Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Çevrimiçi SEO araçları ile geri dönüşleri değerlendirmenin ve oluşturmanın doğru yolu nedir?

Web sitenizde veya blogunuzda zaman zaman bir bahar temizliği işlemek çok daha önemli olduğunu söylemene gerek yok. Ve bağlantı profiliniz tam olarak özenle gerçekleştirilecek bir şey. Yani, çevrimiçi denetleyicisi araçlarıyla geri bağlantıları her oluşturduğunuzda kesin bir izleme çalıştırmanız, uzun vadeli başarı stratejiniz için zorunluluk haline gelmelidir. Tabii ki, kontrolü kaybetmek istemiyorsanız ve zehirli olduğunu kanıtlayan birkaç hatalı geri dönüşle SEO'daki mevcut ilerlemenizi incitirseniz.

Hadi bakalım - bağlantı profilinizi manuel olarak izlemek, en azından ayakta ve düzenli olarak, daima zaman alıcı ve hatta zor yönetilebilir bir görev olacaktır. Burada, bu işlemi belirli analitik yazılım araçlarını kullanarak kısmen otomatik hale getirmek için acil bir ihtiyaçla karşı karşıya kalacaksınız. Çoğunun açık erişime açık olduğunu düşünürsek, belki bağlantı profilinizi değerlendirip karışıklıkları temizleme zamanı geldi. Ayrıca, yalnızca çevrimiçi otomasyon araçları ile geri oluşturmanıza değil, genel SEO performansınız için eksiksiz bir derinlemesine analizin yanı sıra ölçekte bağlantı oluşturma konusundaki güncel ilerlemenize yardımcı olacak çok sayıda farklı seçenek bulunmaktadır.

Çevrimiçi araç ile geri bağlantıları oluştururken derinlemesine bir SEO analizi çalıştırmanın başlıca faydaları nelerdir? Basitçe söylemek gerekirse, web sitenize veya blogunuza yerleştirilen her bir geri dönüşün yanı sıra, SEO'taki toplam performansı, kolayca ikiye katlanmış hatta üç katına çıkabilen çarpma imkânı bulacaksınız. Cidden, neden bu kadar büyük bir fırsatı kaçırmalısın? Doğru bağlantı denetleyicisi araçlarını kullanarak her şeyi doğru şekilde ayarlamayı çekin - işleri daha kolay hale getirin.

Benim için gelince, niş rakiplerinin en iyi bağlantı kurma uygulamalarını araştırıp, web sitemin mümkün olan en iyi şekilde çevrimiçi tanıtımını yönlendiren geri bağlantıları yaratmak için araştırdım. Aslında, PageRank skorumdaki istikrarlı kazançların yanı sıra web trafiğindeki üstün büyümenin keyfini sürecek kadar ısrarlı çalıştım. Elbette, günümüzde, sürekli bir izleme işlemek için geri bağlantıları ve çevrimiçi kontrol araçlarını oluşturmak için farklı bağlantı kurma yazılımının geniş bir alanı bulunuyor.

Bağ profilimin ölçekte ölçülemediği sürece, SEO'taki genel performansı ve geri bağlantı metriklerinin her parçasıyla parçalanmış olmadıkça, web sitemin arama sıralamaları hiçbir zaman ilerlemeyecektir, itiraf etmeliyim. Bağlantı kurma otomasyonu, rekabetçi araştırma, analiz ve hızlı düzeltme önerileri için en iyi çözümleri düşündüğümde, aşağıdaki araçları denemenizi öneririm: Google Web Yöneticisi Araçları (yeni bağlantılar için mükemmel, ücretsiz ve makul ölçüde etkili), Ahrefs (gelen / giden bağlantıların kapsamlı bir incelemesi + bonus kırık bağlantı denetleyicisi), Semalt Analyzer (kapsamlı veri tabanı, hassas bağlantı profili değerlendirmesi), SemRush (rekabetçi anlayışa sahip deneme, ekonomik tam yağlı sürüm). Ayrıca, Açık Site Explorer (Moz) veya Screaming Frog SEO Spider (maalesef pratik olarak denemek için hiç fırsatım olmadı) gibi diğer araçları da kullanabilirsiniz. Sonuçta, karar vermek yalnızca sizin için.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport