Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende SEO-services voor kleine bedrijven?

Het selecteren van de juiste SEO-service voor een klein bedrijf kan een uitdaging zijn. Als u een van die ondernemers bent die niet kan beslissen welke SEO-tool u moet kiezen, moet u zeker het volgende artikel lezen.

De onderstaande informatie zal u helpen begrijpen welke SEO-tools voor kleine bedrijven het allemaal over hebben. Na het lezen van de post, zult u veel minder twijfel hebben bij het kiezen van de SEO-service voor uw bedrijf. Dus, dichterbij het punt.

 small business seo services

Top SEO-services voor kleine bedrijven:

 Belang van het trefwoordonderzoek 

Het sleutelwoordonderzoek is de kernelement van elk SEO-project omdat het de basis vormt voor alle zoekmachine-optimalisatie. Het eerste waar u aan moet denken bij het maken van een plan om uw rangorde te verbeteren, is door diepgaand zoekwoordonderzoek te doen om te bepalen welke zoekwoorden u wilt targeten. In het ideale geval moet elke webpagina op uw domein maximaal twee relevante en unieke zoekwoorden targeten. Zorg ervoor dat u voldoende pagina's hebt, gericht op voldoende zoekwoorden, om de belangrijkste gebieden van uw bedrijf te bestrijken. Zoek naar lange zoekwoorden. Het selecteren van de juiste zoekwoorden is beperkt tot de drie stappen:

  • Bepaling van de relevantie van zoekwoorden;
  • Het bepalen van het aantal mensen dat zoekt naar het gekozen sleutelwoord in uw serviced geography;
  • Bepaling van het concurrentievermogen van zoekwoorden.

Relevante zoekwoorden met commerciële bedoeling moeten uw topprioriteit zijn. Het is duidelijk dat hoe meer mensen naar uw zoekwoord zoeken, hoe beter. Het is ook vermeldenswaard dat de lagere concurrentie de voorkeur heeft - het vereist minder tijd en geld om succesvol te zijn. Experts van Semalt raden aan dat u voor het uitvoeren van zoekwoordonderzoek kiest voor Wordtracker. Naast dat het nauwkeurig is, is het gemakkelijk in gebruik.

 Page Creation Matters 

Als u eenmaal klaar bent met een uitgebreid zoekwoordonderzoek, is de volgende stap waar u aan moet denken, het maken van nieuwe webpagina's om te rangschikken naar de gekozen zoekwoorden. Probeer bij het maken van nieuwe pagina's de volgende doelen te bereiken:

  • Uw webpagina's moeten lang genoeg zijn (tot duizend woorden);
  • Elke pagina moet unieke en waardevolle inhoud hebben;
  • Zorg ervoor dat elke pagina voldoet aan de behoeften van de lezer;
  • Houd uw URL's eenvoudig en beknopt. Ze moeten dicht bij de hoofdmap van het domein zijn;
  • Denk aan de regel dat u niet meer dan twee zoekwoorden per pagina target.

 small business seo

 Pagina-optimalisatie is de sleutel 

Het volgende dat u moet overwegen, is pagina-optimalisatie. Eenvoudig gezegd, moet u uw webpagina's voor zoekmachines optimaliseren. Tenslotte zijn zoekmachines slechts computers en het is uw doel om ervoor te zorgen dat zij het onderwerp van uw pagina's begrijpen. Het is dus een vereiste om wijzigingen aan te brengen in de inhoud en om een technische update voor uw webpagina's uit te voeren.

Dit soort optimalisatie is zeer aan te raden voor kleine bedrijven, omdat het betaalbaarder is dan het maken van nieuwe pagina's. Het komt vaak voor dat een pagina slechts een kleine aanpassing behoeft om beter te worden begrepen door zoekmachines, zoals het creëren van aantrekkelijke en relevante title-tags of ankertekst-optimalisatie.

Inpakken

Wanneer u de beste SEO-service voor uw kleine onderneming selecteert, moet u ervoor zorgen dat deze aspecten van SEO bevat als trefwoordonderzoek, het maken van pagina's en pagina-optimalisatie. Linkbuilding en technische audit zijn ook de moeite waard om op te letten. Als u zich aan de volgende gids houdt, blijft u op het goede spoor en zorgt u ervoor dat uw kleine onderneming niet wordt meegenomen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport