Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u PR9 dofollow-backlinks binnen een korte periode verkrijgen?

Om uw bedrijf zichtbaar te maken op Google, moet u rangschikken op de 1e of ten minste op de 2e pagina met zoekresultaten. Het is vrij moeilijk om uw site naar de TOP van Google SERP te duwen, aangezien de concurrentie in alle marktniches hoog is. Twee belangrijke aspecten die uw online bedrijf voorspoedig kunnen maken zijn zoekmachineoptimalisatie en contextuele advertenties. Hoewel advertenties voor betalen per klik voor sommige bedrijven te duur lijken, kan zoekmachineoptimalisatie met minimale uitgaven worden gedaan. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat u alle optimalisatieaspecten en noties moet kennen, evenals valkuilen en tricks om een ​​winnende optimalisatiecampagne te creëren. Gelukkig zijn er veel SEO-blogs zoals deze, speciaal ontworpen om je sociale aanwezigheid sterker te maken.

Dit artikel is gewijd aan het thema van het bouwen van PR9 dofollow-backlinks. U leert hoe waardevolle backlinks naar uw bedrijf en welke gezaghebbende webbronnen en sociale platforms u kunt gebruiken om de meest relevante en kwalitatief hoogwaardige inkomende links naar uw site te bouwen.

Waarom moet je dofollow-backlinks bouwen op PR9-webbronnen?

Populaire sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn hebben een hoge PageRank die goed is voor uw SEO-checklist. Deze platforms zijn de beste plaatsen waar uw site moet worden vermeld. Het maken van backlinks naar uw blog vanuit PR9-webbronnen heeft waarschijnlijk een positieve invloed op uw positie op Google. Dat is waarom het een slim idee is om hun hoge rangen voor uw eigen voordeel te gebruiken door terug te verwijzen naar uw blog van hen. Als alles correct is gedaan, verkrijgt u meer autoriteit van zoekmachines en hogere rang.

Er zijn twee mogelijke soorten backlinks die u kunt verkrijgen van hoge PR-websites - dofollow en nofollow. Dofollow-backlinks hebben waarde voor uw sites omdat ze koppelingssap overbrengen. Zoekmachines merken de signalen op die afkomstig zijn van gezaghebbende bronnen via backlinks en geven uw site een hogere rangorde. Koppelingen met de tag "nofollow" kunnen niet worden opgemerkt door zoekrobots en bieden een nulwaarde voor de toename van uw siteclassificatie..In HTML is dofollow de standaardcode voor koppelingen. Het vereist het toevoegen van niets bijzonders aan websites URL. Integendeel, nofollow-backlinks hebben een specifieke opdracht nodig die aantoont dat de link niet in een rangorde moet worden geteld.

Hoe verkrijg ik PR9 dofollow-backlinks?

De gemakkelijkste manier om hoge PR-backlinks te maken, is om opmerkingen te maken of een profielpagina te maken. Maar eerst en vooral, moet je een onderzoek doen en kijken naar de ranglijststatistieken van de nichegerelateerde webbronnen en nadenken over wat voor soort verkeer ze naar je site zullen brengen.

Laten we eens kijken naar een van de meest populaire sociale netwerken met hoge PR die een goede link naar je site zullen brengen.

  • Facebook

U moet uw bedrijfspagina maken op Facebook en vervolgens naar de link "Statische HTML toevoegen aan pagina" en hier uw officiële website-URL achterlaten. Vervolgens moet u de knop "Bewerken" vinden en het bestand index.html verwijderen. In dit gedeelte moet u uw webbronkoppeling toevoegen in de volgende indeling: Uw blognaam . Om het maken van een dofollow-backlink op Facebook te voltooien, klikt u op de knop "Opslaan en publiceren".

  • LinkedIn

Het maken van dofollow-backlinks op LinkedIn is bijna hetzelfde als op Facebook. U moet uw zakelijke account maken en in de sectie 'Persoonlijke informatie' staat uw permanente dofollow-backlink. Andere links die u op dit platform kunt bouwen, zijn nofollow.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport