Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Yüksek PR alanlarından kaliteli geri almak mümkün müdür?

Siteniz için bağlantılar oluştururken, bu amaçla seçtiğiniz kaynaklara özel dikkat göstermeniz gerekir. Webmasterlerin ve kıdemli SEO uzmanlarının en büyük kısmı, değerli bağlantı suyu aktaran en güçlü geri bağlantıların, Google, YouTube, Wikipedia veya Facebook gibi yüksek PR web sitelerinden geldiğini iddia eder.

Bu makaleye, Facebook'ta bir ticaret hesabınız ve bir web siteniz ya da şirketiniz için en azından açılış sayfası varsayımı ile başlayacağız.

Uygulamanın gösterdiği gibi, sitenizde çok sayıda kaliteli trafik oluşturmak için ihtiyacınız olan her şey, ilgili arama terimlerini kullanarak doğru yapılandırılmış bir içerik oluşturmak ve yüksek PR web sitelerinden dofollow geri oluşturmaktır.

Kaliteli geri dönüş almak için yüksek PR siteleri

Özellikle sitenizi yeni başlattıysanız, yüksek yetkili alanlardan kaliteli geri almak çok acılı bir görevdir. Bununla birlikte, kısa sürede arama motorlarının üst kısmına ulaşmanıza yardımcı olacak zorlu organik bağlantı kurma tekniklerinden vazgeçmeyin. YouTube'dan yüksek geribildirim bağlantısı.

YouTube, Google'ın sahip olduğu popüler bir medya platformudur. Bu web kaynağının etki alanı yetkisi puanı 10'dan 10'dur. Yüksek kaliteli geri bağlantıları bu kaynaktan edinebilir ve orada video yükleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, genel olarak ürünleriniz veya endüstriniz hakkında ayrıntılı bir video oluşturmak ve bu videoyu internete yüklemektir. Bundan sonra, sitenize ait URL de dahil olmak üzere ilgi çekici bir video açıklaması hazırlamanız gerekir.

  • Wikipedia'dan yüksek PR geri bağlantıları

Wiki, gönüllülerin yardımıyla oluşturulan en büyük çevrimiçi ansiklopediden biridir. Bu web kaynağı otoritesi ve önemi ile ayırt edilir. Bu, Google'daki çok sayıda farklı sorgu ile en yüksek sıralamaya sahip sebebidir. Wikipedia'nın Yetki Puanı da 10 üzerinden 10'dur. Yeni veya uzun süredir olsun, herhangi bir alanın güvenilirliğini ve yetkisini arttırmak için mükemmel bir kaynaktır. Bu değerli kaynaktan yüksek geri bildirim almak için pek çok yol vardır. Bununla birlikte, manuel doğrulama söz konusu olduğunda, işler daha karmaşık hale gelir. Herhangi bir yayını yayınlamadan önce, gerçek insanlar onu kontrol eder ve onaylarlar. Bu nedenle, el ile doğrulama işlemi sırasında geri bağlantılarınız kaldırılabilir.

Ancak, herhangi bir kısıtlamaya rağmen Wikipedia'dan güçlü geri almak için size yardımcı olacak birkaç yararlı teknik var:

1. Wiki'de yeni bir sayfa oluşturun, üzerinde hiçbir şey yayınlamayın. Bir süre bu sayfa taslak aşamasında olacak.

2. Daha az popüler sorulardan bazılarını kullanarak Wiki sayfasını seçin ve orada site bağlantısını yapıştırın. Tüm sayfaları doğrulamak olanaksızdır, bu nedenle Wikipedia gönüllüleri popüler olmayan bilgilendirici soruları görmezden gelmek için sadece budur.

3. Linkiniz referans kaynakları listesinde görünür.

Vikipedi geri bağlantılarının no-follow bağlantıları olduğu söylenebilir. Bu nedenle bu kaynaktan gelen bağlantılar sizi trafik haline getirmiyor. Bununla birlikte, web kaynağınızın güvenilirliğini ve yetkisini artırmak için Wikipedia gibi yüksek PR sitelerinden geri bağlantı yapılması önerilir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport