Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Serbest ve basit yollarla iyi geri almak için?

Dış veya gelen bağlantılar, günümüzde SEO için bir motor görevi görür. Backlinkler arama motorları tarafından özellikle Google tarafından takdir edilir ve arama sonucu sayfasındaki web sitesi sıralamasını belirlemelerine yardımcı olurlar. Bazı kaynaklara göre, gelen bağlantılar, içerik alaka düzeyinden sonra ikinci Google sıralamasındaki faktördür. Geri bağlantı olmadan iş potansiyel müşterilerinize görünmez ve daha sonra kayıp yapacaktır.

Günümüzde, sıralama algoritmaları, gelen link sayısı yararlı link profili için en önemli faktör olduğunda birkaç yıl öncesiyle aynı değildir. Şu anda, arama motorları sayıdan ziyade geri kaliteyi değerlendiriyor. Bağlantılarınızın hangi kaynaklardan geldiği ve içeriğin web sitesinde ne kadar alakalı olduğu önemli. Aslında arama motorları, sıralamadaki siteler için gelen bağlantıların kalitesini belirlemek için birçok faktörü kullanır. Bununla birlikte, deneyimli bağlantı kurucuları, dört geniş kategoriyi ayırır: alaka düzeyi, güven, çeşitlilik ve yetki. Dolayısıyla, gelen tüm bağlantılar bu dört gerekli kriteri takip etmelidir. Bu şartları yerine getirmiyorsa kalitelerini yükseltmeye çalışmalısınız veya bunları kaldırmak için Google Engelleyicilik Aracı'nı kullanmalısınız.

Peki, saygın ve güvenilir web sitelerinden kaliteli geri almak için bazı temel konuları tartışalım.

Web sitesi sıralamasını iyileştirmek için iyi geri dönüş yolları

Bir bağlantı oluşturma hedefi, bağlantınızı doğal hale getirmek için değil, bağlantılarınızı doğal kılmaktır. Geri oluşturmak için en organik yol, kullanıcıları ona bağlamak için kaliteli ve ilgi çekici içerik üretmektir. Bununla birlikte, gerçekte, her zaman gerçekleşmez. Bağlamak istedikleri içeriğe sahip yüksek yetkili web kaynaklarını hedeflemek daha etkili bir yoldur..Sorun, yalnızca popüler alanlarla çalıştığı ve son derece yüksek kalite standartlarına sahip olması nedeniyle yüksek PageRank sitelerinden bağlantılar edinmenin zor olmasıdır. Bununla birlikte, bu paragrafta, size iyi geri döndürmenize yardımcı olacak bazı etkili bağlantı kurma stratejileri toplarız. 

  • Brian Dean tarafından kurulmuş hareketli adam tekniği

Pazar araştırmalarınızı yapmanız ve artık mevcut olmayan web sitelerini veya web sayfalarını bulmanız gerekiyor. Bir sonraki aşamada, herhangi bir profesyonel bağlantı tarama tekniğini kullanmanız ve artık varolmayan sayfaya bağlanan alanları öğrenmeniz gerekiyor. Bu bilgiyi elde etmek için Semalt Web Analyzer'ı veya Görkemli Tarama Aracını kullanabilirsiniz. Bir sonraki aşamada, endüstrinizle ve değerli alanlarınızla alâkalı olmalısınız. Yeni içeriği oluşturun veya noktaya bağlı kaldıklarında mevcut makalelerinizden birini alın ve site sahiplerine, kullanılamayan bağlantıları sitenizdeki yeni bağlantılarla değiştirmelerini önerin. Çoğu durumda, web sitesi sahipleri, bir daha dofollow geri bağlantısıyla bağlantı profilini zenginleştirmeleri için mükemmel bir fırsat olduğu için bu öneriyi kabul eder.

  • Kırık link değiştirme yöntemi

İlk önce, daha önce bahsedilen Brian Dean bağlantıları oluşturma tekniğine benzeyebilir. Ancak, pratikte aynı değildir. Bu yönteme göre, hedeflediğiniz alanlarını analiz etmeniz ve kullanılamayan sayfalara yol açan kırık bağlantıları bulmanız gerekir. Ardından Google'ın Chrome Kırık Bağlantı Denetleyicisi Uzantısı'nı kullanarak, belirli bir web kaynağından gelen hata sayfalarına işaret eden bağlantıları bulmanız gerekir. Bu Google uzantısını kullanarak, sayısız kırık bağlantı bulabileceksiniz. Bu bağlantıları sıralamanız ve yalnızca ilgili ve trafiği üreten bağlantıları bulmanız gerekir. Ardından, bir web sitesinde yer alan aynı konuyla ilgili bir içerik parçası oluşturmanız ve hedeflenen alanlarla daha iyi bir anlaşma yaparak erişmenizi sağlamanız gerekir; bu kişiler, hata yerine sitenize bağlanmalarını önerir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport