Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over zoekwoordonderzoek bij Amazon om een ​​goede verkoper te worden?

Elke ervaren online verkoper die op Amazon verkoopt weet dat onderzoek een solide basis kan worden voor een bloeiende drop-shipping business. En laten we het tegelijkertijd onder ogen zien - klantgewoonten op Amazon hebben onderzoek en diepgaand inzicht nodig, natuurlijk, als u wilt dat uw productvermeldingen goed worden geoptimaliseerd en worden weergegeven bij de beste zoekresultaten. Uiteindelijk - om u meer verkeer te genereren uit de relevante zoekwoorden, waardoor uw conversies toenemen. Maar het ding is dat in tegenstelling tot de grote zoekmachines (zoals Google zelf, evenals Yahoo of Bing) het zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon zijn eigen 'productgerichte' eigenaardigheden heeft. Het betekent dat het vanuit het oogpunt van de Search Engine Optimization (SEO) niet aan te raden is om te blijven gokken op Google AdWords, althans als het gaat om onderzoek met Amazon-zoekwoorden. Het punt is dat de Keyword Planner best goed is om de echte zoektrends van live shoppers te begrijpen. Tegelijkertijd kan deze basistool echter nooit een volledig nauwkeurige gegevens verzamelen die nodig zijn om een ​​perfect gerichte sleutelwoordselectie te maken voor goed geoptimaliseerde productvermeldingen die altijd bovenaan de zoekopdracht blijven.

Amazon SEO en Product Ranking Algorithm

Laten we dieper ingaan op de materie en zien hoe A9 werkt (Amazon's belangrijkste algoritme voor het rangschikken van zoekresultaten). Gezien het feit dat A9 er echt om geeft om de totale aankopen op dit erg drukke online verkoopplatform te vergroten, is de lijst van de SERP's gebaseerd op de volgende twee primaire factoren:

  • De prestatiefactor - betekent dat elk item met een goede reputatie en vertrouwde verkoophistorie waarschijnlijk dichter bij de top van Amazon-producten wordt weergegeven. De belangrijkste prestatiestatistieken zijn CTR (click-through-rate), CR (conversion rate) en natuurlijk de netto-omzet.
  • De factor van relevantie - veronderstelt dat een correct gemaakte producttitel, beschrijving en de kogels goed zijn geoptimaliseerd voor best presterende zoekwoorden (dat wil zeggen, die overeenkomen met zoekopdrachten die zijn aangevraagd door de kopers van live muziek) - zal ook een sterke kans hebben om prominent getoond te worden in de productzoekopdracht van Amazon.


Amazon Keyword Research met Special Tool

Laten we eerlijk zijn - onderzoek met Amazon-zoekwoorden heeft behoefte aan een meer individuele benadering (in plaats van conventionele trefwoordanalyse in SEO). En de relevantiefactor is precies waar op moet worden gefocust vóór iets anders. Daarom raad ik aan de juiste zoekwoordtool voor Amazon te kiezen en onderzoek te doen naar winnende zoekcombinaties waarmee u echte conversies kunt genereren met actuelere deals. Wat mijzelf betreft, ik gebruikte persoonlijk Sonar Amazon keyword research tool. Het is natuurlijk alleen aan u om te beslissen welke tool of online framework u moet kiezen. Hoe dan ook, met Sonar heb ik enkele echt overtuigende voordelen, zoals het schalen van een snelle hoofdlijst van best presterende zoekwoordsuggesties (die een geweldig startpunt leek te zijn), concurrerend onderzoek (het grijpen van best presterende zoekfrases - rechtstreeks van de toonaangevende verkopers was echt geweldig), waardevolle inzichten en overwegingen over mogelijk winnende zoekcombinaties die hier en nu worden aanbevolen, en zelfs meer.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport