Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kun je me alles vertellen over Amazon-optimalisatie om hoger te scoren?

Amazon-optimalisatie is een voortdurende praktijk, die voornamelijk begint met off-page marketing (om de verkoop te stimuleren), regelmatige optimalisatie van de aanbieding (experimenteren met grotere long-tail-zoekwoorden en -zinnen om uw niche-concurrenten te verslaan), evenals het opbouwen van een positieve en gastvrije aankoopgeschiedenis. En je zult hardnekkig moeten blijven werken om je aan te passen aan de steeds veranderende marktrealiteit van Amazon - om uiteindelijk uit de concurrentie te blijven en de leiding te nemen. Het kan natuurlijk een erg angstaanjagende en tijdrovende klus lijken, maar hieronder ga ik een lijst met opsommingen geven over optimalisatie van Amazon voor jou, om in ieder geval een kickstart te hebben om vanaf te beginnen.

Amazon-optimalisatie begint met Keyword Research

Blijkbaar is elk product dat op deze drukke markt wordt vermeld alleen te vinden voor een specifieke zoekopdracht met het belangrijkste doel relevant zoekwoorden. Dat is de reden waarom het algemene optimalisatieproces hier altijd moet beginnen met een uitgebreid en diepgaand zoekwoordonderzoek. Om de dingen een beetje gemakkelijker te maken, kunt u bekende, aangepaste onderzoekstools uitproberen (bijvoorbeeld Sonar). Voel je vrij om een van hen te proberen en wordt geholpen met gedetailleerde suggesties over de daadwerkelijke verzoeken van de echte shoppers, evenals een praktisch inzicht in de zoekvolumes voor bepaalde sleutelwoorden en sleutelzinnen op Amazon.

  • Zoekwoordselectie - denk eraan, terwijl bijna 97% van de kopers eerder geneigd zijn om door te gaan met de eerste pagina van de zoekresultaten, komt ongeveer 70% van de zoekopdrachten als langstaart-sleutelzinnen.
  • Kies juiste locatie - overweeg de algemene vuistregel voor plaatsing van zoekwoorden, als volgt: producttitel rijk aan relevante zoekwoorden en LSI-synoniemen, opsommingspunten inclusief lange-sleutelwoorden (met betrekking tot het gebruik, voordelen, ingrediënten van de product, etc).
  • Amazonoptimalisatie met lange staart - dit is waarschijnlijk de meest uitdagende en tijdrovende taak, maar het focussen van uw zoekwoordonderzoek op met name long-tail-zoektermen is een MUST - niet alleen voor uw listingtekst, maar ook voor Pay-Per -Klik ook op advertenties.

Volgende komt Amazon SEO en CTR

Laten we eerlijk zijn - elk zoekwoord en elke long-tail combinatie op Amazon heeft zijn persoonlijke ranking. Dit betekent dat de CTR ook altijd afzonderlijk wordt bepaald voor elk zoekwoord en de bijbehorende ranglijsten. Eenvoudig gezegd, hoe hoger de CTR is, des te beter het potentiële potentieel van het gerelateerde product.

Hier volgt een korte lijst van de belangrijkste factoren die de CTR sturen:

  • Producttitel en afbeelding
  • Merknaam met bestseller-etiket
  • Prijs & Bezorgkosten
  • FBA, Prime
  • Beschikbaarheid & Waardering
  • Productcategorie, Voorbeeld van functie en de rest van de aankoopopties

Amazon Reviews en Verkoop

Zelfs als we de meest recente update van het algemene beoordelingsbeleid in aanmerking nemen, bleven recensies een zeer belangrijk onderdeel van de algemene optimalisatiestrategie voor Amazon. Waarom? Omdat ze in staat zijn uw CTR te genereren. Ik bedoel dat je klantenrecensies moet blijven volgen, om negatieve beoordelingen tijdig te laten beantwoorden (om een of andere reden worden deze vrij duidelijke acties te vaak verwaarloosd door veel verkopers). Zorg er op die manier voor dat u een terugbetalingsoptie biedt voor defecte en / of kapotte producten en andere standaardmethoden voor het oplossen van negatieve gevallen - alleen om aan te geven dat u om een gezonde winkelervaring en klanttevredenheid geeft.

Bottom Line

Vergeet daarbij niet dat Amazon succesvolle deals daadwerkelijk gebruikt als een sterke prestatie-indicator. Oké, het is misschien een knikje van een goed idee, maar als je daar net bent begonnen, raad ik aan om een sterke focus te leggen op promotionele weggeefacties, PPC-advertenties te draaien, kortingen en andere manieren om de verkoop te ondersteunen, tenminste via de vroegste stadia van functioneren - om een eerste verkoopmomentum te krijgen. En het runnen van alleen maar blote lijstoptimalisatie zou nauwelijks genoeg zijn voor die periode, vooral gezien een echte moordende concurrentie daar.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport