Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe start ik mijn SEO-werk en wanneer zie ik resultaten?

Zoals ze zeggen, hebben goede dingen tijd nodig. Ongeacht de strategie die u kiest, moet u na het implementeren enige tijd wachten om zichtbare resultaten te zien. Vandaag zal ik proberen te beantwoorden hoe lang het duurt voordat SEO begint te werken.

how to start seo work

Hoe lang duurt het voordat SEO begint te werken?

Het antwoord hangt van vele factoren af, waaronder het volgende:

  • Hoelang uw hulpmiddel al bestaat;
  • Hoeveel SEO is er eerder aan gedaan;
  • Hoeveel inhoud is erop;
  • Het linkprofiel van uw website.

Het is belangrijk om de bovengenoemde factoren in overweging te nemen omdat er geen twee sites vanaf hetzelfde punt beginnen, zelfs als ze zich in dezelfde sector bevinden en concurreren voor hetzelfde publiek.

Wat te verwachten in de eerste zes maanden van SEO

Hier is een plausibel scenario voor hoe uw SEO-inspanningen er in de eerste maanden kunnen uitzien, en de resultaten die u zou verwachten.

 Eerste maand: 

De eerste maand staat in het teken van onderzoek en ontdekking. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u website-audit uitvoert, hoog-effectieve zoekwoorden selecteert en een winstgevende SEO-strategie ontwikkelt. Als u snel met deze drie taken kunt omgaan, kunnen er binnen de eerste maand technische wijzigingen in de site worden aangebracht.

 Tweede maand: 

In dit stadium identificeren website-eigenaren meestal wat er moet worden gewijzigd of gerepareerd op de website. Ze werken ook aan hun linkprofiel, werken het bestaande inhoud, verbeter alles wat daadwerkelijk op de site kan worden verbeterd. Houd er rekening mee dat de aangebrachte wijzigingen pas op 2-3 maanden effect beginnen te hebben.

 Derde maand: 

Deze gaat helemaal over het maken van content. Je genereert nieuwe artikelen, blogposts, veelgestelde vragen, white papers, casestudies en de lijn gaat maar door..Aan het eind van de maand begin je mogelijk enkele verbeteringen in de ranglijst te zien.

 Vierde maand: 

Op dit punt moet u zich concentreren op technische optimalisatie van de website. Je doel is hier om een gezond linkprofiel te ontwikkelen. Tegen de vierde maand ziet u waarschijnlijk een enorme toename in verkeer, ranglijsten en leadgeneratie.

start seo

 Vijfde maand: 

Tegen deze maand of zelfs eerder beginnen de meeste bedrijven het beheer van sociale media te integreren in hun plan om hun inhoud te versterken en verkeer naar hun websites leiden. Dit leidt meestal tot een natuurlijk linkprofiel en helpt om leads te genereren. In dit stadium zou je meer en meer direct verkeer moeten zien binnenkomen vanuit SEO, en je leads zouden daardoor moeten groeien.

 Zesde maand: 

Als uw verkeer op dit moment meer dan 5 duizend bezoekers per maand heeft bereikt, kunt u overwegen om optimalisatie van het succespercentage toe te voegen aan uw inspanningen. Vanaf deze maand kunnen uw activiteiten voornamelijk gericht zijn op het maken van inhoud en het promoten van die inhoud.

Conclusie

Over het algemeen duurt het maximaal zes maanden voordat u significante resultaten van een SEO-campagne ziet. Succes bij welke norm dan ook komt zelden binnen de eerste drie maanden. Vergeet niet dat SEO een marketingproces op lange termijn is dat tijd en geduld vereist.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport