Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'a Göre En İyi İnternet Sitesi Ripper Yazılımı

Bir web sitesi ripper yazılımı sabit diskinize bir bütün veya kısmi web sitesi indirmenize yardımcı olur, böylece çevrimdışı olduğunuzda ona erişmenizi kolaylaştırır. Bu, WiFi bağlantısı kesildiğinde bile en sevdiğiniz sitenin makalelerini kolayca okuyabileceğiniz anlamına gelir. Üç temel yapı (diziler, webler ve hiyerarşiler), sitenizin bilgilerinin nasıl organize edilmesi veya gösterilmesi gerektiğine karar vermeye yardımcı olur.

 1. SurfOffline 

SurfOffline, hızlı ve doğru bir ripper ve etkileşimli çevrimdışı tarayıcı. Bu hizmetle kaç öğe indirmek istediğinize kolayca karar verebilirsiniz. SurfOffline'ın en belirgin özelliklerinden biri, içeriğini indirmek için sitenizde FTP olması gerekmez. Ayrıca, aynı anda en fazla 200 dosya indirebilirsiniz.

 2. Web sitesi eXtractor 

Çevrimdışı çalışmak isteyenler için interaktif ve kullanışlı bir araçtır. Web sitesi eXtractor ile, kısmen veya tamamen çevrimdışı okumak için siteyi indirebilirsiniz. Bir sitenin yapısını çevrimdışı ve çevrimiçi bir site haritası ile görüntülemenize yardımcı olan kullanıcı dostu arayüzü ile en iyi bilinmektedir. Website eXtractor, Windows 7 ve benzeri diğer işletim sistemleriyle uyumludur ve deneme sürümü internetten indirilebilir.

 3. Grab-a-Site 

Blue Squirrel tarafından sunulan Grab-a-Site aracı bir web sitesinin içeriğine erişmenizi sağlar. Videolar, resimler ve ses dosyaları gibi tüm destekleyici dosyalarla birlikte bir sayfayı veya siteyi bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kolayca kopyalayabilir. Karşıdan yükleme saatini aşan saatlerde programlayabilir ve aynı anda dosyaları farklı sitelerden ele geçirirsiniz. Bu hizmetle ASP, Cold Fusion, JR ve PHP'de yazılmış web sitelerini kolayca hedefleyebilirsiniz ve bunları statik HTML'ye dönüştürebilirsiniz.

 4. HTTrack 

HTTrack, farklı web sayfalarını indirirken eşzamanlı olarak açılması gereken bağlantı sayısına karar verebileceği kullanıcı dostu kontrol paneli olarak bilinir. Büyük dizinleri, sarı sayfaları ve beyaz sayfaları hedefleyebilir veya bu muhteşem hizmetle eski bir web sitesinin içeriğini güncelleyebilirsiniz. HTTrack, aynı anda birden fazla görevi başarabilen Import.io ve Kimono Labs'a iyi bir alternatiftir. Darcy Ripper tamamen Java ile ve tüm Java etkin makinelerle uyumlu olarak uygulanmaktadır. İstediğiniz kadar çok web sitesinden verileri sürükleyebilir veya tüm siteyi sabit sürücüye indirmek için Darcy Ripper kullanabilirsiniz.

 6. Octoparse 

Bu net en iyi ve en güçlü web ripper yazılımlarından biridir. Octoparse ile bir defada 1000'den fazla URL kolayca kazıyabilirsiniz. Bu araç, çok dilli sitelerdeki hem programcılar hem de programcı olmayan kullanıcılar ve rips verileri için uygundur. Sadece birkaç tıklama ile yüzlerce anahtar kelimeyi bulmanıza yardımcı olmak için belirli API'lar kullanır. Üstelik Octoparse, YouTube'da bulunan tüm videoları arayabilir ve kısa sürede kaliteli veriler elde etmenizi sağlayarak bir kerede onları hedefleyebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport