Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat weet u over SEO voor nieuwe sites?

Hier zijn enkele tips over juiste SEO voor nieuwssites, omdat dergelijke webpagina's meer verkeer vereisen. Alles kan vrij eenvoudig zijn, omdat met behulp van de Search Engine Optimization elke nieuwswebsite kan solliciteren naar deze kosteneffectieve manier om meer nieuwe lezers aan te trekken en ze in het groeiende publiek van permanente lezers te veranderen. Op die manier wordt u geadviseerd alleen nieuwe en recent bijgewerkte inhoud te plaatsen. Uw tekstgeschriften moeten informatief en altijd uniek zijn, dat is in de buurt van alle SEO-vereisten voor nieuwssites die het meest worden gebruikt. Probeer echter geen black hat-technieken aan te vragen, en voorkom dat uw teksten worden overspoeld met de zoekwoorden, spamming van links, dubbele inhoud enzovoort.

seo for news sites

Hieronder staan enkele nuttige tips, vanuit het oogpunt van SEO voor nieuwssites. De meesten van hen zijn beproefd en hebben zich bewezen bewezen toen ik een ervaring had op de website van een krant:

  • Toepassen voor de inhoudsoptimalisatie, omdat de algoritmes van de zoekmachine kwaliteitscontent met hogere ranglijsten in de SERP's waarderen. Zorg er dus voor dat uw inhoud rijk, vol, relevant en altijd fris is en dat deze wordt ondersteund door geweldige koppen die de inhoud van elke webpagina op zijn best beschrijven. Voeg gerust ook de trefwoorden of sleutelzinnen toe aan de hoofdtekst en de afbeeldingstekst. Let op dat u op deze manier de juiste dichtheid van zoekwoorden binnen ongeveer 2 procent van de gehele tekstbeschrijvingen behoudt. Voor meer informatie, kunt u altijd een kijkje nemen in de officiële richtlijnen van Google.
  • Als u SEO doet voor nieuwssites, moet u bijzondere aandacht besteden aan URL-optimalisatie bij het maken van elke pagina of post. Zorg altijd voor een dubbele controle om de juiste zoekwoorden of trefzinnen te plaatsen op elke URL die u maakt, terwijl het bijwerken van de bestaande zoekwoorden misschien ook een goed idee is - handig voor uw lezers en handig om tegelijkertijd door de zoekrobots te doorzoeken. Als u SEO voor nieuwssites overweegt, wordt u geadviseerd om elke URL met een uniek nummer van meer dan drie cijfers in de lengte in te sluiten.

website promotion

En hier komt alleen de belangrijkste meta-tags richtlijn voor SEO voor nieuwssites, dus je kunt het beste het volgende overwegen bij het embedden ervan:

  • Allereerst zal een metatag zoals news_keywords zowel de uitgever (die het enorme aantal gegevens kan verhuren en classificeren) als de daadwerkelijke lezers helpen (bijvoorbeeld om gemakkelijker terug te bladeren of informatie te delen, bijvoorbeeld via profielen van sociale links).
  • Denk eraan dat de enige interpunctie die in uw URL's en metatags is toegestaan, komma's zijn. Gebruik ze alleen om de sleutelwoorden en sleutelzinnen te scheiden.
  • De meeste trefwoorden hier hebben waarschijnlijk dezelfde waarde, ik bedoel wanneer ik verwijs naar SEO voor nieuwssites.

Een van de handigste functies hier is de optie om te gebruiken tot 10 zoekwoorden zoals termen, bijvoorbeeld om een nieuwe tag te maken voor uw nieuw gepubliceerde artikel. Als je dat doet, heb je altijd een passieve dubbele controle: als het gebeurt dat een individueel artikel niet relevant lijkt voor het onderwerp, kunnen de gebruikers het snel op een vrijwel onmiddellijke oplossing richten.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport