Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Araştırma aracı, Amazon pazarına hakim olmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Eğer bir online tüccar olmak ya da küçük imalat yapmak ve ürünlerinizin pazarlarını aramak hayal ediyorsanız,  Amazon.com  tüm hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. Bu platform hem deneyimli çevrimiçi tüccar hem de iş dünyasına yeni gelen kullanıcılar için mükemmel bir varyasyon. Amazon'taki işe başlamak için önemli yatırımlara ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan her şey akıllı bir yaklaşım, sabır ve birkaç karmaşık optimizasyon tekniğidir.

Bu yazıda, en iyi pazar niş rakiplerini tanımlama ve sıralamalarını takip etme konularında konuşacağız; satmak için en iyi pazar nişini ortaya çıkarmak; pazarlama huninize kazandıran kurşun mıknatıslarını seçin ve en sonunda, eşyalarınız için rekabetçi fiyat noktasını keşfedebilirsiniz.

Bu Amazon optimizasyon stratejilerine geçmeden önce, Amazon'un f.e.'den daha açık bir sistem olduğunu söylemeye değer. Google. Amazon en çok satanlar ve hangi pazar nişlerinde hangi ürünler olduğunun verilerini paylaşıyor. Bu verileri Amazon Best Seller bölümünde kontrol edebilirsiniz. Burada Amazon en çok satanlara ilişkin her pazarın nişindeki tam bir listesini, Amazon alışveriş yapanların en çok ne hediye ettiğini ve hangi öğelerin en çok sattığını bulabilirsiniz. Bu değerli veriler, kazanılan bir Amazon optimizasyon kampanyasının yanı sıra yararlı ipuçlarımızı oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden içine girelim.

En iyi pazarın veya nişin belirlenmesi nasıl yapılır?

Size en doğru veriyi sağlayabileceği için Amazon'yı pazar araştırma aracı olarak kullanın. İhtiyacınız olan her şey, Amazon'un en çok satanlarını aramak ve nişin iş gereksinimlerinizi mükemmel şekilde karşılayabileceğine karar vermektir. En çok satan bilgiler, hangi ürünlerin hedef pazarınıza en fazla hitap edebileceğini belirlemenize ve en fazla potansiyel satış getirmenize yardımcı olabilir.

Ürün sayfasını takip ederek, diğer Amazon ürünlerinin satışıyla ilgili sıralamalarını bulabilirsiniz.

Sol taraftaki alt kategorilere dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu alt kategoriler, mevcut piyasa durumunu net bir şekilde anlayabilir. Burada hedef pazarınızı daraltmak için düşünebileceğiniz alt nişler bulabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz başka alt kategori olmaması için olabilir. Araştırmanızın pazar nişine bağlı. Bununla birlikte, niş ile ilgili kategoriler, olası teklifler, kurşun mıknatıslar, upsells, downsells ve benzeri gibi çok sayıda rekabetçi istihbarat bilgisi verebilir.

En üst düzey pazardaki niş rakiplerini tanımlayın ve yaptıklarından yararlanın

En çok satan Amazon pazar araştırması aracı, birincil rekabetin pazar nişinizi ve en çok satan ürünlerin kimler olduğunu öğrenin. Bu bilgiyi edinmek için Google'a gidip rakip web sayfalarınızı ve pazar nişinizdeki diğer ürün tekliflerini manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Rakiplerinizi kontrol etmenin başka bir yolu, öğelerinden birini satın alıp satıştan sonra ne yaptıklarını kontrol etmektir. Sayfalarında olumlu geri bildirimler üretmek için "Feedback Genius" veya diğer hizmetler kullanıyorlar mı? Ayrıca, satış sonrası e-postalarında bazı ek pazarlama malzemeleri olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bazı ek pazarlama materyalleri alırsanız, Amazon'u ürünü satın aldıysanız göreceğiniz şeyden daha sınırlı olabilirler.

Bu nedenle, yalnızca ürünlerini satın alarak ve pazarlama dönüşümleri aracılığıyla işinizle ilgili çok değerli bir şey öğrenebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport