Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Is er online een online SEO-checker die me kan helpen met backlinks?

Hieronder ga ik u vertellen hoe u een website SEO checker online kunt kiezen om mogelijke negatieve gebeurtenissen te voorkomen. Ik bedoel hier de meest voorkomende problemen met het schenden van de richtlijnen van Google, die kunnen leiden tot het rangschikken van sancties of zelfs volledige de-indexering van de gehele domeinautoriteit. Het ding is dat de zoekmachines ons in de gaten houden om schendingen, manipulaties of grijze schema's te detecteren voor een hogere ranking van websites in de SERP's. Een van de meest voorkomende misstappen is het gebrek aan inhoud van hoge kwaliteit, evenals oneerlijke backlinking. Daarom zou het een redelijk idee zijn om altijd het proces van organische linkbuilding voor elke webpagina in de gaten te houden. Als u dat doet, moet u de juiste online SEO-checker selecteren. En er zijn te veel tools zoals die beschikbaar zijn in open toegang. Dus hoe kun je de juiste keuze toch maken?

website seo checker online

Laten we beginnen met wat u eerst en vooral moet controleren. Ik raad aan om een geïnte- greerde controle uit te voeren op de volgende elementen:

  • Uw geschiedenis van het koppelen van koppelingen van ten minste drie maanden
  • Grondige studie van uw ankerschakels
  • De bronnen van uw backlinking
  • Aangepaste controle voor elk type koppeling die u heeft

Om te voorkomen dat Google-sancties worden opgelegd voor oneerlijke backlinking, raad ik aan een website-SEO-checker online te bekijken van de volgende in de praktijk bewezen analytische hulpmiddelen: Serpstat, Ahrefs, Majestic of Semalt Analyzer. Wat mij betreft, raad ik aan om uw backlinks per domein wekelijks te bewaken, of ten minste één keer per twee weken. Het online gebruiken van een online SEO-controleur kan ik u helpen het proces op een zelfgestuurde manier, bijna volledig, aan te pakken.

Om het controleren van backlinks nog sneller en gemakkelijker te maken, laten we een typische linkcontrole bekijken waarbij de Backlink Analysis door Serpstat wordt gebruikt voor het meest voorkomende voorbeeld. Om de algemene totaalevaluatie uit te voeren, hoeven we alleen maar naar de officiële webpagina van deze online raamwerkprovider te gaan. Zodra we onze domeinnaam hebben ingevoerd die moet worden geverifieerd, krijgen we op korte termijn een samenvattend rapport. Als we ons door dit typische onderzoeksrapport heenkijken en als voorbeeld nemen, zouden we het volgende in acht nemen:

  • Totaal aantal backlinks
  • De meest recente geschiedenis, die alle updates en wijzigingen omvat, die vond plaats via de laatste periode van maximaal drie maanden
  • Overzichtslijst van puur betrouwbare koppelingen afkomstig uit de domeingebieden van de sterkste autoriteit zoals .edu of .gov, goed herkend door Google zelf, evenals de rest van de leidende zoekmachines, zoals Bing en Yahoo
  • Specifieke waarschuwingslijst met betrekking tot alleen nieuw gemaakte en recentelijk verloren links, zowel voor uw meer nauwkeurige aandacht en verificatie, inclusief de datums van hun index
  • Het laatste verkeersplan op uw verwijzende domeinen voor de recente periode tot drie maanden
  • Standaardlijst van uw ankers, evenals hun totale telling
  • Een beknopte evaluatie van de prestaties van uw website voor backlinking, geschat door Serpstat als de indicator van vertrouwen.

SEO Backlinks

Op die manier konden we zelfs een geavanceerde backlink-analyse met een standaard website SEO-checker online verwachten om niet langer dan 10-15 minuten te duren. Zoals ik al zei, is het alleen aan jou om de manier van backlinkanalyse te kiezen met een van die vier tools waarnaar in het begin wordt verwezen. Wat mij betreft, ik vond mijn ultieme website-checker online met behulp van de tool van Serpsat. En u kunt net zo goed proberen gebruik te maken van Semalt Analyzer, voor een nog diepere duik in de dagelijkse prestaties van uw site.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport