Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Amazon SEO için ana sıralama faktörleri hangileri?

Öncesinde başka bir şeyden önce, onunla yüzleşelim - Amazon SEO, ölçek olarak alınır, Google'ın kendisi gibi büyük motorların arama optimizasyonunun geleneksel konseptine çok benzeyebilir. Bununla birlikte, e-ticaret optimizasyonunun kendine özgü özellikleri vardır ve neredeyse aynı şekilde davrananların ve hangi sıralama faktörlerinin kendine has özelliklere sahip olduklarının anlaşılması çok önemlidir. Dolayısıyla, Amazon SEO'nun esas olarak satın alma niyeti ile orijinal ortalama SEO stratejisine karşı geldiğini göz önünde tutarak, ürün listeleme optimizasyonunun temel özelliklerini inceleyelim ve oradaki birincil derecelendirme faktörlerini açıkça belirtelim. Amazon SEO, iki ana sıralama öğesi etrafında dönüyor - alakalı faktörler ve performans faktörleri. 

Alaka Düzeyinde Faktörler - genellikle, satılık belirli bir ürünün, yaşamakta olan alışveriş yapanların ihtiyaç duydukları şeyleri arayan yaygın olarak kullanılan arama sorgusuyla ne kadar uyumlu olduklarını gösterir. Aslında, alakalı tüm faktörler, hedeflenen anahtar kelimelerin ana seçimi (uzun kuyruklu arama istekleri ile) ve ürün listelemenizdeki konumları (ürün başlığı, açıklama, mermi puanları listesi, vb.) Ile ölçülür. Performans Faktörleri - Tıklanma ve Dönüşüm Oranları gibi genel ölçütlere göre yapılan satış ilerlemesinin desteklediği temel ölçütleri kapsar. Basitçe ifade etmek gerekirse Amazon SEO, ürünün şimdiye kadar müşterilere ne kadar iyi satıldığını göstermek için performans faktörlerine bahis yapıyor.

Gerçekten kalabalık bir pazarda satışa sunulan ürünlerin belirli bir anahtar kelime sorgusu tarafından bulunabileceğini göz önüne alarak, derinlemesine anahtar kelime araştırması çalıştırmak Amazon SEO ile yapılması gereken ilk şeydir. Bu, uzun kuyruklu arama terimleriyle ana hedef anahtar kelimelerin doğru havuzunu seçmenin yanı sıra en çok tercih edilen konumunu orada karşılanması gereken ilk meydan okumadır..Şahsen, en azından anahtar kelime araştırmasıyla ilgili olan şeyleri daha kolay hale getirmek için, kanıtlanmış çevrimiçi yazılım araçlarından (Sonar, Anahtar Kelime Müfettişi, Jungle Scout gibi) birini kullanman öneririm. Bu şekilde, yalnızca ilgili tüm şartların büyük bir resmini elde etmeyeceksiniz, ancak Amazon alışveriş yapanların canlı ürün aramasındaki güncel trendler hakkında değerli pratik öneriler ve anahtar kelime anlayışı ediniyorsunuz.

Unutmayın, Amazon SEO söz konusu olduğunda her anahtar kelime konumu önemlidir. Potansiyel olarak kazanan anahtar kelimelerinizin ve uzun kuyruklu arama terimlerinin doğru sıralamasını seçmenin her zaman en önemli önem sıralamasındaki faktörler arasında düşünülmesi anlamına gelir. Bu nedenle hedef anahtar kelimelerinizi, günlük kullanımın ilgisine ve sıklığına göre önceliklendirmeniz gerekecektir. Yine - güvenilir bir çevrimiçi yardımcının yardımı ile işler sizin için daha kolay olabilir. Ve burada her bölümde ürün listesi optimizasyonu ile ilgili bazı temel öneriler var:

  •  Ürün Başlığı  - en alakalı ve muhtemelen kazanan anahtar kelimeleri ve uzun kuyruk arama terimlerini Önemine göre başlarına daha yakın yerleştirilebilirler.
  •  Bullet Points  - ürünün ana faydalarını tanımlayan uzun kuyruklu anahtar kelimelerinizin yanı sıra, içerik maddeler, malzemeler, günlük kullanım ögeleri, bakım öğeleri vb. Dahil etmek için iyidir.
  •  Ürün Açıklaması  - daha fazla potansiyel müşteriyi gerçek alıcılara dönüştürmenize yardımcı olacak ikna edici fikirlerle desteklenen uzun kuyruklu anahtar kelimelere ve makul, destekleyici bilgilere güvenmelidir.
  •  Arka Plan Koşulları  - Canlı alışveriş yapanların asla görmeyeceklerini göz önüne alarak, kalan hedefiniz olan uzun kuyruklu anahtar kelimelerinizin geri kalanını taşımak için harika bir yer.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport