Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: URL Kazıma için En İlginç Yazılım

URL atma, farklı URL'lerden veri ayıklama ve bunları Gereksinimler. İnternette yüzlerce web sitesi URL'si var ve bir URL kazıyıcı, kaliteden ödün vermeksizin onlardan yararlı bilgileri sıyırma kapasitesine sahiptir. Bir URL kazıyıcının aranan özellikleri, gereksinimlerinize ve projenizin hedefine göre değişiklik gösterir. URL kazıma yazılımınızın tüm temel özelliklere sahip olduğundan emin olmalısınız: anahtar kelime içeriğine dayalı filtreleme, proxy rotasyonu, web sitesi profiline dayalı filtreleme ve HTML koduna dayalı filtreleme.

En iyi ve en şaşırtıcı URL kazıma yazılımı aşağıda tartışılmıştır:

 1. URLitor - URL Kazıma ve Veri Çıkarma Aracı 

URLitor, internetteki en iyi ve en ünlü veri çıkarma ve URL kazıma araçlarından biridir. URL listelerini eklemeniz, bir web sayfasından almak istediğiniz HTML öğelerini belirtmeniz ve Gönder düğmesine basmanız yeterlidir. Bu aracın en belirgin özelliklerinden biri, görevlerini gerçekleştirmek için düzenli ifadeler ve XPath kullanmasıdır. Farklı çıktı biçimleri seçebilir ve istediğiniz kadar çok URL veya web belgesi hazırlayabilirsiniz. Artı, bu araç yeterli programlama becerisine sahip olmayan ve teknik bilgiye sahip olmayanlar için uygundur. Bu araç, kaliteden ödün vermeksizin dakikada 100 URL'ye kadar kazıyabilir.

 2. Kazıyıcı 

Kazıyıcı, ağ üzerindeki en iyi kazıma ve veri çıkarma araçlarından biridir. Kullanımı kolaydır ve tüm işletim sistemleri ve web tarayıcılarıyla uyumludur. Kazıyıcı, programcıların ve web yöneticilerinin ön seçimidir, çünkü bir seferde birden fazla URL çıkarmanıza yardımcı olur. Bu aracı yalnızca Google Chrome'u birincil web tarayıcınız olarak kullanıyorsanız kullanabilirsiniz. Aksi takdirde, Kazıyıcı web sayfalarınızı veya URL'lerinizi düzgün şekilde ayıklamayacaktır. Kazıyıcı doğru ve güvenilir sonuçlar sağlayarak verilerinizi kazıma yapmanıza sevketebilir. Kazıyıcıyı Sütunlar, Filtre ve XPath kullanarak özelleştirmek mümkündür.

 3. Facebook ve Twitter API'leri 

Eğer Twitter veya Facebook URL'lerini kazıyorsanız, Facebook ve Twitter API'leri doğru olacaktır. Bu API'lar, herkese açık profillerden büyük miktarda veri sıyrılmak için kullanılabilir. Ayrıca, rakipleriniz için veya sizin endüstriniz için neyin çalıştıklarını analiz edebilir veya değerlendirebilirsiniz. Bir API, üçüncü taraf araçları veya yazılımın sosyal medya sitelerinize programlı olarak erişmesine olanak tanıyan bir arabirimdir.

 4. Import.io 

Import.io, en iyi ve en güçlü web ayıklama veya URL kazıma araçlarından biridir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve bir kerede birden fazla web sayfası veya URL'yi sıyırmak için kullanabilirsiniz. Farklı web uygulamalarına entegrasyon için bir API de oluşturabilirsiniz. Import.io ile hem dinamik hem de basit sitelerdeki bilgileri kolayca çıkarabilir ve okunabilir ve ölçeklenebilir sonuçlar elde edebilirsiniz. Import.io kurulum gerektirmez ve birkaç saniye içinde sonuç verir. İstediğiniz veriyi seçmenize ve tıklama ve tıklama arabirimi aracılığıyla belirli web sayfalarından sıyırmanıza olanak tanır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport