Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Sıralama izci araçlarıyla daha fazla trafik elde etmek ve Amazon satışlarını artırmak mümkün mü?

Amazon, dünyanın her gün milyonlarca kullanıcıyı ve satıcısı bir araya getiren dünyanın en önemli e-ticaret platformu olduğu göz önüne alındığında, oradaki aşırı rekabetçi ortamın olması şaşırtıcı değildir. Pazarlama rekabetinin, alışveriş topluluğunun talep ettiği aynı ürünün etrafından dolaşımı söz konusu olduğunda özellikle şiddetli olduğunu söylemeye hiç gerek yok. Ve bu kadar kalabalık olmayan pazarda hüküm giyen böylesine düşmanca ve gerçek anlamda düşmanca koşullar altında nasıl hayatta kalabiliriz? Mevcut pozisyonları elinde bulundurmanın yanı sıra, her satıcıya daima yeni ticaret imkânları aramalıyız demeye gerek yok. Ayrıca, en güncel tüketici talebini tanımlayan en yeni ürün sürümlerini izlemenin yanı sıra geri kalan karlı alanlarını da keşfetmek gerekiyor.

Satışlar, sıralamalar ve diğer büyüme potansiyelleri için kesin tahminlerin nasıl olması gerekiyor? Demek istediğim, bu sadece hayırseverliktir ki, bir şey satmaya acele ederseniz, iyi fırsatlar üretmek için umutsuz bir umut yaşarsınız - gerçekten de bir yere gireceğiniz ve mükemmelleşeceğiniz pek mümkün değil. Amazonların sipariş izci, anahtar kelime araştırması, fiyatlandırma ve şeyleri daha kolay, daha basit ve kesinlikle daha etkili olmasını sağlayacak çevrimiçi pazarlama araçlarının geri kalanı ile bir teşvik vererek - Gerçekten size neyin yardımı dokunacak olana geldiğinde İşte. e-ticaret ve damla nakliye işiyle ilgili olanlar). Aşağıda size özellikli birkaç Amazon satış ve puan takip aracımı göstereceğim - işleri sizin için mükemmel hale getirmek için söyleyeyim.

AMZ Tracker

Bu gerçekten değerli online çerçeve, Amazon satışları anahtar kelime sıralama izci aracı olarak hizmet vermenizi sağlayabilir. Bununla yüzleşelim - anahtar kelime izleme, satıcıları e-ticaret yapan satıcılar için derinlemesine anahtar kelime araştırması kadar vazgeçilmez niteliktedir ve rekabetçi analiz, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) uzmanlarına aittir. Bu nedenle, AMZ Tracker'ı Amazon satışlarınız için başka herhangi bir sıralama izleyicisinden, ürün araştırmasından veya fiyatlama araçlarından önce denemenizi öneririm. Güçlü özellikleri arasında negatif inceleme monitörünü beğendim - bu gerçek bir katil!

RepricerExpress

Bu Amazon fiyatlandırma aracı hakkında pek çok şey söylemene gerek yok - RepricerExpress hepsini söylüyor. Bu araç pazarlama otomasyonunun en iyisini ve fiyat optimizasyonunun en güçlü yanlarını bir araya getiriyor ve değerli bilgilerinin her bir parçası yalnızca geçerli verilere ve güncel piyasa trendlerine dayanmaktadır. Bu araç kendisi için konuşuyor - bazen insanlar satıcıların bir kısmını eski en yakın piyasa rakibiniz olarak hariç tutabileceklerini söylüyorlar. Gerçek için - bu bir nakavt.

Scope

Ürün yönetimine ve mevcut rekabetçi analiz seçeneklerine uygun olarak, üst seviye izleyici ve anahtar kelime araştırma araç seti ile Amazon satışlarınızı artırmak için en iyi üçüncü araç. Üstelik bu küçük yardımcı PPC optimizasyonunda verimliliği kanıtlamış ve en umut verici kar marjıyla ve şu anda sınırlı pazar rekabeti ile en sıcak nişleri belirtirken aynı derecede kullanışlı olabilir - en iyi performans gösteren ticari sonuçlarınıza hoş geldiniz deyin.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport