Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Geri bildirim için yüksek PR web sitelerinin temel faydalarını anlamama yardımcı olabilir misiniz?

Tabii ki, SEO'da gerçek ve ölçülebilir bir ilerlemenin keyfini çıkarmak istiyorsanız, web sitenize veya blogunuza kaliteli bir bağlantı profili oluşturmak önemlidir. Günümüzde, geri bağlantıların "ideal" profilini oluşturan üç temel faktör vardır: bunların alaka düzeyi, çoğulculuk ve kalite. Görünüşe göre, tüm kalite linkleri doğal yollardan inşa edilmiş ve yüksek PageRank, alan adı yetkisi, sayfa yetkisi, vb. Ile yalnızca güvenilir kaynaklardan geliyorlar. Fakat geri dönüşler için yalnızca yüksek PR web sitelerini seçmek zorunda olduğunuz anlamına mı geliyor?

Hayır, öyle inanıyorum. Neden öyle? Çünkü gerçek şeyler biraz daha karmaşıktır. Demek istediğim, mümkün olduğunca geri bağlantıları için yüksek PR web sitelerine sahip olmak asla bir yere gitmenize izin vermez. Cidden, WordPress'den kolayca yeni bir PR9 veya hatta PR10 geri alabilirsiniz. Her şey birkaç dakika içinde tamamlanabilir - işiniz bitti. Öyleyse, böyle bir geri dönüş fayda sağlayacak mıydı, nasılsın? Aslında, hiçbir şey yeni yerleştirilen bir geri bağlantıyı doğrulamaz. Yani, çok yönlü bağlantı profilinin organik bir parçası haline gelmedikçe, her bir ayrı sırtın neredeyse geçersiz olacağı anlamına geliyor. Bu sebeple, farklı yerlerdeki kutupları birbirine bağlayan, farklı metrik çeşitliliğine sahip olan, elbette eşit olmayan PageRank puanları da dahil olmak üzere bağlantılar kurmak için birden çok yere bahis oynamayı öneriyorum.

Bununla birlikte, geri bağlantıları için yeterli sayıda yüksek PR web sitesinin bulunması hala çok önemlidir. Önemli olan şey Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının web sitenizin profilindeki her geri bağlantı için gerçek ağırlığı ve geçerliliği belirlemek için üç ana faktörden (yani, alaka düzeyi, çeşitlilik ve kalite - kısmen PR özelliği ile katkıda bulunan) bir dizi kullanmasıdır . Geri bağlantılar için yüksek PR web sitelerini kullanmanın aşağıdaki ana faydalarını göz önünde bulundurun. Ancak aklınızda bulunsun, yalnızca yüksek kaliteli ve tamamen alakalı bir içeriğe sahip olduğunuzda bunlardan zevk alabileceksiniz.


Yüksek PR Geri Bağlantılarının Ana Faydaları:

  • Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının yanı sıra Yahoo ve Bing'in bakış açısından, web sitenizin veya blog'unuzun oldukça yetkili görünümü.
  • Elbette en kaliteli ve tamamen alakalı içeriğinizin gerçek kullanıcıların web sitenize veya blog'unuzu ziyaret eden bazı kullanıcıların ilgisini çekecek kadar yeterli olmasına bağlı olarak, web sayfalarınıza çekilebilecek potansiyel olarak daha önemli trafik.
  • Yüksek PageRank'la web kaynaklarına bağlantı veren diğer yetkili kaynaklardan gelen daha güçlü otorite ve güven Google tarafından belirgin bir pozitif sıralama sinyali olarak kabul edilecektir, bu nedenle web sitenizi veya blog'unuzu SERP'lerde daha üst düzey bir sıralama pozisyonuna değer vermeye değer kılacaktır.
  • Yüksek arama sıralaması konumu, artan bir web trafiğini pompalamak, dolayısıyla çevrimiçi aramada yeşil ışığı daha geniş bir pozlamaya bırakırken aynı zamanda potansiyel müşterilerinizi gerçek potansiyel müşterilere dönüştürerek potansiyel müşterilerinizi büyük ölçekli satışlarla sonuçlanan iyi bir potansiyel sunmaktadır.
  • Daha iyi bir halk bilinci oluşturma, çevrimiçi varlığınızı yaygınlaştırma ve işletmenizin daha ünlü bir markaya katkıda bulunma.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport