Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, bir Web sitesinden nasıl Resim Ayıkladığını Söylüyor

Günümüzde web, şüphesiz hem yapılandırılmamış hem de yarı- yapılandırılmış veriler. Dinamik web siteleri verileri farklı biçimlerde görüntüler ve bu tür sitelerden aynı anda veri çıkarmak biraz zor olur. Bu nedenle gerçek zamanlı olarak hedef veriyi almak için kazıma yazılımını gezin ve elden çıkarın.

Web kazıma, resimler, metinler ve dosyalardan web sitelerinden tek bir elektronik tabloya veya veritabanına ayıklamak için kullanılır. Günümüzde, çeşitli imge kazıma araçları web'de ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Bu yazıda, farklı gezinme ve kapma resim sıyırıcılarını kullanarak bir web sitesinden resimleri nasıl çıkarılacağını öğreneceksiniz.

Dikkate çekilmesi gereken bazı popüler görüntü sıyırıcıları vardır:

Web Kazıyıcı

Web Kazıyıcı yüksek çözünürlüklü bir Google Chrome eklentisidir. modern web siteleri. Web kazıyıcı ile, hedef web sitesinden gezinecek ve görüntüleri çıkaracak bir plan oluşturabilirsiniz.

Sadece HTML'den resimleri alan diğer resim sıyırıcıların aksine, web kazıyıcı JavaScript yükleme sitelerini de sıyırır. Bir siteyi kazdıktan sonra resimleri CSV formatında indirebilir veya resimleri CouchDB'ye kaydedebilirsiniz. CouchDB yaygın gelişmiş görüntü kazıma projeleri için kullanılır unutmayın.

Owidig image scraper

Owidig, resim kazıma deneyiminizi kolaylaştırmak için önceden paketlenmiş dahili özelliklerden oluşan bir Google Chrome uzantısıdır. HTML'de bir Tekdüzen Kaynak Tanımlayıcısı (URI) aracılığıyla dosya dizinlerine bağlanan görüntüleri ayıklamak ve hedef siteyi eklentinizde yapıştırmak için Owidig resim kazıyıcı kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, resimler Python veya JavaScript kullanarak harici bir kaynağa bağlanıyorsa, ideal kaynak adresini kopyalamalısınız.

Octoparse kazıyıcı alet

Octoparse, hem deneyimli hem de tecrübeli kullanıcılar için tavsiye edilen bir do-it yourself görüntü kazıyıcıdır. Octoparse ile, hedef resim URL'lerini çıkarabilir ve bunları Google Chrome uzantısı sekmenizi kullanarak kaydedebilirsiniz.

Makinenize Octoparse takın ve kazıyıcının sizin için imajın kazıma görevinin geri kalanını yapmasına izin verin. Çoğu durumda, web kazıyıcıları, web sitelerinden çok sayıda resim indirip çıkartmak için Octoparse'yi kullanır. Mevcut pazarlama endüstrisinde, web kazıma, başlatıcılar tarafından bile verimli bir şekilde yürütülebilen tek seferlik bir görev haline geldi.

OutWit Hub

Bu, gelişmiş teknik know-how veya programlama becerileri gerektirmeden etkili bir web kazıma imkanı sağlayan basit bir görüntü kazıyıcıdır. OutWit Hub kolayca bir sıyırma motoru, veri çıkarıcıları ve bir web tarayıcısı içeriyor. Bu yazılım mevcut resimleri otomatik olarak sıyırmak için hedef web sayfasını inceler.

Diğer görüntü kazıyıcıların aksine, OutWit Hub sadece bağlantı kopyalamak yerine resim yüklemektedir. Şu anda navigasyon ve kapmak görüntü kazıma yazılımı arıyorsanız, OutWit Hub gitmek için en iyi araçtır.

Bir sıyırma hizmeti veya programlama dili kullanıyorsanız, resim etiketlerini bulun ve tanımlanan her nesneden öznitelikleri çıkarın. HTTP isteği kullanarak hedef resim URL'lerini alın ve sonuçları bir "görüntü dosyası" olarak adlandırılan dosya sisteminize kaydedin. Küçük ölçekli projeler için, hedef resmi belirleyebilir, resmi sağ tıklatabilir ve resmi yerel bir dosya olarak indirip kaydetmek için "Kaydet" düğmesine basabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport