Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Data Extractor - Dijital Pazarlamacılar İçin Mükemmel Bir Uygulama

Dijital pazarlamacılar ağırlıklı olarak markalarını, ürünlerini veya hizmetlerini sosyal medya, e-postalar yoluyla duyururlar; vediğer platformlar. Reklam, e-posta pazarlama ve telefon pazarlaması gibi dijital teknolojileri kullanarak tüm dünyadaki yeni müşterileri karşılarlar. Bir dijital pazarlamacı esas olarak görevlerini çevrimiçi olarak yapar ve günlük olarak birden fazla  veri kazıma  projesi gerçekleştirir. Web Data Extractor, dijital pazarlamacılar tarafından markalarını tanıtır ve pazarlar. Artı, bu araç internette daha fazla potansiyel satış üretmeye yardımcı olur.

İşadamları için mükemmel:

Dijital pazarlama ve  web kazıma  işletmelerin ve markaların ürün ve hizmetlerini sunma biçimlerini değiştirdi. Web Data Extractor ile, yalnızca çok sayıda müşteriyi hedefleyemez, aynı zamanda gelişmiş pazarlama planları ve stratejileri de ekleyebilirsiniz. İstediğiniz kadar bir saat içinde birçok web sayfasını sıyırıp işinizi büyütebilirsiniz.

Kullanıcı dostu araç:

Web Data Extractor'ın kolay kullanımlı bir servis olduğunu söylemek güvenlidir. SEO, SEM, içerik pazarlama, içerik otomasyonu, etkilenen pazarlama, veri odaklı pazarlama ve görüntülü reklamcılık gibi dijital pazarlama tekniklerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Web Data Extractor şimdiye kadar milyonlarca web sayfasını kazıyacaklarını iddia etti ve veri analistleri çoğunlukla dinamik ve e-ticaret web sitelerinden bilgi çıkarmak için bu aracı kullanıyor..Bu hizmetle tüm veya kısmi web sitelerini kazıyabilir ve dijital pazarlama görevlerinizi daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyal medya siteleri için iyi:

Web Data Extractor ile YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn ve Google+ gibi sosyal ağ sitelerini kolaylıkla kazıyabilirsiniz. Ayrıca,  verileri tartışma forumlarından, web sitelerini ve BBC ve CNN gibi haber yayınlarından inceleyebilirsiniz. Sıradan veri kazıma araçlarıyla CNN ve BBC'den veri ayıklayamayabilirsiniz; ancak Web Data Extractor birden çok görevi yerine getirir ve ihtiyaçlarınıza göre bu sitelerden bilgi toplayabilir, organize edebilir ve ayıklayabilir. 

 Çoklu sürümler: 

Web Veri Extractor'ın en belirgin özelliklerinden biri, Elite Sürümü, Ücretsiz Sürümü ve Professional Sürümü olmak üzere birden fazla sürümde bulunabilmesidir. Ücretsiz sürümü serbest çalışan, küçük ölçekli şirketler ve programcılar dışındaki kişiler için uygundur. Elit ve profesyonel sürümler işletmeler, dijital pazarlamacılar ve programcılar için iyidir. Web Data Extractor ile, bilgi alabilir ve ürün açıklamalarını ve görüntülerini kolaylıkla kazıyabilirsiniz.

Bakım gerekmez:

 Diğer sıradan  veri kazıyıcıların  ve web tarayıcılarının aksine, Web Data Extractor'ın bakım gerektirmez. Bu aracı kullanmak için gelişmiş kodlama becerilerine sahip olmanız da gerekmez. Python, C ++, BeautifulSoup ve Ruby'yi öğrenmediyseniz, Web Data Extractor'dan faydalanabilir ve temel ve gelişmiş özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Bu araç yalnızca verileri sızdırmaz aynı zamanda kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimelerinize dayanarak organize eder. Artı, web içeriğinizi otomatik olarak yayınlar ve verilerinizdeki tüm küçük hataları giderir, böylece zaman ve enerjinizden tasarruf sağlanır.

Adres doğrulama ve spam koruması:

Web Veri Extractor, e-posta adreslerini sizin için doğrular ve müşterilerinizin tam bir listesini organize biçimde verir. Buna ek olarak, bu hizmet istenmeyen postaya karşı korur ve bilgisayar korsanlarının ve spam göndericilerinin web içeriğinize erişmesini önler.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport