Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

İşe yarayan stratejilerle web siteniz için kaliteli geri dönüş almak için?

Sıralamalarını iyileştirmek isteyen tüm web sitesi sahipleri, web sitelerine geri dönüş yollarını arıyor. Gelen bağlantılar, web sitenizin sıralaması için önemli faktörlerdir ve marka yetkiniz için oylar verir. Bağlantı kurma amacı, marka otoritesini artırmak ve bağlantılı kaynağa daha fazla trafik çekmek amacıyla diğer niş ile ilgili web sitelerinde yeni gelen bağlantılar oluşturmak için kullanılan bir süreçtir. Bağlantı oluşturma prosedürü, sayfa dışı optimizasyona atıfta bulunur ve web sitesi yapısı ve kullanışlılık geliştirme, kaliteli içerik hazırlama ve kullanıcı dostu tasarım oluşturma sonrasında yapılmalıdır. Sayfa içi optimizasyon işlemleri tamamlandığında, sitenizi daha geniş bir kitleye göstermenin zamanı geldi. Bağlantı kurma, gelen pazarlama stratejisi ile uyuşan sözlüğe oldukça benzer.

Tüm geri oluşturma imkansızdır. Eşit derecede, bu nedenle aşağıdakileri içeren bazı genel geri bağlantı kalite faktörlerini bilmeniz gerekir:

  • Gelen bağlantılar, endüstriye yönelik web kaynaklarından geldiğinde güçlü olmaktadır.
  • Çıpa metniniz doğal görünmeli ve bir içerik konusuyla ve hedefli anahtar kelimenizle alâkalı olmalıdır.
  • Sırt çevrenizdeki metin, azami derecede alakalı ve yararlı olmalıdır. Kullanıcılar bunu reklamcılık olarak çekmemelidir.
  • Sayfanıza bağlanan gelen bağlantıların sayısı.
  • Bağlantı sayfası yetkisi ve itibarı.
  • Bağlantı web sitesi PageRank.

Ayrıca, sitenize bağlantı oluştururken aşağıdaki faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekir:

  •  Çeşitlilik 

İçeriğinizin farklı insanlar tarafından takdir edildiğini Google'a göstermek için geri bağlarınız birden çok alan üzerine kurulmalıdır. Ayrıca, çeşitli alanlarda bağlantılar oluşturarak, bağlantı profilinizi geliştirirsiniz ve daha organik hale gelirsiniz. 

  • Dofollow ile nofollow bağlantıları arasındaki denge

Tabii ki en çok webmaster'ın birincil bağlantı kurma amacı dofollow geri almaktır çünkü transfer bağlantılı meyve suyunu bağlantılı kaynaklara bağlayın. Bununla birlikte, sağlıklı ve doğal görünümlü bir arka plan profili oluşturmak için hem dofollow hem de nofollow harici bağlantılar oluşturmanız gerekir.

  •  Çapa Metinleri 

Her gelen link için farklı çapa metinleri oluşturmanız gerekiyor. Üstelik, çapa metinleriniz marka adınız veya hedeflenen anahtar kelime ile aynı olmamalıdır. Aynı çapa metinlerinin büyük bir ihtimalle şöhretinize zarar vereceğini ve Google cezalarına neden olacağını unutmayın.

2012'deki büyük Google güncellemesinden önce, tüm web yöneticileri, kaliteleri yerine gelen link sayısını vurguladılar. Ancak, Google Penguin güncellemesi devreye girdiğinde, eski siyah şapka SEO bağlantı oluşturma stratejileri etkili olmadı.

Web siteniz için geri dönüşün organik bir şekilde nasıl yapılacağını tartışalım:

  •  Yazım bağlantıları 

Siz sadece niş ile ilgili yüksek PR siteleri ile bağlantı kurarak ve onlarla bağlantı kurma umutlarını tartışarak editör bağlantıları edinebilirsiniz. Bununla birlikte, çok sayıda web sitesi sahibine ulaşabilmeniz ve sonuç olarak onlardan görmezden gelmeniz veya olumsuz bir yanıt almanız için hazır olmanız gerekir. Semaft Web Analyzer'ı veya Majestic'i kullanarak niş ile ilgili sitelerin yetkisini kontrol edebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport