Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

DoFollow'un ücretsiz geri dönüşlerini nasıl alacağınızı biliyor musunuz?

DoFollow geri bağlantılarını nasıl ölçekte alabileceğinizi anlamak oldukça kolay. Ancak yüksek PR ile kaliteli olanları yaratmak söz konusu olduğunda her şey o kadar da kolay değildir. Başlamadan önce şunu aklınızda tutmanız gerekenler:

  • Bağlantı kurma kampanyanızı normalde çalıştırın, tek bir gece boyunca her şeyin yerinde olması için umutla acele etmeyin.
  • Ana sayfanızı veya açılış sayfalarınızı işaret eden çok fazla geri oluşturmayla asla aşırı yüklenmeyin, yerinde olan sayfa içeriğinize organik olarak daha fazla bağlamsal bağlantınız olsun daha iyi olur.
  • Web sitenize veya blogunuza bir başka geri dönüş almadan önce, herhangi bir anda istediğiniz herhangi bir şeyi ayarlayabileceğinizi veya reddettiğinizden emin olun.

Bir kuruş ödemeden DoFollow'un geri bağlantılarını yüksek PageRank ile nasıl alabileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz. Neyin olup bittiğini öğrenmek için aşağıdaki basit planları deneyin:

  • Microsoft Yanıt web sitesinden DoFollow ile yüksek PR geri bağlantıları alın. Bazı kalite geri bağlantıları orada yakalamak şaşırtıcı derecede iyidir - tek ihtiyacınız olan şey, belirli bir konu için doğru çözümü önermektir. Bu şekilde, yalnızca ana web sitenize veya blogunuza daha fazla trafik çekemezsiniz, ancak uzmanlığınızı gösterebilir ve dolayısıyla otoritenizi daha uzun sürede geliştirebilirsiniz. Her şey oldukça basittir - orada çözülmesi gereken birçok sorun vardır. Dolayısıyla, cevap yazılarınız hazır olduğunda ve yayınlanmaya başlarsa, soruda sunulan haklı geribildirim almakta serbestsiniz.
  • Daha sonra, Google Plus'daki kişisel hesabınızı kullanarak DoFollow geri bağlantılarını nasıl alacağınızı öğrenelim. Bu sosyal platform, profilinizi kullanarak bağlantı kurmak için güçlü bir kaynaktır. İhtiyacınız olan tek şey, zaten kayıt olmak ya da halihazırda olanı kullanmaktır. Ardından, "yaklaşık" bölümüne gidin ve ana web sitenize veya blog'unuza işaret eden bir geri bağlantı ile gömülmek için gereken tüm bilgileri doldurun. Unutmayın, orada bağlantılar eklemek için bir sınırlama yoktur. Ancak, her şeyin spam gibi görünmesini istemediğiniz sürece - onları deli gibi üreterek asla aşırıya kaçmayın.

  • Zengin makale dizinleri ve web listeleri ile ilgilenmeyi düşünün. Yayınlarınıza, makalelerinize veya kullanıcıya gerçek değer katan diğer kaliteli verilerin bir kısmını göndermeyi deneyin. Bununla birlikte şahsen, en azından 4. sınıftan başlayarak yeterli PageRank skoru olanlara göndermenizi öneriyorum.
  • Ayrıca en iyi mesajlarınızdan bazılarını yorum yazan doğrultusunda göndererek web sitenizi veya blog'unuzu sallayabilirsiniz. orada doğru bölümde. İşte DoFollow geri bağlantılarını rahatça elde etmek - sadece oldukça iyi olan DoFollow forumlarını aramaya giderken - ve işiniz bitti. Bir bağlantı göndermek için diğer iyi yerler arasında, ayrıca aşağıdaki sitelerde kayabilirsin: Dmoz.com; Onemission.com; Inbound.org; Infobarrel.com. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız - bunlardan birini denemekten ve doğru olanı bulmaktan çekinmeyin.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport