Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Welke basisprincipes moet ik kennen om SEO volledig te begrijpen?

Hier ga ik alle basisprincipes bespreken om SEO te begrijpen. Ik ben van mening dat, zonder ons volledig bewust te zijn van de volgende tien basisprincipes, het concept van de zoekmachineoptimalisatie voor de meesten van ons een vreemde taal zal lijken. Voor alles moet je eerst de basisgrammaticaregels bestuderen, en pas daarna ga je door met het toevoegen van meer en meer vocabulaire om jezelf in het echte gesprek uit te proberen. Mijn missie hier is om je de juiste weg te wijzen om de basisprincipes van het begrijpen van SEO volledig onder de knie te krijgen. Op die manier kunt u beginnen met het implementeren van uw real-life strategie voor het optimaliseren van zoekresultaten om uiteindelijk uw website te zien klimmen bovenaan de zoekresultaten van Google.

understanding seo

 On-site zoekmachine optimalisatie 

Stel je voor dat je een vreemde taal hebt geleerd zonder een duidelijke benadering. Ja, je zou een heleboel problemen kunnen bestuderen, maar zonder een solide basis, kun je net zo goed het hoofdwoordenboek uit het hoofd leren totdat je hoofd vol is. En natuurlijk heeft het geen zin om zo te leren. Dezelfde waarheid gaat over het begrijpen van SEO, de basistechnieken ter plaatse om preciezer te zijn. U moet dus vóór alles een robuuste website bouwen, te beginnen bij de oprichting ervan, die moet worden opgebouwd met de volgende primaire on-site componenten: responsieve servercodering, geoptimaliseerde URL en sectiestructuur, pagina-sitemaps voor beter crawlen en live toegankelijkheid van de gebruiker, juiste architectuur voor interne koppeling en hoogwaardige inhoud met unieke geschriften die echte waarde bieden aan de live gebruikers.

Maak je geen zorgen, hoe teleurstellend deze termen ook lijken op het eerste gezicht. Mocht het gebeuren dat u zich gefrustreerd voelt over het begrijpen van SEO op basis van de on-site-basis, raad ik u ten zeerste aan de expert-audit van een gekwalificeerde webontwikkelaar te vragen. Sla deze stap niet over en houd deze niet op de plank. Anders zul je nooit je ware rangschikkingspotentieel op Google ontdekken. De initiële audit neemt de expert niet langer dan 3-5 uur in beslag. Zorg er op die manier voor dat je SEO begint te begrijpen met een solide basis waarop je vanaf het begin kunt vertrouwen.

 Pagina-inhoud 

Het enige wat u hier nodig hebt, is om door te gaan met uw account op Google Analytics om uw websiteverkeersprestaties pagina per pagina te bekijken. Zodra u enkele van de zwakste verkeerswinsten hebt gedetecteerd, hebben die webpagina's meestal een snelle oplossing nodig. Heel vaak is er een gedupliceerde, soms niet volledig overeenkomende maar toch overbodige pagina-inhoud die de rangorde van de website schaadt. Ontdoe u eens en voor altijd van gelijksoortig ogende of zo nu en dan gekloonde inhoud. Google erkent vaak dergelijke inhoudsproblemen als puur manipulatieve activiteiten, d.w.z., waardoor uw rangorde meteen wordt geblokkeerd.

 Titellabels 

Uw title-tag voor startpagina's is het kernonderdeel van het geheel De basisbegrippen van SEO zijn hier: een weloverwogen beslissing nemen over welke relevante zoekwoorden in het title-tag moeten worden opgenomen. Door het in het Engels in te stellen, stelt u uw primaire focus op dat product of service waarvan u redelijkerwijs verwacht dat het de bestseller is, dat wil zeggen , met momenteel het hoogste inkomstengenererend potentieel. Aan de andere kant, echter, als je betrokken bent bij lokale bedrijven, zorg er dan voor dat je je title-tag insluit met een plaatsnaam waar je bedrijf voornamelijk actief is. Slechts één koud feit voor jij - meer dan de helft van de lokale bedrijven probeert in het hele land te scoren, in plaats van te gokken op de niche van hun thuismarkt dichtbij.

 Backlinks 

Neem het gewoon voor toegekend - kwaliteit (niet kwantiteit!) backlinks behoren tot de primaire besturingselementen van het zoekalgoritme dat door Google wordt gebruikt om de uiteindelijke rangordebeslissing te nemen. Het gaat hier om het begrijpen van de SEO-definitie van de backlinks en hun belang voor uw domeinautoriteit. De backlink is dus per definitie een hyperlink ergens op het web die de weg wijst naar uw webpagina. Vervolgens is uw domeinautoriteit een kernstatistiek voor websites met een maximum van 100 punten. Domeinbevoegdheid wordt door Google gebruikt om de websites te vergelijken en uiteindelijk te beslissen waar ze in de zoekresultaten worden gerangschikt. Het enige dat u hier nodig hebt, is u alleen richten op het bouwen van backlinks van hoge kwaliteit. Nogmaals - vergeet de hoeveelheid ervan, want alle slordige of, God verhoede, betaalde backlinks die in bulk worden aangeboden, kunnen uw domeinautoriteit volledig verwoesten door de rangschikking van Google. Op die manier raad ik u aan om voor een diepgaand begrip SEO, namelijk het onderwerp van het maken van backlinking van hoge kwaliteit en het volgen van uw voortgang, te zoeken naar alle gebruiksbeperkte tools die beschikbaar zijn in open toegang om u te helpen de taak te voltooien.

 SEO lokaal begrijpen 

Dit is het laatste punt van onze huidige discussie. Ik ben van mening dat het begrijpen van SEO op lokaal niveau en het voortouw nemen op de niche van uw regionale markt de eerste taak is die u volledig moet voltooien op weg naar een breder succes van nationale of zelfs mondiale schaal. Ik bedoel hier dat mijn uiteindelijke doel het is mijn webwinkel te ontwikkelen tot een drop-shipping online bedrijf dat zich richt tot elke potentiële klant over de hele wereld).

In elk geval domineert de eerste etappe die de weg effent voor zo'n verbluffend succes uw lokale markt. De meesten van ons hebben zich misschien afgevraagd: hoe zijn die jongens erin geslaagd om alle lokale concurrenten te verslaan die nu bovenaan de lokale zoektocht naar hun relevante zoekwoorden worden weergegeven? Het probleem is dat het leeuwendeel van zulke perfect overtuigende resultaten allemaal hetzelfde is - ze komen meestal van de persoonlijke webpagina die bekendstaat als Google Mijn Bedrijf. Dus, als uw website nog steeds deze buitengewoon grote kans mist, zijn hier wat dingen die u nu meteen moet kunnen doen. Ga naar uw eigen Google Mijn Bedrijf-pagina en controleer het volgende:

  • controleer uw NAP (naam, adres, telefoon) bedrijfsinformatie op consistentie;
  • handelen proactief en denken na over uw primaire strategie voor het hebben van tijdige beoordelingen;
  • herzie al uw zakelijke foto's en zorg ervoor dat ze allemaal actueel en up-to-date zijn;
  • schakel de optie voor klantenberichten in om uw doelgroep feedback te geven;
  • Werk aan uw vermeldingen om uw primaire categorie te laten aansluiten op de producten of services waarmee u te maken heeft.

basic seo

Ga hiertoe eens op zoek naar nuttigere inzichten op de pagina Google Mijn Bedrijf om uw lokale tegenstanders ver achter te laten. In feite wordt deze functie op een of andere manier nog steeds verwaarloosd door te veel eigenaren van online bedrijven. Dus waarom zou u niet dit aanzienlijke voordeel hebben? Houd uw vermeldingen op tijd in de gaten en geniet van uw lokale rankingvoortgang, altijd opnieuw bevestigd met voortdurend verbeterende statistieken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport