Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt legt uit waarom Mozenda wordt beschouwd als een van de beste hulpmiddelen voor het schrapen van gegevens

Data scraping is het proces waarbij gegevens van een bepaald domein worden verzameld om het in de parsable-indelingen zoals XML, CSV of TSV. Dit proces verschilt van gegevensextractie, omdat extractie meestal wordt uitgevoerd door gegevens uit meerdere domeinen te verzamelen.

De vraag naar datascraping diensten neemt drastisch toe vanwege de talrijke voordelen ervan. Dat is de reden waarom er veel hulpmiddelen zijn ontwikkeld om informatie van het web te krijgen. Helaas zijn de meeste gereedschappen niet perfect en hebben ze veel nadelen. Er is echter een tool met meer superieure functies, en dit is Mozenda.

Voordelen van gegevensschrapen

Mozenda kan contactgegevens van organisaties en personen verzamelen. Het schrapen van contactgegevens is nodig voor verkooporganisatie en marketing service providers over de hele wereld. Met de ontwikkeling van webscraping technologie is het zeer eenvoudig geworden om te zoeken naar mensen en organisaties om uw diensten en producten aan te bieden.

Gemakkelijke toegang tot contactgegevens heeft het gemakkelijker gemaakt om mailinglijsten, e-maillijsten en zelfs bellijsten samen te stellen. Naast de hierboven genoemde voordelen zijn er nog andere redenen om regelmatig informatie te schrapen:

 1. Concurrerend onderzoek: Bedrijven halen gegevens uit om verschillende competitieve redenen. Bedrijven willen bijvoorbeeld graag weten welke prijzen hun concurrenten bieden voor bepaalde producten en diensten.

 2. Geotargeting en groepering: Gegevens worden geschraapt voor de juiste profilering. Het stelt bedrijven in staat locatiegebaseerde marketingcampagnes uit te voeren en zo de effectiviteit van hun marketinginspanningen te vergroten. Een bedrijf dat een spa in Dayton, Ohio exploiteert, zou bijvoorbeeld alleen marketingberichten naar inwoners van Dayton moeten sturen. Ze naar de bewoners van Cincinnati sturen zal niet efficiënt zijn, omdat het niet waarschijnlijk is dat iemand zo ver zal reizen om een aantal spadiensten te krijgen.

 3. Marketingcampagnes: Zoals eerder vermeld, hebt u toegang tot de informatie nodig om een database met een doelgroep op te bouwen.

 4. Creëren van telefoongidsen: Als een bedrijf bijvoorbeeld gebruik moet maken van de diensten van een advocaat, moet het de mappen van advocaten controleren om de contacten te krijgen van een aantal advocaten in de dezelfde stad.

 5. Evaluatie van individuen en bedrijfsorganisaties: Bij het zoeken van een zakenpartner of een dienstverlener helpt de extractie van gegevens een bedrijf zijn potentiële partners te evalueren. Als u informatie over een bedrijf of een persoon kunt krijgen, kunt u deze bij afwezigheid evalueren.

Waarom Mozenda

Mozenda-software kan de gegevens die u nodig hebt periodiek of op verzoek extraheren. Het is ontworpen om gebruikers snel webschrapingvaardigheden te laten leren. Mozenda maakt gebruik van browser-renderingtechnologie waardoor het een echte menselijke gebruiker nabootst.

De voordelen van het nabootsen van een gebruiker zijn:

  • De software kan eenvoudig JavaScript en Ajax aan
  • Het navigeert gemakkelijk door diepe webpagina's
  • Het laadt en navigeert pagina's zoals een browser dat doet

Naast het kunnen nabootsen van gebruikers, wordt Mozenda ondersteund door geweldige 24/7 technische ondersteuning, en het pakket wordt geleverd met een aantal korte instructievideo's voor gebruikers. om te leren hoe je de tool op de juiste manier gebruikt. De korte instructievideo's zijn:

  • Tekst opnemen. Dit duurt slechts 43 seconden
  • Hoe de volgende pagina met resultaten te laden. Het duurt een minuut en 58 seconden
  • Hoe een programma zo in te stellen dat het regelmatig wordt uitgevoerd. De duur hiervoor is een minuut en 8 seconden
  • Hoe de gegevens uit twee velden te combineren. Het duurt slechts 1 minuut en 16 seconden

Kortom, hoewel Mozenda tal van functies heeft, is de belangrijkste reden om het te proberen het vermogen om dynamische websites te schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport