Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Bana ticaretten iş bağlantılarına nasıl ücretsiz yapılacağını gösterebilir misiniz?

Çok SEO amaçları için herhangi bir geri gibi, iş geri web sitenize doğrudan organik arama geliyor artan trafik almak aynı hedef etrafında dönüyorlar. Geri bağlantıların muhtemelen en güçlü sıralama faktörü olarak Google tarafından kullanıldığını söylemene gerek yok. Bu nedenle, genel pazarlama ve tanıtım stratejinizi ölçekte destekleyecek olan yüksek kaliteli geri bağlantıların oluşturulması için yeterince dikkat edilmesi gereklidir. Kabul edelim - işten işe geri bağlantı kurma çok zaman ve çaba gerektiriyor. 

Bununla birlikte, yalnızca başlamak kolay olabilir - ve çevrimiçi aramada nişinin hakimiyeti kazanmaya doğru adım adım ilerleyin. Aşağıda özetlenen şaşırtıcı derecede küçümsenen yollarla devam edin. Hepsini denedikten sonra, web sitenize iş dünyasından işe geri dönüşler kurmak için diğer makul uygulamalar için başvurabilirsiniz. İşletmenizin web sitesini rekabetten uzak tutmak için birkaç basit ama yine de etkin yöntemler var - bir kuruş harcamadan. 

Yerel alıntılar ve iş dizinleri

Yerel alıntılar, web dizinleri ve çevrimiçi listeleri, inşaat işine başlamak için harika bir "kickass" başlangıcı olarak kullanmanızı öneririm iş geri dönüşleri. Bu, web siteniz için daha geniş bir çevrimiçi poz elde etmeye başlamak için mükemmel derecede uygun bir yer olurdu. Aslında, bu dizin türü servislerin çoğu, Google gibi büyük arama motorlarında çok iyi sıralanır. Yani, tek ihtiyacınız olan işletme adınızı iletişim verileriyle belirtmek ve karşılığında bu haklı geribildirim almak. En iyi örnekler, Google My Business, Yellow Pages, Yelp, Bing İşletme Girişi, Truelocal vb.

Sosyal Medya

Bu kalabalık yer, işiniz için sağlam bir çevrimiçi varlığı belirlemek ve markanızın adını daha geniş bir kullanıcı kitlesine maruz bırakın. Sosyal medyayla ilgili bazı bağlantıları elinize almanızın tamamı şirketinizin sosyal profillerini oluşturmaktır - işiniz bitti. İş profillerinizle birlikte zamanlanmış ve devam eden bir etkinliği gerçekleştirdiğinizden emin olun - ana işletme web sitenize doğrudan bağlantı yayınlanacak düzenli yayınlar yazmak için biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin. Böylelikle, yalnızca fazladan geri almakla kalmaz, aynı zamanda oldukça yüksek bir web trafiğinden yararlanabilirsiniz.

Basın Bültenleri ve Ziyaretçi Bloglaması

İş dünyasından iş bağlantılarına geri dönmek için kullanılan bu iki eski okul yöntemi, herhangi bir nedenle çok fazla tahmin edilmemesine rağmen sana hizmet et Cidden, taze içeriğe susamış bazı popüler basın bülten web sitelerini bulabilirsiniz. Mesele, işinizdeki endüstri veya pazar alanıyla ilgili sıcak bir konuyla ilgili iyi yazılmış bir basın bülteniyle - yerel gazetecilik ve blog derlemesi topluluğuyla hızla ve geniş bir kitleye hitaben hızlı bir şekilde rastlanır. Basın bültenleri ile en iyi şekilde dünyayı yaymak için, yepyeni bir ürün ya da hizmetin tanıtımına odaklanmanızı tavsiye ederim; böylece, bir geri bağlantı, daha fazla bilgi için ana işletme web sitenize giden yolu gösterecektir. Medya ile ilgili basın bültenleri gibi, misafir blog yazma da biraz vakit harcamaya değer, kesinlikle ödeyecek! 

Güçlü bir nüfuz sahibi veya blog sahibi ile mutabık kalınan her şeyi alın ve karşılığında bir geri dönüş almak için mükemmel bir şekilde hazırlanmış makalenizi gönderin. Bağlantı kurmanın diğer cazip araçları arasında konuk blog yazımı, DoFollow ile yüksek PR geri bağlantıları arayanların bir zorunluluk olduğuna dikkat edin. Sadece yeterli bir PR skoruyla ilgili bir niş blog için yazacağımıza emin olun.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport