Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Jsoup Kullanarak Web Sayfalarından HTML Verilerini Nasıl Kazımak

İçerik pazarlama endüstrisinde, web kazıma blogcular için çevrimiçi bir günlük rutin haline gelmiştir pazarlamacılar ve webmasterlar. Finansal pazarlamacılar, piyasa analizinden söz etmemek için, borsalardaki emtiaların performansını izlemek için Web'den gelen verilere güvenirler.

Web doğru, temiz ve tutarlı bilgilerin en önemli kaynağıdır. İhtiyacınız olan şey, web üzerinden veri toplayıp analiz edebilen ve ölçeklenebilir bir şekilde organize edebilen bir tekniktir. Web içeriği ayıklama, web içeriğinin çıkarılmasının geldiği yerdir. Web içeriği ayıklama, HTML verilerini hedef web sayfalarından sıyırmak için en iyi çözümdür.

Web kazıması olarak da bilinir, web içeriği çıkarma, web'den çok miktarda bilgi ayıklama ve kolayca kullanılabilen formatlarda sunma tekniğidir. HTML verilerini hedef web sayfalarından sıyırmak için, web veri çıkarma servislerini kiralayabilir veya hedef makine sayfalarını taramak için yerel makinenizi kullanabilirsiniz. Geniş kapsamlı web kazıma projeleri için veri çıkarma servislerinin şiddetle tavsiye edildiğini unutmayın.

Neden Jsoup seçilmelidir?

Jsoup, web sayfalarından HTML verileri ayıklamak ve almak için kullanışlı Uygulama Programlama Arayüzü (API) olan bir Java kütüphanesi.Bu kitaplık, CSS ve DOM gibi yüksek kaliteli yöntemleri kullanmaktadır.Jsoup kitaplığı HTML'yi ayrıştırır verileri, Google Chrome tarayıcısı ve Mozilla Firefox'la aynı Belge Nesnesi Modeli'ne (DOM) ekler.

Jsoup, istenen web kazıma sonuçlarını veren, kullanıcı dostu bir HTML ayrıştırıcısıdır. Jsoup sınıfları, HTML verilerini yükleme ve kazıma yöntemleri sağlar tek veya çoklu kaynaklardan elde edebilirsiniz.Burada bir Jsoup Java tabanlı kütüphanesi ile yürütebileceğiniz görevlerin listesi verilmektedir.

  • Basamaklı Stil Sayfaları (CSS) seçicileri veya DOM traversal
    kullanarak önemli bilgileri bulun ve çıkarın
  • Siteler arası komut dosyası çalıştırma (XSS) saldırılarını önlemek için son kullanıcıların içeriğini güvenli bir beyaz listeye karşı temizle
  • HTML verilerini bir dosyadan, dizeden veya URL'den kazıma ve ayrıştırma
  • Yarı yapılandırılmış HTML verileri çıktı
  • Metin, nitelikler ve HTML öğelerini değiştirme

Jsoup kullanarak URL'lerden veri ayıklama

Meta bilgi olarak da bilinir; Meta bilgileri, dizin oluşturma nedenleriyle web sayfalarının içeriğini belirlemek ve tanımlamak için arama motorları tarafından kullanılan yararlı verileri içerir. Çoğu durumda, Meta açıklamaları bir HTML web sayfasının baş bölümünde etiketler biçiminde tasarlanır. Jsoup kütüphanesi webmasterlar tarafından bir web sayfasının içeriğini belirlemek için HTML verilerini sıyırmak için yaygın olarak kullanılır.

Jsoup ile, kullanışlı formatlarda faydalı veriler elde etmekten endişelenmeniz gerekmez. Bu HTML ayrıştırması, HTML içeriğini Dize biçiminde bekleyen ve içeriği temiz HTML verileri olarak son kullanıcılara döndüren bir beyaz liste önleyici içerir.

Beyaz liste sanitizer girdi HTML'yi güvenli ve güvenli bir ortamda ayrıştırır ve sonra içeriği bir ayrıştırma ağacı vasıtasıyla yinelemeye başlar. Jsoup, HTML verilerini web sayfalarından ayrıştırmak için normal ifadeler kullanmayan bir Java tabanlı kitaplıktır.

Jsoup kütüphanesi hem URL hem de HTML dosyalarından yararlı verileri işlemek ve çıkarmak için çok kullanışlı bir API sunar. Makinenize Jsoup kitaplığını yükleyin ve HTML belgesini hızlıca yükleyin, bir URL'nin metnin iç bağlantılarını metinle yazdırın ve teknik zorlukları yaşamadan web sayfalarından HTML verilerini kazın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport