Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe websiteontwerp en zoekmachineoptimalisatie combineren?

Meestal wordt bij het lanceren van een nieuw framework voor vrijwel elke online business het leeuwendeel van de aandacht vaak besteed aan website-ontwerp en zoekmachine-optimalisatie (SEO). Laten we eerlijk zijn: een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel webontwerp zijn de belangrijkste kwesties als het gaat om het bieden van eenvoudige en handige toegang voor bezoekers. Maar wat als ik zeg dat al deze harde werken bij het ontwerpen van een website uiteindelijk toch alleen maar verspild kunnen raken? Wat als de internetgebruikers dergelijke websites nooit zullen zien in de toplijst van SERP's van Google? Dat is de reden waarom ik hieronder zal bespreken hoe belangrijk het is dat de nauwste samenwerking voor uw werken bij het ontwerpen van websites met Search Engine Optimization altijd hand in hand gaat.

website design search engine optimization

 Visual SEO 

Elke zoekmachine optimalisatie van het websiteontwerp begint met het plaatsen van al uw visuele inhoud in overeenstemming met de zoekalgoritmen. Ik bedoel alt-tags voor elke afbeelding die u op uw webpagina's plaatst. Het probleem is dat de meeste zoekmachines (en ook Google zelf) de visuele inhoud niet kunnen "lezen", tenzij elke afbeelding is ingesloten met de noodzakelijke beschrijving schriftelijk. Bovendien zal het hebben van een website met te grote afbeeldingen uw algemene laadsnelheid aanzienlijk vertragen, en dus slecht zijn voor uw hogere ranking in de SERP's. Daarom is het zo belangrijk om uw visuele inhoud te schalen terwijl u de toonaangevende SEO-richtlijnen onthoudt bij het kiezen van de namen voor afbeeldingen en deze in te sluiten met de juiste zoekwoorden die uw potentiële klanten waarschijnlijk in de zoekopdracht opnemen.

 Responsief websiteontwerp verbetert zoekmachineoptimalisatie 

Tegenwoordig worden draagbare apparaten steeds vaker gebruikt om op internet te surfen. Aangezien het toenemende aantal potentiële kopers op zoek is naar de producten of diensten die ze nodig hebben via smartphones en tablets, wordt mobielvriendelijk webdesign nu beloond met de hogere ranking in de SERP's. Google is dus begonnen die sites te bestraffen zonder een behoorlijke set functies die aangepast zijn voor een betere surfervaring via draagbare apparaten. Daarom is het altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat het responsieve website-ontwerp dat de zoekmachineoptimalisatie in stand houdt, tegelijkertijd werkt. Als u zo handelt, vergeet dan niet om ervoor te zorgen dat uw inhoud ook reageert op spraakverzoeken. Bovendien wordt aanbevolen door de experts om een aantal goed geoptimaliseerde FAQ-secties op te nemen in elke webpagina van u. Onthoud dat dergelijke services al een MUST zijn geworden om te voldoen aan de behoeften van de huidige vraaggestuurde stemzoekopdrachten.

website design

 Werk aan uw URL's 

Hier komt een extra optie om uw websiteontwerp en zoekmachineoptimalisatie nog beter te maken. Ik bedoel, je moet wat precieze aandacht besteden aan het kiezen van de domeinnaam. Aangezien u er al een hebt, wordt u geadviseerd om Google-vriendelijke namen aan te vragen voor elke pagina van uw website. Laat elke URL en paginatitel opnieuw worden vormgegeven om de relevante beschrijving te bevatten die rijk is aan de doelzoekwoorden en -zinnen. Als u dat doet, bereikt u een uitstekende gebruiksvriendelijke verbetering voor uw websiteontwerp, waarbij zoekmachineoptimalisatie aantrekkelijker moet zijn voor betere indexering door de crawlende bots van Google.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport