Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Zijn de SEO en sociale media verbonden?

De invloed van Social Media en de manier waarop het zich verspreidt over het domein van Search Engine Optimization is waarschijnlijk een van de meest omstreden vragen. Ik bedoel de mysteries zoals dat: hoe sociale media SEO beïnvloedt? Werken deze twee concepten synergetisch, helemaal niet of zelfs helemaal niet?

Hier komt een spoiler - het kortste antwoord is ja, dat doet het. Maar het zou juister zijn om de tweede, meer brede en veelomvattende interpretatie te overwegen. Laten we wel wezen - sociale media hebben zeker een relatie met SEO, maar kan het toch wederzijds zijn? Helaas, ik voel me zeker van slechts een klein ding - sociale media heeft geen, althans positieve, impact op SEO. Het helpt simpelweg niet bij het optimaliseren van de zoekresultaten zoals de meeste mensen denken.

how social media affects seo

Hieronder ga ik mijn eigen suggesties combineren met waardevolle inzichten van de teamleden van Google zelf. Allereerst, laten we het als vanzelfsprekend beschouwen: de wereld van de zoekindustrie heeft nooit een bevestiging voor sociale media ontvangen voor een directe rangschikking. Ik bedoel, ja, sociale media is nog steeds een van de redelijkste manieren om betere online zichtbaarheid van de inhoud te krijgen. En ja, tenslotte gaat het allemaal om SEO. Wat kunnen we zeker weten over hoe sociale media SEO beïnvloedt? Ongeacht wat een correct antwoord kan zijn, het is duidelijk dat sociale media uw Search Engine Optimization in het algemeen daadwerkelijk kunnen helpen. Maar ik vraag me nog steeds af, zal de zoekgigant ooit meer sociale signalen naar zijn huidige ranking-algoritme brengen?

Op dit moment zijn Google-zoekalgoritmen nooit bekendgemaakt. Daarom is de enige manier om de gedragspatronen van Google-zoekrobots te begrijpen, het controleren van elke mogelijke uitkomst in een real-life test. Kun je je voorstellen hoe tijdrovend en arbeidsintensief dit onderzoek kan zijn? Ok, laten we teruggaan naar het punt. Hoe sociale media SEO beïnvloedt? We kunnen net zo goed sociale media gebruiken voor alles, maar niet als een directe factor bij het rangschikken, aldus de functionarissen van Google. Nou ja, het betekent helemaal niet dat sociale media helemaal geen invloed hebben op rankings, alleen maar omdat Google opnieuw bevestigde dat sociale media zelf niet voor een ranking-factor staat.

social media seo

Ik geloof dat het min of meer juiste antwoord ergens te vinden is over het woord "correlatie". Zoals namelijk werd deze term genoemd in de context van White Elements Rebooting Ranking Factors geleverd door Searchmetrics in 2016. Ik ben er zeker van dat jongens inderdaad het goede pad bewandelen. Het enige juiste antwoord op de manier waarop sociale media SEO beïnvloeden, wordt dus duidelijk - ja, dat klopt. Maar er zijn nog steeds geen directe of dubbele volgorde relaties. Dus, het in de gaten houden van het maken van promotie met behulp van verschillende middelen van sociale media is nog steeds een goedgevormde beslissing. Tegelijkertijd heeft de zoekmachineoptimalisatie uw precieze inspanningen en tijd op zijn eigen manier nodig.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved