Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Weet jij hoe je backlinks in SEO het beste kunt doen?

Het is niet nodig om te zeggen dat elke webmaster en online bedrijfseigenaar moet weten hoe backlinks in SEO moeten worden gedaan - voor het pompen van meer webverkeer en uiteindelijk het profiteren van de positie van toppositie in de SERP's. Maar wat maakt een SEO-vriendelijk backlinkprofiel van elke website of blog? Voorzichtige en deskundige monitoring-, verificatie- en quick-fixprocedures, zodat de oorspronkelijke potentie van elke waardevolle backlink volledig beheersbaar wordt en altijd op korte termijn wordt aangepast. In eenvoudige bewoordingen, zodra een backlink zijn waarde begon te verliezen, moest deze ofwel in een keer worden herwerkt of onmiddellijk worden verwijderd. Dus, hoe backlinks in SEO te doen? Laten we eerlijk zijn - dit zou een continu proces zijn. Het wordt op grote schaal genomen en combineert algemene middelen voor het bouwen van koppelingen en constant onderhoud met een regelmatig controleschema.

how to do backlinks seo

Wat maakt een goede backlink

Voor alles moet elke "goede" backlink (anders, natuurlijk of organisch) alleen afkomstig zijn van echte websites, blogs of andere online bronnen. Vervolgens moet de bron van een goede backlink een redelijke score hebben op PR (pagerank), DA (domeinautoriteit) en PA (paginabezit). Immers, van elke potentiële kandidaat om te linken (website of blog) wordt verwacht dat deze een goede pagina-inhoud heeft, die de actuele waarde levert aan live gebruikers.

Idealiter moet dergelijke inhoud welkom zijn op het delen op sociale media. Ik bedoel dat die saaie teksten in gewone tekst slimmer moeten worden herwerkt - tenminste om buiten de concurrentie te blijven - tot enkele opvallende en informatieve grafieken, grafieken, infographics, spreadsheets of andere visualisatiemiddelen om alles in de eenvoudigste dingen te illustreren en duidelijkste manier. Overigens kan het veranderen van je normale pagina-inhoud in iets gebruikersvriendelijker ook een redelijke beslissing worden voor je eigen website of blog. Dus, het investeren van wat tijd en moeite in het hervormen van ten minste de langste inhoud, of waarschijnlijk het slechtste deel dat te saai is om te lezen en te absorberen. Op die manier kun je met wat flarden van deze gebruiksvriendelijke en dus "gemakkelijk verteerbare" inhoud niet alleen meer backlinks, shares, vermeldingen, leads en abonnementen genereren, maar toch meer webverkeer pompen.

backlinks seo

Hoe te doen Backlinks in SEO

  • steunen op een goedgevormde linkbuildingstrategie;
  • trachten gebruik te maken van de beste ervaring op het gebied van digitale marketing;
  • hebben een frequent schema voor controle van uw backlinks - zowel de kwaliteit van hun kwantiteit als het kwaliteitsprofiel van het linkprofiel;
  • gastartikelen of blogposts schrijven om deze te publiceren op een aantal gezaghebbende bronnen van derden;
  • omgaan met alleen zeer gerenommeerde websites of blogs, die volledig relevant moeten zijn voor uw belangrijkste bedrijfsthema, marktniche, of ten minste geallieerde industriesector.

Tussen een rijke verscheidenheid aan onderzoeks- en suggestiegereedschappen voor backlinks, heb ik Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) en Majestic SEO-toolkit getest in mijn onlangs gelanceerde e-commerce webshop. Het is immers alleen aan u om te beslissen hoe u backlinks in SEO kunt doen en welke online tool u eerst moet proberen. Vergeet ten slotte niet dat uw nieuw aangemaakte links net zo goed volledig nutteloos kunnen lijken. Natuurlijk, aangezien u gaat linken naar een website of blog, die feitelijk zwakker is in termen van SEO-statistieken dan die van u.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport