Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'tan Bing, Yahoo ve Google'ı Nasıl Kazıyın Alınacak 5 İpucu

Arama motorları kazıma, arama motorlarından meta açıklamalar, web içeriği ve URL'leri kazıma veya hasat etme işlemidir. Belirli bir web kazıma biçimidir ve Bing, Google ve Yahoo'ya ithaf edilmiştir. Tüm SEO şirketleri ve web yöneticileri Google'dan anahtar kelimeler çıkarmak için arama motoru sıyırıcılarına bağımlıdır. Rakiplerinin sıralamalarını izler ve performanslarını artırmak için farklı stratejiler uygularlar.

Google - En büyük ve büyük arama motorudur:

Google, çok sayıda reklamveren ve yayıncıya sahip en büyük ve en ünlü arama motorudur. Bu arama motoru, web sayfalarını dizine eklemek için farklı kazıyıcılar ve tarayıcılar kullanır ve farklı sitelerin içerik kalitesini izler. Arama motorları, web kazıma konusunda herhangi bir işlem yapmazlar. Aslında, görevlerini gerçekleştirmek için çeşitli yazılımlara ve araçlara güvenirler. Anahtar kelimelere ve parametrelere bağlı olarak farklı web sayfalarını dizinlemek için karmaşık bir sistem kullanıyorlar.

Google, Bing ve Yahoo'yı sıyırmak için beş ipucu:

Arama motorlarını sıradan yöntemler veya araçlar ile kazıyamazsınız. Google, Bing ve Yahoo'dan bilgi toplamak için hem zamana hem de tutara odaklanmalısınız. Ciddi sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmek istiyorsanız, kısa bir süre içinde çok sayıda anahtar kelime kazımak zorunda. Ne yazık ki, bu görevi Import.io ve Kimono Labs gibi geleneksel web kazıyıcılarla yapamazsınız. iMacros, verileri arama motorlarından sıyırmak için kullanılan ücretsiz bir tarayıcı otomasyon araç takımıdır. Import.io, Kimono Labs ve diğer sıradan web kazıma araçlarından çok daha iyi ve URL'leri, açıklamaları ve anahtar kelimeleri kolayca çıkarmak için kullanılabilir.

1. IP Dönmesi:

Arama motorlarının bulunduğu yerden engellemeyi önlemek için farklı vekilleri. Bu tesisi ücretsiz olarak bir web kazıyıcı veya veri madenciliği seçmeniz öneririz. Örneğin, Mozenda bize IP döndürme imkanı sağlıyor ve anonim olarak net üzerinde hareket etmemize yardımcı oluyor.

2. Zamanlayıcı yönetin:

Doğru zaman yönetiminin başarının anahtarı olduğunu söylemek güvenlidir. Zamanınızı, anahtar kelime değişiklikleri ile içerik sayfalaması arasında bölüştürmelisiniz. Sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olacaktır! Tüm anahtar kelimelerin doğru yerleştirildiğinden ve kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimlerinin hepsi iyi birleşinasyonunun olduğu kesin olmalısınız.

3. URL Parametrelerini Yönetin:

URL parametrelerini dikkatle ele almalısınız. Bazen çerezlere, yönlendirme ve HTTP üstbilgilerine odaklanmak iyidir. Sonuçta, sitenizin hemen çıkma oranını düşürür ve arama motoru sıralamalarını iyileştirir.

4. HTML DOM Ayrıştırma:

Sitenize ait olmayan URL'leri, meta etiketleri ve açıklamaları hariç tutmanız önemlidir. Bu arada, HTML ve DOM ayrıştırma, iç ve dış bağlantı ve HTML kodlarının dikkat etütmesi gerekir. Ayrıca, kırılmış tüm bağlantıları ve hataları düzenli olarak düzeltmek önemlidir.

5. Sitenizdeki tüm şüpheli kullanıcıları engelleyin:

Bilgisayar korsanlarını ve spam göndericilerini ortadan kaldırmak için Captcha, çerezleri ve yönlendirmeleri seçebilirsiniz. Bu arada, sitenizdeki şüpheli kullanıcıları engellemeye yardımcı olan bir araç seçenekmelisiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport