Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt, Resim Çıkarma Aracının 5 Versiyonunu Öneriyor

Görüntü çıkarma aracı belirlenmiş bir web sitesinde bulunan görüntü listelerinin oluşturulmasına yardımcı olur. Bu aracı, resimleri ayıklamak ve bunları JSON formatına dışa aktarmak için kullanabilirsiniz. Bu araç kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kullanımı kolaydır. Analiz etmek ve "Gönder" düğmesine basmak istediğiniz web sitesinin URL'sini girmeniz yeterlidir. Görüntü çıkarma aracı içeriği anında alır ve istenilen sonuçları alır. En yeni sürümlerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF, PDF belgelerini kazıma ve bunları ayrı ayrı bölümlere ayırmaya yardımcı olur: görüntüler, metin, fontlar ve meta veriler. Kaliteden ödün vermeksizin istediğin kadar çok web sitesi kazabilirsin. URL'yi eklemeniz ve ExtractPDF'nin verilerini kazmasına izin vermeniz yeterlidir

2. Konwerter:

Konwerter, görüntülerinizi ve Word belgelerinizi kolaylıkla sıyırtan bir başka mükemmel görüntü çıkarıcıdır . Bu araç işletmeler ve işadamları için iyidir. Bu aracı kullanarak BMP, GIF, JPF ve PNG dosyalarını kazıyabilirsiniz. Verileri vurgulamanız ve kazıma yapmaya başlamak için "Çıkart" düğmesine basmanız yeterlidir. Konwerter kazıma ile yapıldığında, verileri istenilen biçimde yükleyebilirsiniz.

3. SmallPDF:

SmallPDF, görüntü çıkarma aracının bir başka sürümüdür. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve istediğiniz kadar çok resim sıyırabilir. SmallPDF sadece JPG ve PNG dosyalarını silmekle kalmaz aynı zamanda PDF belgelerinden de veri çıkarır. Verileri okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde alabilirsiniz ve internette daha fazla potansiyel müşteri oluşturabilir. URL'yi eklediğinizde veya bir resim yüklediğinizde, "Kazıma" düğmesine tıklamanız ve bu aracın görevi yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir.

4. PDF Online:

PDF Online, görüntü sıkıştırma aracının en iyi sürümlerinden biridir. Size yüksek kalitede resimler çeker ve kolaylıkla çok sayıda web sayfasını sıyırır. Tek dezavantajı, bu araç bir seferde üç görüntüyü sıyırmak olabilir. Bu, toplu projeler için kullanamazsınız ve premium sürümünü satın almak zorunda kalacağınız anlamına gelir. PDF Online'ın indirilmesi gerekmez ve çevrimiçi veri çıkarma görevlerinizi halledebilirsiniz. İşletmeler, programcılar, kodlayıcılar, BT uzmanları ve webmasterlar için uygun kapsamlı ve güvenilir bir programdır.

5. PDFMate:

PDFMate, görüntü çıkarma aracının bir diğer süper versiyonu. Şu anda yalnızca Windows kullanıcıları için mevcut ve en iyi kullanıcı dostu arayüzü ile biliniyor. PDFMate ile istediğiniz sayıda resim veya PDF dosyası kazıyabilirsiniz. Bu araç, verileri sarı sayfalardan, beyaz sayfalardan, tartışma forumlarından ve çevrimiçi dizinlerden bile silmelidir. Hem PNG hem de JPG dosyalarını sıyırır ve güvenilir bir yazılımdır.

Uygun arama motoru optimizasyonu için tüm görüntülerin ALT özniteliklerine sahip olması gerekir. Özellikler, Google'ı resimleriniz hakkında bilgilendirir ve ne tür bir içeriğin yayınlandığına dair bir fikir verir. Görüntü çıkarma aracının yukarıdaki sürümleri hem güvenilir hem de doğrudur. Bize istenen sonuçları verirler ve herhangi bir koda ihtiyaç duymazlar. Bu resim çıkarma yazılımını programcı olmayan bir programdan faydalanabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport