Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Google Paket Servisi ile Bir Web Sayfasından Veri İndirme İşlemini Nasıl Açıklar?

Google, kullanıcılarıyla ilgili çok sayıda kişisel veri toplar ve bunları arama motorunu hedeflemek için kullanır sonuçlar ve reklamlar. Kaliteden ödün vermeksizin Google verilerini birkaç dakika içinde indirmek istiyorsanız, Google Paket Servisi'ni seçmelisiniz.

Google Takeout'a genel bakış

Google Takeaway, Google Takeaway olarak da bilinir, Google Data Liberation Front'ın bir projesidir. Gmail ve YouTube verilerini bir ZIP dosyasına dışa aktarmamızı sağlar. Google Paket servisi Haziran 2011'de oluşturuldu. Bu hizmetle, verilerinizi tüm Google hizmetlerinden kolayca verebilirsiniz. Google, kuruluşundan bu yana, kullanıcıların talebi nedeniyle Takeout'a çeşitli seçenekler ekledi. 

Paketleme, Google Buzz, Google Akışları, Picasa Albümleri, Google Kişileri ve Google Profilinin dışa aktarımıyla başladı. Zamanla, arama motoru devi daha fazla özellik ekledi ve en büyük kilometre taşı YouTube Video İhracat özelliğinin eklenmesiydi.

Takeout, aynı anda birden fazla isteği işler ve verilerinizi bir zip dosyasına koyarak kullanıcı deneyimini geliştirir. İhracatın tamamlandığı e-posta bildirimlerini isteğe bağlı olarak gönderebilir. Bu noktada, arşivi sitenin İndirilenler alanından indirebilirsiniz. Zip dosyaları, her hizmet için ayrı klasörler içeriyor ve böylece çalışmanızı kolaylaştırıyor..

Google Paket servisi ile veri nasıl indirebilirim?

Google Paket Servisi'yle veri indirmek için aşağıdaki basit adımları izlemelisiniz:

 Adım №1: Google Paket Servisi'ne giriş yapın: 

İlk adım, Google Paket Servisi hesabınıza giriş yapmaktır. Burada, indirmek istediğiniz verileri vurgulayabilir / seçebilirsiniz. Paket servisi, tüm bilgileri Google Hesabı servislerinden indirmenize izin vermez. Bu hizmetlere erişmek istiyorsanız, Veri Kurtarmaya gidin ve bu hizmetlere erişebilirsiniz.

 №2 Adımı: "Arşiv Oluştur" seçeneğini tıklayın: 

Bir sonraki adımda Arşiv Oluştur seçeneğini tıklayın. Verilerin bilgisayar sisteminizin ayrı bir klasöre kaydedildiğinden emin olmalısınız.

 Adım №3: Süreci düzenli olarak tekrarlayın: 

Son adım, verilerinizi nasıl indirmek istediğinizi seçmektir - özellikle dosya türü , arşiv boyutu ve teslimat yöntemi. Maalesef, yedeklemeleri Paket Servisi aracılığıyla zamanlamanın hiçbir yolu yoktur. Dolayısıyla işlemi düzenli olarak tekrarlamak zorunda kalırsınız ve verileri el ile indirmeniz gerekir.

Google Paket Servisi - Verilerinizi Yanınıza Alınmanın Daha Kolay Yolu

Veri taşınabilirliği hem Google hem Facebook arasında büyük bir savaş alanıdır. Tabii ki Facebook, resimleri, arkadaş listelerini, duvar yazılarını ve mesajları indirmenize izin verir. Ancak üçüncü tarafların web sitelerinin kullanabileceği biçimde değildir. Google Paket Servisi, başka herhangi bir araçtan çok daha iyi ve hem profesyonel hem de profesyonel olmayan kullanıcılar için uygundur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport