Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat zijn de mogelijke manieren om hoge PR dofollow-backlinks te krijgen?

Dit artikel is speciaal ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van hoge PR dofollow-backlinks voor hun websites. Website-eigenaren die net beginnen met het online ontwikkelen van hun bedrijf, verwijzen meestal naar dergelijke linkbuildingmethoden als directory-indiening, privé-blognetwerken, plaatsing van gasten en anderen. Deze bronnen zullen u ongetwijfeld helpen om backlinks naar uw site te krijgen.

Op dit moment kan het opbouwen van koppelingen door middel van gastposting en commentaar ook ingewikkeld zijn omdat de meeste van deze bronnen nofollow-signalen implementeren voor inkomende links die niet bijdragen aan zoekmachine-optimalisatie.

pr backlinks

In dit artikel bespreken we het verschil tussen nofollow- en dofollow-linkbuildingtechnieken en hoe zij uw SEO-inspanningen kunnen bijdragen. Bovendien bespreken we de waarde van PR-backlinks en hun invloed op de website-rangorde.

Voordeel van dofollow-backlinks

Dofollow-backlinks zijn de enige soorten inkomende links die belangrijk zijn om een hoge positie in de zoekresultaten te krijgen. Hoge PR dofollow-backlinks helpen om de autoriteit van het websitedomein, de PageRank en de merkbekendheid bij potentiële klanten te verbeteren.

Er is één ding waar je aan moet denken bij het maken van je linkbuilding-campagne dat je zowel dofollow- als nofollow-backlinks naar je site moet krijgen, want als je alleen dofollow-backlinks hebt, verzendt deze onjuiste signalen naar zoekmachines. bestraft uw webbron.

Bronnen om hoge PR dofollow-backlinks te krijgen:

  • YouTube

YouTube is een groot mediaplatform dat eigendom is van Google. Elke dag gebruiken miljoenen mensen YouTube voor hun doeleinden en dit aantal groeit gestaag. Je kunt je link toevoegen in het gedeelte over in je zakelijke YouTube-account, maar deze link wordt standaard nofollow.

Om kwalitatieve dofollow-backlinks van YouTube te krijgen, kun je de volgende stappen volgen:

  • Log in op YouTube via je Google-account;
  • Open het gedeelte "Geavanceerde kanaalinstellingen" en zoek de functie "bijbehorende website";
  • Zet de URL van uw site in "Associated Website."

Dat is het..Nu heb je PR-link van een van de grootste mediaplatformen ter wereld.

  • Google+

Een andere manier om hoge PR-backlinks te krijgen van een gezaghebbende bron, is door Google+ te gebruiken. Dit sociale mediaplatform wordt beschouwd als een van de meest populaire platforms die door Google zijn gemaakt. Het is dus een perfecte plek om uw blogposts en artikelen te promoten, van waaruit u heel wat geweldige en kwalitatieve link juice naar uw site kunt krijgen.

Om PR-links van hoge kwaliteit van Google+ te krijgen, moet u de volgende fasen doorlopen:

  • Abonneer u op Google+ en maak uw account daar aan;
  • Ga naar het gedeelte "Profiel" en klik op de knop "Over";
  • Voeg vervolgens uw blog-URL toe in het gedeelte "Links";

seo backlinks

Dat is het. U hebt nu een gezaghebbende backlink van Google+ naar uw website.

  • WordPress

WordPress.com is een gratis bloggingplatform waarmee je websites en blogs kunt bouwen zonder cent te hoeven betalen. Nog een voordeel van dit platform is dat u gemakkelijk zowel dofollow- als nofollow-backlinks van WordPress kunt krijgen.

Om hoge PR-backlinks van WordPress te krijgen, moet je een gratis blog op dit platform en op onderzoek gebaseerde artikelen van vakinhoud ervoor maken. Koppel vervolgens uw hoofd-URL eraan om hoogwaardige backlinks te krijgen van dit populaire gratis platform. Dat is alles wat u hoeft te doen om kwaliteitslinksap te krijgen van een dergelijk toonaangevend platform als WordPress.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport