Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Dcsoup Kullanan Web Sitelerinden Verileri Ayrıştırma

Günümüzde statik ve JavaScript yükleme web sitelerinden bilgi ayıklamak, Bir siteden ihtiyacınız olan içerik. Sezgisel teknolojilerden oluşan Web kazıma araçları, çevrimiçi pazarlamacılar, blog yazarları ve webmaster'ların web'den yarı yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri çıkarmasına yardımcı olmak için öne sürülmüştür.

Web içeriği çıkarma

Web kazıyıcı olarak da bilinir, web içeriği çıkarma, web sitelerinden geniş veri kümelerini ayıklamak için kullanılan bir tekniktir. İnternet ve çevrimiçi pazarlama söz konusu olduğunda, veriler dikkate alınması gereken çok önemli bir bileşen. Finansal pazarlamacılar ve pazarlama danışmanları, borsalarda emtiaların performansını izlemek ve pazarlama stratejileri geliştirmek için verilere dayalıdır.

Dcsoup HTML ayrıştırıcı

Dcsoup, web sayfalarındaki HTML verilerini sıyırmak için blogcular ve webmasterlar tarafından kullanılan yüksek kaliteli bir .NET kütüphanesi. Bu kütüphane, verileri işlemek ve çıkarmak için çok kullanışlı ve güvenilir bir Uygulama Programlama Arayüzü (API) sunar. Dcsoup, bir Web sitesindeki verileri ayrıştırmak ve verileri okunabilir biçimde görüntülemek için kullanılan bir Java HTML ayrıştırıcısıdır.

Bu HTML ayrıştırıcısı, web sitelerini kazılamak için Basamaklı Stil Sayfaları (CSS), jQuery tabanlı teknikler ve Belge Nesnesi Modeli'ni (DOM) kullanır. Dcsoup, tutarlı ve esnek web kazıma sonuçları veren ücretsiz ve kullanımı kolay bir kütüphanedir..Bu web kazıma aracı, HTML'yi Internet Explorer, Mozilla Firefox ve Google Chrome'un yaptığı gibi aynı DOM'a ayrıştırıyor.

Dcsoup kütüphanesi nasıl çalışır?

Dcsoup, tüm HTML çeşitleri için mantıklı bir ayrıştırma ağacı oluşturmak üzere tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Bu Java kütüphanesi HTML verilerini hem çoklu hem de tek kaynaktan kazıma için en iyi çözümdür. PC'nize yükleyin

Dcsoup ve aşağıdaki temel görevleri yürütün:

  • Tutarlı, esnek ve güvenli bir beyaz listeye karşı içeriği temizleyerek XSS saldırılarını önleyin.
  • HTML metni, nitelikleri ve öğeleri değiştirin.
  • DOM traversal ve iyi yönetilen CSS seçicilerini kullanarak web sitesinden verileri tanımlayın, ayıklayın ve verileri ayrıştırın.
  • Kullanılabilir biçimlerdeki HTML verilerini geri al ve ayrıştır. Kazıyılan verileri CouchDB'ye verebilirsiniz. Microsoft Excel elektronik tablosunu veya verileri yerel makinenize yerel bir dosya olarak kaydedin.
  • XML ve HTML verilerini bir dosyadan, dizeden veya bir dosyadan kazıma ve ayrıştırma.

XPaths'i almak için Chrome tarayıcısını kullanma

Web kazıma, HTML verilerini kazıyıp web'lerden verileri ayrıştırmak için kullanılan bir hata işleme tekniğidir. Bir web sayfasındaki hedef öğenin XPath'ini almak için web tarayıcınızı kullanabilirsiniz. İşte, tarayıcınızı kullanarak bir öğenin XPath'ini edinme adım adım kılavuz. Bununla birlikte, web veri çıkarımı, sayfanın orijinal biçimlendirmesi değişirse hatalara neden olabileceğinden, hata işleme tekniklerini kullanmanız gerektiğini unutmayın.

  • Windows'unuzdaki "Geliştirici Araçları" nı açın ve XPath için istediğiniz belirli öğeyi seçin.
  • "Elements Tab" (Elemanlar Sekmesi) seçeneğinde bulunan öğeye sağ tıklayın.
  • Hedeflediğiniz öğenin XPath'ini edinmek için "Kopyala" seçeneğini tıklayın.

Web kazıma, HTML ve XML belgelerini ayrıştırmanıza olanak tanır. Web kazıyıcılar, HTML'den ilgili bilgileri ayıklamak için kullanılabilecek ayrıştırılmış sayfalar için ayrıştırma ağacı oluşturmak için iyi geliştirilmiş kazıma yazılımını kullanmaktadır. Kazınmış verilerin web'den bir Microsoft Excel elektronik tablosuna, CouchDB'ye aktarılabileceğini veya yerel bir dosyaya kaydedilebileceğini unutmayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport