Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt Cool Web Paletli ve Wordpress İçin Bir Otomatik Mesaj Eklentisi Sunuyor

Scrapes, her türden siteden verileri kopyalayabilen yeni bir WordPress eklentisidir. WordPress web sitesini istediğin kadar çok kez. Ayrıca, blogunuza otomatik olarak içerik gönderebilir.

Bu eklenti  veri kazıma  yazılımının çoğunluğundan çok daha etkilidir ve ayrıca birçok üstün özelliklere sahiptir ve en önemlileri aşağıda özetlenmiştir:

Kolaylığı

Kırıntıların kullanımı çok kolaydır ve herhangi bir programlama becerisi veya tecrübe gerektirmez. Aslında, mükemmel kullanıcı deneyimi için tasarlanmıştır. Herhangi bir API'ya bile ihtiyacınız yok. Kazıma talebinizi planlamanız yeterlidir ve robot gibi otopilot 7 gün 24 saat çalışacaktır.

Gereksinimler

Minimum gereksinimlerle çalışır, böylece neredeyse tüm barındırma sağlayıcıları tarafından desteklenir. Ayrıca, her zaman hazırdır. Uzun bir konfigürasyon gerektirmez.

Çoklu görev uygulaması

Uygulama, tek bir çalıştırmada hiçbir sınırlama olmaksızın birden çok web sitesindeki içeriği işleyebilir. Her gün 100'ün üzerinde web sayfasından içerik kazmaya ihtiyaç duyarsanız size büyük yararlar sağlayacaktır. Sadece bir kez ayarlamanız gerekir, hepsi bu kadar. Bot, arka planda 7 gün 24 saat çalışmaya devam edecek. Web siteniz her zaman güncel olacaktır.

Blogunuzda içerik yayınlayabilme

Bu eklentinin göze çarpan diğer bir özelliği, kazınmış içeriği biçimlendirip komutlarınıza bağlı olarak blogunuzda yayınlayabilmesidir.Bu yüzden birkaç otomatik bloglama seçeneğine sahiptir. bilgi için blogunuzu düzenli olarak ziyaret edin, bu araçla blogunuz güncellenir.

Her türlü cihazı destekler

Program herhangi bir cihazda kullanılabilir. akıllı telefonunuzda, tabletinizde ve hatta bilgisayarınızdaki kontrol panelinize erişebiliyor ve hareket halindeyken içeriği sıyırabiliyor.

Görüntülerden metin çıkarma özelliği var

Bazen bazıları görüntülerin bir etiket olarak içine gömülü olan metni vardır.Örneğin, bazıları tüm halıların etiketlenmesini önlemek için bazı sitelerde tüm resimlerin etiketlenir.Harbalar görüntü çıkarabilir ve içindeki tüm metinleri kaldırabilir.

Matematiksel hesaplama

Sayısal verileri kazıyarak onlara bazı matematiksel hesaplamalar yapabilme yeteneğine sahiptir ve sonucu da görüntüleyebilir. Bu, iyi istatistiklerin oluşturulmasına yardımcı olacaktır. Örneğin, web siteniz mevcut stok değerlerini görüntülerse, fiyatları değişen hisse senedinin değerindeki artış veya azalış oranını hesaplamak ve görüntülemek isteyebilirsiniz.

Dolayısıyla, yalnızca onu eklenti için tanımlamanız yeterlidir, yalnızca yeni fiyatları kazamaz, aynı zamanda yüzde değişimini hesaplar ve görüntüler.

Microsoft Edge, Google Chrome, Safari ve Mozilla Firefox gibi tüm önemli tarayıcılarla uyumludur. Herhangi bir uyumluluk sorunu yaşamayacaksınız.

Düzenli güncelleme

Verimlilik seviyesine rağmen düzenli olarak güncellenmektedir. 23 Kasım 2016'da başlatıldı ve birkaç kez güncellendi. Aslında, son güncelleme 23 Ekim 2017'dir.

Son olarak, eklenti geniş kullanım çeşitleri çeşitliliği için uygundur. Bazı kullanım durumları şunlar:

  • En yeni para birimi bilgilerinin kazınması;
  • En son hava durumunun kazınması;
  • Serbest meslek listelerinin kazınması;
  • Restoranların ve yerlerinin kazınması;
  • Havaalanları ve uçuş takvimindeki bilgilerin kazınması;

Aslında bir sürü sıyırma görevi için kullanılabilir. Yukarıda listelenen görevler işleyebileceklerinin yalnızca küçük bir bölümüdür. Ayrıca, yukarıda özetlenen tüm özelliklerin Kazıyıcıların tek özelliği olmadığını vurgulamak da önemlidir. Bu nedenle, bugün eklentiyi deneyin ve başka hiçbir  web kazıma  aracını tekrar gerektiremeyebilirsiniz!

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport