Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt İncelemesi: İnanılmaz bir Python Web Kazıma Aracı

 

Milyonlarca web kullanıcısı, internette birtakım şeyler arıyor . İhtiyacınız olan tüm bilgileri en kısa zamanda bir araya getirerek belirli sonuçları elde etmeyi ve böylece işletmelerin gelişmesini sağlamayı hedefliyorlar. Sonuç olarak, ihtiyaç duydukları tüm verileri toplamak ve bilgisayarlarına depolamak için web sitelerini kazıyolar. Ve bir göz açıp kapayıncaya kadar veri ayıklayabilen en büyük  web kazıma  aracından biri de Scrapy! Scrapy - Harika Web Veri Ekstraksiyon Çerçevesi.

Scrapy, işi hemen halledebilen kişiler veya işletmeler tarafından kullanılabilen şaşırtıcı bir  web veri ayıklama aracıdır . Kullanıcıların, CSS seçicilerini kullanarak veri çıkarma üzerine odaklanmalarına olanak tanır. Scrapy, kullanıcılarına, çalışmalarını tamamlamak ve istedikleri verileri çok fazla zaman harcamaksızın elde etmek için tüm gelişmiş seçenekleri sunan bir Python çerçevesidir. Ayrıca bunları bilgisayarınıza belirli formatlarda saklayabilirsiniz.

Web kullanıcıları, Scrapy'nin ilgili tüm içeriği çıkarmasına ve ilgili sayfalarda gezinmesine yardımcı olan inanılmaz bir platform olduğunu hatırlamanız gerekir.

Kurulum

Her şeyden önce, işletim sisteminize Python yüklemeniz gerekir. O zaman bu çerçeveyi kendi resmi sitesinden indirebilirsiniz.

Proje Oluşturma

Yapmanız gereken şey, saklamak istediğiniz dizini bulduktan sonra bir Scrapy projesi oluşturmaktır. Ardından, tüm verileri toplayın ve istediğiniz zaman bulmak için tek bir yerde saklayın.

Scrapy Shell

Scrapy ile toplu veri toplamak için en iyi yol, Scrapy kabuğunu kullanmaktır. HTML belgelerinden çeşitli öğeleri seçmek için Xpaths'i kullanabilirsiniz. Daha spesifik olarak, bir web sitesi aracılığıyla tarama yaparak belirli bağlantıları takip etme şeklinizi tanımlamak bir Scrapy örümceği sorumludur. Ayrıca, sayfalardan gerekli tüm bilgileri farklı Python veri yapılarına ayırabilirsiniz.

Örümceklerin Kullanımı

Örümcek programı kullanarak, istediğiniz herhangi bir içeriği indirebilirsiniz. Çeşitli web sayfaları için özel örümcekler yazmanız yeterlidir. Ayrıca, toplanan verileri iyi yapılandırılmış bir biçime dönüştürmek ve bilgisayarınıza saklamak için kod yazmanız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport