Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Is het mogelijk om mijn FBA-ranglijst te verhogen in Amazon-zoekopdrachten door geautomatiseerd voorraadbeheer voor verkopers te gebruiken?

Voor alles is het korte antwoord ja, het is mogelijk om uw FBA-ranglijst in Amazon-zoekopdrachten te verhogen door middel van verkopersinventiemanagement. Natuurlijk, aangezien je het op de juiste manier behandeld zult hebben en dienovereenkomstig gebruikt. Dus, laten we eerlijk zijn - op voorraad blijven is een van de beste manieren om niet alleen een meetbare toename van de feitelijke netto-omzet te bieden, maar ook om het potentieel voor de langere termijn bij het zoeken naar Amazon via FBA-verkopers te verbeteren. Houd er echter rekening mee dat dit ogenschijnlijk eenvoudige concept eigenlijk suggereert dat u uw voorraad moet onderhouden, zodat deze uw huidige verkopen constant afdekt, in overeenstemming met het verzekeren van uw bedrijf tegen ongelukkige problemen, bijvoorbeeld als het gaat om het eindigen van overstock. Dus, hoe kunnen we dat allemaal beheren zonder al te veel tijd, moeite of mentale energie te verspillen aan die erg ontmoedigende taak? Dit is precies het moment waarop Amazon FBA en MWS (anders, Amazon Marketplace Web Service) in het spel komen! En hieronder laat ik je zien hoe je je huidige positie in Amazon-zoekopdrachten kunt verbeteren door FBA-verkopers - met behulp van twee geavanceerde schema's voor voorraadbeheer via Amazon FBA en Amazon MWS. Laten we ze dus snel doornemen voor meer details.

Hoe u zich beter voelt in Amazon Zoeken op Smart Seller Inventory Management

Modus 1 - Amazon FBA

Onder de eerste optie beschikbaar met Vervulling door Amazon (anders, Amazon Prime Seller Account), dingen kunnen veel beter worden voor u als Amazon-verkoper, althans die gerelateerd aan het onderhouden van een gezonde voorraad om uw webwinkel te laten dekken door de vraag van de klant - eenvoudig en op uw gemak. Een van de sterkste kanten van deze optie is een nauwkeurige real-time data beschikbaar voor elk item in uw eigen inventaris. Simpel gezegd, u kunt altijd alles bekijken wat u nodig hebt om alleen goed geïnformeerde inventarisbeslissingen te nemen.

Deze slimme manier van voorraadbeheer kan onder andere een extra impuls geven aan uw huidige rankingposities in Amazon-zoekopdrachten door FBA-verkopers, dankzij de belangrijkste functies en voordelen, zoals:

 • Bepalen wat de juiste hoeveelheid en de beste tijd is om aan te vullen.
 • Het assisteren van u in het geval van verouderde inventaris en het geven van optionele suggesties voor het nemen van acties tot dat moment.
 • Helpt u met een proactief prijsbeleid - zodat u altijd kunt blijven concurreren met alleen de beste prijsaanbiedingen die op de markt beschikbaar zijn.
 • U toegang geven tot de pagina Voorraadrapporten, met meer gedetailleerde gebeurtenissen, verreikende aanpassingen en algehele facilitering met betrekking tot compliancekwesties, enz.
 • Uw gezonde inventaris bijhouden door u realtime te tonen totalen en het aanpakken van de meeste problemen met betrekking tot onverkoopbare inventaris.
 • U ondersteunen met aangepaste aanvulwaarschuwingen, waardoor het niet langer nodig is om elke afzonderlijke lijst die u op Amazon beheert constant te beheren.
 • Verdediging dat u wordt beschuldigd van de opslagkosten voor de lange termijn, met name wanneer een aanzienlijk deel van uw voorraad hoofdzakelijk seizoensgebonden van aard is.
 • Uw onvolledige inventaris opschonen en geplande verwijderingen door de fulfillmentcentra van Amazon plannen op een bijna zelfgestuurde manier.
 • Uw geld sparen, dankzij de redelijk goede kostenoptimalisatieprestaties. Serieus, wat kan beter zijn om de leiding te nemen over Amazon-zoekopdrachten - dan door de bestsellerprijzen aan te bieden, toch? Houd er gewoon rekening mee - u kunt nu veel aantrekkelijkere prijskaartjes betalen, zelfs zonder te betalen met uw werkelijke verkoopmarge.

Modus 2 - Amazon MWS

Amazon Marketplace Web Service (MWS) kan worden gebruikt met de Professional Seller Account van Amazon, Amazon MWS staat in feite voor een geïntegreerde online service-API die bedoeld is om elke verkoper te helpen met een programmatische gegevensuitwisseling over productvermeldingen, lopende bestellingen, rapporten, betalingen en nog veel meer. En alles is vrij eenvoudig hier - u kan dingen verbeteren met uw FBA-ranking in Amazon-zoekopdrachten door grotere efficiëntie van de verkoper, minimale arbeidsvereisten en minder tijdverlies om sneller op klanten te reageren. En alles wat u nodig hebt om in aanmerking te komen en u te registreren voor het gebruik van Amazon MWS - is alleen maar om uw huidige account te upgraden naar een Pro Merchant-verkopers-lidmaatschap (beschikbaar via uw homepage van Seller Central).

Deels overeenstemmen met de belangrijkste gebieden van voorraadbeheerprestaties die eerder zijn beschreven in modus 1 - met behulp van Amazon Marketplace W eb Service heeft zijn eigen unieke eigenaardigheden en specifieke kenmerken/voordelen.

De meeste van deze hebben voornamelijk betrekking op:

 • Geavanceerd voorraadbeheer waarmee producten in bulk kunnen worden toegevoegd, batchvoorraaduploads kunnen worden uitgevoerd, huidige beschikbaarheidsniveaus, verwerkingsprijsgegevens en vele andere inventarisbeheersingswerken worden soepel en op hun gemak uitgevoerd.
 • One-stop-shop bestellingsbeheer geeft u een echt handige gelegenheid om bestelinformatie in slechts enkele klikken te downloaden, alle benodigde betalingsgegevens te verkrijgen, geplande rapporten te maken, bestellingen te bevestigen, enz.
 • Beheer van inkomend/uitgaand zendingen die u ondersteunen met verschillende manieren van geautomatiseerd beheer, zoals eenvoudige en snelle etiketteringsprocedure, real-time statuscontrole, tracking en beheer van klantverzoeken met betrekking tot uw uitgaande zendingen en zelfs meer.

Bottom Line

Van de andere functies die bijdragen tot uw betere posities in het zoeken naar Amazon door FBA-verkopersrangschikking, adviseer ik ook de volgende ideeën en suggesties te overwegen. Dit is wat algemeen gezien wordt over het hoofd gezien door veel verkopers van Amazon, en in het bijzonder degenen die het redden onder standaard lidmaatschapspatronen als standaard Amazon-verkopers.

Wat u vooral betreft, kijk vooral eens naar de volgende voordelen van beide oplossingen in geavanceerd voorraadbeheer:

 • Blijf altijd actief met uw FBA-productvermeldingen, die nog steeds voor u verkopen, zelfs tijdens die welverdiende vakantiepauzes.
 • Gebruik door Amazon gesponsorde producten om het meeste te halen uit uw bestaande online blootstelling aan relevante zoekopdrachten, met name tijdens het piekverkoopseizoen, bijvoorbeeld tijdens een groeiend reclameprogramma voor Kerstmis.
 • Houd jezelf onder alle omstandigheden in voorraad - leid je huidige verkoopmogelijkheden naar hun maximale potentieel, dankzij geautomatiseerde waarschuwingen die worden aanbevolen voor het opzetten tijdens de drukste winkeldagen.
 • Minimaliseer uw bestaande snelheid van productteruggave door een goed gesprek te voeren - rechtstreeks met de geïnteresseerde klant die nu onmiddellijk contact met u kan opnemen via uiterst behulpzame koper-verkoper berichtenservice.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport