Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Octoparse İncelemesi: Herkes İçin Kolay Web Kazıma

Veri bilimi, bilimsel yöntem, sistem ve süreçlerin disiplinlerarası bir alandır. Farklı web sayfalarından bilgi çıkarılmasına yardımcı olur ve istatistik, bilgisayar bilimleri, bilgi teknolojisi ve matematiğin geniş alanlarından alınan teknikler ve kuramları kullanır. Octoparse, veri bilimcileri için uygundur ve çok sayıda siteyi ve blog'u kolaylıkla kazıyabilmelerine yardımcı olur.

Octoparse ile yararlı veriler toplayın:

Octoparse'nin en belirgin özelliklerinden biri, internette yararlı veriler toplar olmasıdır. Bu araç temelde farklı web sayfalarında gezinir, yararlı içerikleri tanımlar, çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüze yükler ve silmenizi sağlar. Octoparse, tüm dünyada 170.000'den fazla aktif kullanıcıya sahip olan ücretsiz bir web kazıyıcıdır. 2014'ten bu yana, yüzlerce ila binlerce web sayfası kazınmıştır.

İşletmeler ve büyük ölçekli şirketler için uygundur:

Diğer sıradan web kazıma hizmetlerinin aksine, Octoparse tüm işletim sistemleri ve web tarayıcılarıyla uyumludur. Bu araç, işletmeler ve büyük ölçekli şirketler için uygundur. Doğru ve yararlı verilerin sağlanmasını sağlar ve web belgelerinizdeki tüm küçük hataları düzeltir.

İthalat için iyi bir alternatif..io:

Geliştiricilerin ve programcıların bilgileri manuel olarak kazıymaları mümkün değildir. Genellikle veri kazıma görevlerini yerine getirmek için import.io ve Kimono Labs kullanırlar. Ne yazık ki, hem Kimono Labs hem de Import.io okunabilir içeriğin sağlanmasını sağlamıyor. Bu hizmetlerin aksine, Octoparse doğru ve güvenilir sonuçlar vaat ediyor. Bu araç, yapılandırılmamış verileri yapılandırılmış bilgilere dönüştürür ve ölçeklenebilir içeriğin sağlanmasını sağlar. Ayrıca, Octoparse kısa-kuyruk ve uzun kuyruk anahtar kelimelerinizin durumunu bozmaz. Bunun yerine, veriyi anahtar kelimeler temelinde sıyırır ve sitenizin sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olur.

Hiçbir programlama becerisi gerekmiyor:

Veri kazıma aletlerinin çoğu, Python, C ++, Ruby ve PHP gibi farklı programlama dilleri öğrenmenizi gerektirir. Octoparse, kodlamaya gerek kalmaksızın web'den veri toplayıp kazımayı kolaylaştırır. Otomatik olarak farklı web sayfalarından içerik ayıklar, gereksinimlerinize göre düzenler ve nihai sonuçları kendi veritabanına kaydeder. Verileri özel bir API'ya dönüştürebilir ve manuel olarak kopyalayıp yapıştırmak için tonlarca stajyer tutmanız gerekmez. Ayıklamak istediğiniz web içeriğini vurgulamanız yeterlidir ve geri kalanını Octoparse yapacaktır.

Sosyal medyadan bilgi ayıklayın:

Verileri toplamanın farklı yöntemleri vardır. Bazı web siteleri, kullanıcılar için Twitter, Facebook ve LinkedIn gibi veri kümelerine erişmek için genel API'lar sağlar. Bu sosyal paylaşım sitelerinden bilgi toplamanız mümkün olmayabilir. Octoparse, tüm bu sitelerdeki verileri ayıklar ve en iyi makine öğrenme teknolojisi ile bilinir. Bu araçla, Facebook, Google+, LinkedIn ve Twitter'daki bilgileri kazıyıp çıkarılan verileri kolayca ve rahatlıkla sabit sürücüye indirebilirsiniz. Genellikle, insanlar bu siteleri Python ve Ruby kullanarak kazımaktadır. Octoparse ile bu dillere güvenmek zorunda değilsiniz ve kodlama becerilerine ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu araç, birden çok veri kazıma görevi yapacak ve ölçeklenebilir ve güvenilir sonuçlar sağlayacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport