Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe backlinks van PR8-webbronnen van invloed kunnen zijn op de SEO van uw site?

Inkomende links zijn zeer belangrijke factoren voor websites. Als u het websiteverkeer en de rangschikkingsposities wilt vergroten, is de beste manier om dit te doen het verkrijgen van PR 8-backlinks. Er zijn veel hoogdravende webbronnen waaruit u de kwaliteitsvolle dofollow-backlinks kunt halen. Niet alle webmasters weten echter hoe ze backlinks uit deze bronnen kunnen verkrijgen en denken dat dit niet mogelijk of kostbaar is.

In dit artikel bespreken we de methoden voor het verkrijgen van hoge PR-backlinks van door Google beheerde internetbronnen en platforms zoals Google+ en anderen. We laten u zien dat het vrij eenvoudig en gratis is om backlinks van Google te krijgen. Dus laten we beginnen!

Hoe maak ik PageRank 8 dofollow-backlinks van Google Drive aan?

De volgende stappen zullen u helpen om relevante en kwalitatieve externe links van Google te verkrijgen en uw domeinautoriteit te verhogen. Bovendien helpen deze backlinks je om de paginapositie van je site te verhogen en het organische verkeer naar je pagina's te vergroten.

 • Log in op je Gmail-account of, als je er nog geen hebt, maak het inloggegevens van Gmail aan.
 • Open je Gmail en klik op "mijn schijf".
 • Maak de nieuwe map op Google Drive. U kunt elke naam aan de map geven.
 • Maak daarna een HTML-bestand in kladblok. Hier zou u uw sitelink moeten invoegen in relevante ankertekst. Om deze taak te volbrengen, moet u speciale HTML-code invoeren met uw blog of site-URL.

Gratis backlinks naar uw website

 • Wanneer de code klaar is, moet u deze map en dit bestand zichtbaar maken voor Google bots. Zorg ervoor dat u een dofollow-tag gebruikt met uw websitelink. Klik vervolgens op de knop "Delen" en deel uw bestand met het publiek.
 • Instellingen voor delen openen en kies "Openbaar op internet" optie. Uw bestand staat nu open voor iedereen.
 • Klik op de map en selecteer de knop "Details en activiteit".
 • Aan de rechterkant ziet u het gedeelte "Details". Kopieer daar je link.
 • Open het nieuwe tabblad in uw browser en plak daar de gekopieerde URL.
 • Voer uw bestandsnaam in en voer deze in.
 • Als een resultaat volgt u de vereiste pagina met dofollow-backlinks.

Hoe maak je PageRank 8 dofollow-backlinks van Google Plus aan?

Google Plus is een platform voor sociale media van Google dat SEO-experts een ongelooflijke kans biedt om een ​​aantal hoogwaardige dofollow-backlinks te maken. U kunt PR8 dofollow-backlinks bouwen in het gedeelte Over sectie en Verhaal. Bovendien kunt u koppelingen in zowel de pagina als het profiel maken met uw ankertekst. Alles wat je nodig hebt is om informatie over jezelf in de bovengenoemde secties in te vullen en dofollow-backlinks naar je site daar in te voegen.

Hoe maak je PageRank 8 dofollow backlinks van Wikipedia aan?

Een waardevolle inhoud van uw site of blog kan door Wikipedia als bron worden gebruikt. Door te zoeken in uw expertisegebied, toe te voegen aan een relevant onderwerp en de aanwijzende autoriteit, creëert u verschillende hoogwaardige PR10-backlinks naar uw webbron.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport