bu nedenle, yüksek otorite web kaynaklarından bağlantı kurma fırsatlarını aramalısınız. İçeriğinizin banka kaplaması olmasını istediğiniz üst etki alanı yetkili sitelerini araştırmak, alakalı içerik için size daha fazla yeni fikir verebilir.

İçeriğinizi geri bağlantı üreteci olarak kullanmak için, hedef kitlenize itiraz etmeniz gerekir. İçeriğinizi akılda bir kullanıcıyla yazıyorsanız, onu aynı hedef kitleye hitap eden diğer web kaynaklarına veriyorsunuz demektir. İçeriğinizin kitlenize hitap edip etmediğini anlamak için kapsamlı bir pazarlama analizi yapmanız ve potansiyel müşteri ihtiyaçlarınızı araştırmanız gerekiyor.

Ayrıca, bugün okuyucuları kendilerine daha fazla soru sormak isteyebileceğinden, yeni daha alakalı arama terimlerini temel alarak makaleler yazarak kullanıcı niyetini yeniden değerlendirebilirsiniz. Alakalı kalmak için her bir anahtar kelimeyi çevreleyen doğru soruları yanıtladığınızdan emin olun.

  • Senin parçalarını geliştirin

Web sitenizin sıralamasını yükseltmek için, SERP parçacıklarınızı daha alakalı ve kendinden konuşma haline getirebilirsiniz. Bir tanıtım SERP pasajı, tıklama sayısını artırabilir ve sayfanızı arama sonucu sayfasında yukarı taşır. İyi optimize edilmiş snippet'ler, web sitenizin SERP'deki konumunu doğrudan etkilemese de, her iki arama botu ve kullanıcı için de içeriğinizin yararlı bir önizlemesi olarak hizmet edeceklerdir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport