Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Bir kerede çok sayıda geri oluşturmak nasıl?

Şu anda, herkes arka bağlantıların eşit olarak oluşturulmadığını biliyor. Google, Penguin güncellemesini kurmadan önce bağlantı kurma basit bir arama motoru optimizasyonu teknikleriydi. Günümüzde, çok sayıda makale yazıp bunları çeşitli makaleler gönderme sitelerine gönderirseniz, sonuç vermez veya arama motoru cezalarına neden olur. Unutmayın ki, kimse Google'ın ne yapacağını bilmiyor. Oyun arama algoritmasına her denediğinizde yaptırımlara başlamaya hazır olmanız gerekir.

Ancak, bağlantı edinimi için herhangi bir şey yapmayı durdurmanın bir sebebi yoktur. Bunun yerine, doğru şekilde yüksek kaliteli gelen bağlantılar nasıl oluşturacağınızı öğrenmeniz gerekir.

Link binasının öldüğünü iddia eden kimseye inanmayın. Geri bağlantılar birincil derecelendirme faktörü olarak kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte, yalnızca organik ve eşit derecede elde edilen bağlantılar sonuca neden olabilir.

Bu yazı, ölçeklenebilir bir şekilde bağlantılar oluşturmak için bazı faydalı ipuçlarını sizinle paylaşacak şekilde tasarlanmıştır.

Sağlıklı bir bağlantı kurma vakfı nasıl oluşturulur?

Yeni bir içerik parçası oluşturduğunuzu ve onu Google arama sonuçları sayfasında tanıtmak istediğini düşünelim. Kaliteli sitelerdeki bağlantılardan gelişmiş yüksek PR sonuçlarını bildiğinden, mümkün olduğunca çabuk gelen bağlantıları oluşturmak mantıklı değil mi? Kısa süre içinde yeni içerik parçasına çok sayıda gelen bağlantı kurmak mantıklı değil. Bu tür etkinlikler Google için şüpheli görünecektir. Daha iyi çözüm, Google'ın içeriğinizi bulmasına ve dizine eklemesine yardımcı olmaktır. Bu biraz zaman alacak, ancak sitenize daha fazla değer katacaktır. İçeriğiniz dizine eklendikten sonra, organik bağlantı suyu elde edebilir ve sıralamalarını iyileştirebilirsiniz.

Google'ın içeriğinizi bulmasına ve dizine eklemesine yardımcı olmak için ne yapmalısınız?

İçerik indeksleme sürecini hızlandırmak için Alexa aracını kullanabilirsiniz. Web tarayıcıları bu siteyi her zaman ayrıştırıyor. Alan URL'nizi Alexa aracına girdiğinizde, otomatik olarak yeni, optimize edilmiş sayfanız veritabanına eklenir. Arama tarayıcıları sitenizi tekrar ayrıştırdığında orijinal içerik parçanız Google tarafından da ayrıştırılacaktır.

Google bot'ları içeriğinize çekmenin bir diğer etkili yolu, veri odaklı bilgi grafikleri oluşturmaktır. Sosyal medya daha hızlı endeksleme ve görünürlük ile yardımcı olduğu için sizin için işe yarayabilir. Yeni içeriğiniz sosyal medya platformlarında popüler olursa, kullanıcıların içeriğinizin kalitesini ve değerli bağlantılarını bulduğunu Google'a bildirir. Bu, bu kaliteli içerik parçasının etrafında harici bağlantılar oluşturmaya başladığınızda, herhangi bir web sitesi bağlantısının organik hale geldiği anlamına gelir.

Bununla birlikte, her yeni makale, yazı veya bağlantı, potansiyel müşterilerinize ek bir değer sunması gerektiği için okuyucular için alakalı ve yararlı paylaştığınızdan emin olmalısınız.

Geleneksel olarak eskiyen bağlantı kurma, son kullanıcıyı umursamaz. Bununla birlikte, kaliteli bağlantı suyu elde etmek ve arama motorlarının gözünde doğal görünmek için, hedef kitlenizin ne istediğine odaklanmanız gerekir. Okuyucularınız önerilen bir bağlantıyı takip ettiklerine pişman olmamalı.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport