Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kan ik de Amazon-lijst optimaliseren op basis van mijn eerdere optimalisatie-ervaring met Google?

Net als met elke andere zoekmachine is er geen ultieme gids of stapsgewijze instructie om de beste manier om Amazon te adverteren te optimaliseren en voor eens en altijd een voorsprong te nemen op nicheconcurrenten. Ik bedoel dat het leeuwendeel van de topoptimalisatiepraktijken voortdurend evolueert en elk jaar (en zelfs maand) verandert. Als je nieuw bent hier en nadenkt over het optimaliseren van je eerste Amazon-vermelding - dan ben je al op de juiste plek. Ik bedoel dat het een goed moment zou zijn om door te gaan met het maken van een strategie.

Natuurlijk moeten de belangrijkste zoekmachines zoals Google zelf uw nummer één prioriteit blijven. Maar vanuit het oogpunt van e-commerce en het concept van drop-shipping op grote schaal, is Amazon onbetwist het belangrijkste handelsplatform nummer twee. Houd er echter rekening mee dat als u de lijst met Amazon op de juiste manier wilt optimaliseren, u slechts een beetje basisbegrip nodig hebt om ten minste uw oorspronkelijke strategie op te zetten en deze na verloop van tijd opnieuw te bewerken.

Als je dat doet, kun je een goed startpunt hebben en je klaar voelen om verder te gaan - gelukkig is het zoekalgoritme van Amazon niet zo geavanceerd als dat van Google. Het verandert immers niet zo gewelddadig en vaak net zo veel meer omvattend ranking-algoritme waarop de zoekgigant van de wereld aan het wedden is. Dus, hieronder laat ik je een lijst met opsommingspunten zien om je te helpen de Amazon-lijst te optimaliseren met een beetje geest - tenminste om de meest voorkomende valkuilen op de loer te houden.

Begrijp de basisprincipes van het bepalen van de voortgang op Amazon

Voordat ik me in de zaak verdiept en praktische tips geef om de lijst met Amazon op de juiste manier te optimaliseren, wil ik graag benadruk het nogmaals - Amazon is heel anders dan andere zoekmachines zoals Google zelf. Ik bedoel dat sommige tips & tricks bijna hetzelfde kunnen lijken. Niettemin is het begrijpen van de fundamentele verschillen en schijnbaar identieke benaderingen - dat is waarschijnlijk de meest uitdagende daar.

Laten we het verschil maken tussen Amazon en Google Search Engine

  •  CTR versus tevredenheid  - Gebruiksvriendelijke ervaring en conversie zijn de eerste punten die absoluut divers zijn voor Amazon en Google..Hoewel de zoekgigant is ontworpen om advertenties te verkopen, is 's werelds grootste marktplaats bedoeld om producten te verkopen. Als het gaat om het meten van succesvolle prestaties, betekent dit dat Amazon afhankelijk is van het evalueren van de inkomsten (anders is de brutomarge per zoekopdracht), waarbij Google natuurlijk wedt op de belangrijkste webstatistieken, zoals de CTR of de gemiddelde tijd die de gebruiker per bezoek doorbrengt op de pagina.
  •  Arrangement versus Prostration  - betekent dat terwijl de index op Amazon volledig is gestructureerd onder specifieke indelingen, er een lichte uitputting wordt erkend voor Google die langzaam is verschoven naar een goed georganiseerde bestelling sinds 2015.

  •  On-Page versus Off-Page  - suggereert dat u uw Amazon-listing moet optimaliseren die alleen rond draait op -pagina optimalisatie. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van off-page linkbuilding daar zal bijna een nulimpact hebben op je werkelijke rankings, zeker niet zoals de manier waarop het is voor Google.
  •  Betrokkenheid versus originaliteit  - hier gaan we een absoluut delicate overgang in. Het gaat erom dat Amazon eenvoudigweg niet om originele en puur unieke inhoud geeft - alleen omdat het grootste deel van uw verkeer altijd wordt getrokken uit actieve gebruikers die al winkelen. Als u sommige gedeeltelijk overeenkomende titels of opsommingspunten bij een andere aanbieding hebt, maakt u zich dan geen zorgen. Aan de andere kant is het echter even onacceptabel om massaal plagiaat of gedurfde copycats aan te vragen om de lijst met Amazon te optimaliseren, net als op Google.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport